0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 12:30

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Starém Plzenci se diváci gólu nedočkali, Měcholupy pálily šance jako na běžícím pásu


Branky


20

Starý Plzenec remizoval v 8. kole s Měcholupy 0-0. Domácímu týmu se hned v prvním poločase zranili dva klíčoví hráči a po zbytek zápasu se spíše bránil. Hosté měli velkou převahu, ve finální fázi se jim však nevedlo a spoustu vyložených šancí spálili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojité střídání na straně domácích, Měcholupy blízko gólu

Hosté vlétli do prvního poločasu a od úvodních minut soupeře přehrávali. Měcholupy si postupem času vytvořily několik vyložených šancí, které ale zůstaly nevyužity. V 7. minutě zajel do protihráče hostující Bečka a rozhodčí jeho zákrok ocenil žlutou kartou. Domácí se spíše bránili a jejich výkonu nepomohlo zranění P. Brejchy, který musel ve 20. minutě opustit hřiště. Starého Plzence se smůla držela i v dalších minutách. Ve 36. minutě už nemohl pokračovat v zápase V. Brejcha a místo něj přišel Menšík. Domácí tak přišli o dva zkušené a především klíčové hráče. Hosté mezitím spálili několik stoprocentních příležitostí a vytoužený gól stále nepřicházel. Při Starém Plzenci stálo štěstí a mužstvo rovněž držel spolehlivý brankář. Ve 42. minutě fauloval domácí T. Brejcha a sudí mu udělil žlutou kartu. I přes místy drtivou převahu Měcholup se nakonec diváci gólu v prvním poločase nedočkali. 

Výrazná převaha hostujícího týmu góly nepřinesla

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu. Hosté zatlačili soupeře na jeho půlku a přesnou kombinací se dostávali do vyložených šancí, které ale pálili jako na běžícím pásu. Starý Plzenec zahrozil ze dvou standardních situací, branku však rovněž nevstřelil. Cca od 70. minuty Měcholupy hru otevřely a vrhly se naplno do ofenzivy, toho domácí využili a několikrát nepříjemně zahrozili z protiútoku. V závěru utkání ještě udělali oba trenéři několik změn v poli, ty ovšem žádný efekt nepřinesly. Starý Plzenec se dokázal ubránit a v 8. kole remizoval s Měcholupy 0-0. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Dnešní zápas ovlivnilo zranění dvou klíčových hráčů Pavla a Míry Brejchy a absence Pidy Parláska, kterého ale v brance skvěle nahradil Zdenda Slováček, čímž bychom mu chtěli poděkovat. Museli jsme přeskupit sestavu a víceméně jsme se jen bránili. Soupeř zahodil několik 100% šancí, a tak zápas skončil bezbrankovou remízou, což pro nás bylo asi maximum.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Myslím si, že v dnešním zápase jsme měli tak 8-10 stoprocentních šancí, které jsme ale nedokázali proměnit. Chodili jsme sami na brankáře, ze dvou metrů jsme netrefili bránu a celkově jsme si v koncovce někdy počínali až neuvěřitelně nepřesně. Podobnou smůlu v zakončení si snad ani nepamatuju, soupeře jsme jasně přehrávali a většinu času se hrálo na jeho půlce. Jediné, co našemu výkonu chybělo, byly góly. Možná nás trochu může mrzet absence Pavla Javorského, který by v utkání určitě využil svoje zkušenosti a nějaký ten gól vstřelil, ale samozřejmě si v takových případech musíme poradit i bez něj.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - R. Vávro [-] , V. Pokorný [-] (90. J. Menčík [-] ) , V. Seman [-] , P. Brejcha [-] (20. T. Kašperák [-] ) , T. Brejcha [-] , J. Vlček [-] , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] , T. Pata [-] , V. Brejcha [-] (36. P. Menšík [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - O. Novotný [-] , D. Bálek [-] (80. J. Valečka [-] ) , O. Červený [-] , T. Jandečka [-] , V. Kaas [-] , D. Kotlan [-] (88. D. Bálek [-] ) , J. Duchek [-] , S. Bečka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 42. T. Brejcha - 7. S. Bečka .
Hráči zápasu: Z. Slováček .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - ŠLAUF Jiří, SLABÝ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Vladislav Fiala
Tip experta: výhra hostů

Věřím více hostům, které táhne zkušený Pavel Javorský.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích