4:1
(1:1)
42. R. Kába
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Svéradice na hřišti Klatov neuspěly a zůstávají poslední


Branky


28. O. Mareš , 61. M. Barborka , 71. O. Mareš (p.) , 91. M. Barborka - 42. R. Kába
18

Klatovy vyhrály v 7. kole nad Svéradicemi 4-1. Domácí tým rozhodl o svém vítězství v druhém poločase, kdy soupeři nasázel tři branky. Hosté jsou s dvěma body na posledním místě a na premiérovou výhru stále čekají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně, Svéradice neproměnily pokutový kop

Od úvodních minut se hra přelévala z jedné strany na druhou a postupem času se do vyložených šancí dostaly oba týmy. Velmi blízko gólu byly Svéradice, které po nedovoleném zákroku jednoho z domácích hráčů dostaly k dispozici pokutový kop. Hostující tým však velkou příležitost neproměnil. Na druhé straně se zase ocitl ve velké šanci domácí útočník, ale tváří v tvář brankáři zaváhal. Klatovy se dočkaly o několik minut později. Ve 28. minutě se domácí prezentovali pěknou kombinací, na jejímž konci stál O. Mareš, který přesným zakončením poslal svůj tým do vedení. Svéradice nepolevaly z aktivity ani po inkasované brance a nakonec se dočkaly zaslouženého vyrovnání, když se ve 42. minutě pěkně trefil Kába. První poločas skončil nerozhodně 1-1. 

Klatovy si dokráčely pro vítězství

Do druhého poločasu udělal hostující trenér jednu změnu v poli. V zápase skončil Červený a místo něj přišel Staněk. Po přestávce si počínali lépe domácí, kteří více drželi balón na svých kopačkách. V 61. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem a Klatovy následně rozehrávaly přímý volný kop. K balónu se poté dostal Barborka a krásnou střelou pod břevno upravil skóre na 2-1. Hosté si v dalších minutách vypracovali několik zajímavých příležitostí, ale vyrovnávající gól z toho nebyl. Naopak v 71. minutě zahrál svéradický hráč rukou v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu domácímu týmu. Tu bez problému proměnil O. Mareš a zvýšil už na 3-1. Poslední dvacetiminutovka přinesla vyložené šance na obou stranách, ale nakonec se prosadili pouze domácí. V 91. minutě se pohlednou samostatnou akcí uvedl Barborka, který následně přesnou střelou překonal hostující brankáře, a potvrdil tak výborný individuální výkon. Klatovy porazily v 7. kole Svéradice 4-1.

 



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Do zápasu jsme šli s tím, že na domácí půdě musíme urvat tři body, a to se také povedlo. V první půli bylo na obou stranách několik vyložených šancí, ať už penalta, kterou zahrávali hosté a neproměnili, nebo situace, kdy domácí hráč šel sám vstříc brankáři a neuspěl. Přesto se však oběma týmům v prvním poločase povedlo vsítit po jednom gólu. Do druhého poločasu jsme vstoupili do utkání aktivněji a bylo to znát. Soupeř často řešil situace faulem a po jednom přímém kopu se nám povedlo zvýšit na 2:1 (krásnou střelou pod břevno se blýskl M. Barborka). Deset minut poté zahrál hostující hráč ve vápně na zemi rukou a kopala se penalta. Tu si vzal O. Mareš a proměnil. V závěrečných 20 minutách mohli vidět fanoušci ještě několik vyložených šancí, které ale nebyly proměněny. V nastaveném čase ještě po skvělém průniku středem hřiště zakončil M. Barborka a potvrdil svůj dobrý výkon v tomto zápase z pozice stopera.




Sestavy


SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - O. Mareš [-] , J. Pitel [-] , L. Urs [-] , L. Kamenský [-] (68. M. Bluďovský [-] ) , M. Barborka [-] , J. Pretzelmayer [-] (65. Z. Kotáb [-] ) , L. Šlechta [-] (83. Z. Cibulka [-] ) , J. Mareš [-] , J. Šťastný [-] , J. Kolerus [-] (83. L. Korpa [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , F. Prokopius [-] , T. Lávička [-] , V. Brůha [-] , V. Červený [-] (46. V. Staněk [-] ) , M. Doležal [-] , M. Klas [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 80. L. Urs - 70. P. Mičkal .
Hráči zápasu: J. Kolerus , M. Barborka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TYKAL Martin - HEBR David, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Klatovy doma vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích