Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice srdnatě bojovaly v deseti, na body to ovšem nestačilo


18

Svéradice prohrály v 6. kole s Mochtínem 3-4. Domácí hráli od 2. minuty v deseti, ale i přesto dokázali se soupeřem držet krok. Hosté nakonec udrželi těsné vedení a po zisku tří bodů jsou v současné chvíli na třetím místě, Svéradice zůstávají poslední a na premiérové vítězství stále čekají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení domácího brankáře ve 2. minutě

Již ve 2. minutě byl jeden z hostujících hráčů faulován brankářem a rozhodčí sáhl do kapsičky rovnou pro červenou kartu. Jelikož domácí neměli k dispozii náhradního gólmana, tak do brány zamířil hráč z pole. Kdo poté čekal brzký gól Mochtína, byl na omylu. Naopak oslabení domácí nečekaně udeřili, když se ve 33. minutě nádherně trefil do šibenice Prokopius. Vedení Svéradic však netrvalo dlouho. V 37. minutě si našel centr z rohového kopu Bejvl a přesným zakončením vyrovnal na 1-1. Domácí sice hráli v deseti, ale rozhodně za soupeřem nijak nezaostávali. Fotbalisté Mochtína nedokázali naplno využít přesilovku a ve finální fázi byli buď nepřesní nebo řešili šance moc zbrkle. První poločas skončil nerozhodným výsledkem 1-1. 

Svéradice bojovaly, na body to ale nestačilo

Po přestávce sáhl domácí trenér Plass k jedné změně. O poločase dorazil na utkání náhradní brankář Klečka, který hned ve 46. minutě naskočil do rozehraného duelu. Úvod druhého poločasu vyšel lépe Mochtínu. V 56. minutě obešel protihráče a následně i brankáře hostující Šafránek a střelou do odkryté branky upravil skóre na 2-1 pro Mochtín. V 63. minutě využil dobrého postavení Pretzelmayer a potvrdil, že se v podobných situacích nemýlí, 3-1. Domácí se ovšem nevzdali a velkou bojovností utkání zdramatizovali. V 72. minutě Svéradice dostaly výhodu přímého volného kopu ze slibné vzdálenosti. K balónu se postavil Prokopius a krásnou střelou snížil na 2-3. Domácí nadšení překazil v 73. minutě Žiak, který se sice dostal do velkého úhlu, ale i přesto překonal brankáře. Svéradickým opět vrátil naději Majer, ten v 88. minutě obdržel přihrávku na hranici velkého vápna a následnou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě, 3-4. Domácí tým už další branku nepřidal, a tak Mochtín zvítězil těsně 4-3. 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Petr Plass, trenér: Hned ve 2. minutě dostal náš brankář červenou kartu a do brány musel hráč z pole. I přesto jsme šli do vedení po krásné střele do šibenice. Soupeř však dokázal velmi rychle zareagovat a do konce prvního poločasu srovnal. Do druhého poločasu nastoupili kluci hodně bojovně a musím říct, že v oslabení předvedli velmi dobrý výkon, za který bych je chtěl pochválit. Mochtín sice zvítězil, ale my jsme zápas nevypustili a naopak jsme měli po přestávce herní převahu. Absolvovali jsme další smolný zápas, ale věřím, že pokud předvedeme v dalším utkání stejný výkon jako dnes, tak uspějeme.

TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: Zápas hodně ovlivnilo brzké vyloučení na straně domácího týmu. My jsme měli po celé utkání početní převahu, ale na našem výkonu se to vůbec neprojevilo. Dozadu jsme hráli hodně špatně a v ofenzivě zase máme problém v koncovce. Další věc je, že jsme vedli už 3-1, ale nakonec můžeme být rádi za těsnou výhru 4-3. Svéradice celý zápas bojovaly a nakonec utkání zdramatizovaly. Nám sice chybělo několik hráčů, ale takhle k zápasům nesmíme přistupovat, protože příště už by nám to nemuselo vyjít.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - V. Beránek [-] , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , T. Lávička [-] (69. M. Mládek [-] ) , F. Prokopius [-] , P. Majer [-] , V. Červený [-] , V. Staněk [-] (46. M. Klečka [-] ) , P. Mičkal [-]

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - D. Höfler [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Šafránek [-] (93. J. Smolík [-] ) , D. Gajdušek [-] , S. Strejc [-] (63. J. Osvald [-] ) , R. Smolík [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-] , J. Dolejš [-] , J. Lysek [-]

ŽK: 69. A. Vachuška - 50. J. Žiak , 93. Z. Smolík . ČK: 2. M. Soukup .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - KRAUS Jan, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Venku zatím body neděláme, ale věřím, že to tentokrát zlomíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tady není o čem, Mochtín si jede do Svéradic pro body a ty si odveze bez problému.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů