3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiné los 6. kola sedl a po čtyřech zápasech bez výhry opět zabrala


Branky


18. J. Kolerus (vl.) , 30. M. Bajer , 72. L. Šindelář - 77. O. Mareš
18

Losiná porazila v 6. kole Klatovy 3-1. Domácí se po čtyřech utkáních vrátili na vítěznou vlnu, zatímco hosté na úspěšné minulé kolo nenavázali a nadále zůstávají předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní domácí

V úvodní čtvrhodince byla kvalita na straně hostujícího týmu, který dobře kombinoval a postupem času si vytvořil dvě zajímavé příležitosti ke vstřelení branky, které ale nevyužil. Fotbalisté Losiné se dopouštěli chyb a v jejich hře byla řada nepřesností. Nicméně v 18. minutě jeden z domácích hráčů poslal do pokutového území soupeře balón ze strany a za přispění teče hostujícího Koleruse skončil míč v brance. Domácí sice v prvním poločase nijak fotbalově neexcelovali, ale v 30. minutě už to bylo 2-0, když se po rohovém kopu pěkně trefil Bajer. Klatovům se rovněž podařilo dostat balón do branky soupeře, a to dokonce dvakrát. V prvním případě ovšem zastavil hostující radost ofsajd a v druhé situaci zhatila gólové oslavy ruka. Losiná vyhrála první poločas v poměru 2-0. 

L. Šindelář pojistil vítězství Losiné

Druhý poločas nabídl odlišnou hru. Domácí se uklidnili, nikam zbytečně nespěchali a zároveň byli hodně nebezpeční z protiútoků. Klatovům nezbylo nic jiného, než hru otevřít a pokusit se s nepříznivým skóre něco udělat. V 72. minutě sehráli domácí rychlý brejk, po kterém byl jejich hráč před pokutovým územím faulován. K přímému volnému kopu se postavil L. Šindelář a následně ho proměnil. Brance ovšem výrazně napomohlo ostré slunce, díky kterému brankář Klatov prakticky nic neviděl a nemohl tak adekvátně zareagovat. Poté si fotbalisté Losiné vytvořili další vyloženou šanci, tentokrát M. Šindelář postupoval sám na bránu, ale obrovskou tutovku trestuhodně neproměnil. Trest přišel vzápětí, kdy se rychlým protiútokem uvedli hosté a gólovou tečku přidal Mareš. Závěr zápasu se nesl v poněkud nervózním duchu, který doprovázely emoce a vzájemné postrkávání. Na konečném výsledku to však už nic nezměnilo a Losiná porazila v 6. kole Klatovy 3-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Myslím si, že v prvním poločase byly Klatovy herně o něco lepší než my, ale jejich ofenzivní snaha končila na vápně. Na naší straně byla k vidění řada nepřesností a celkově jsme byli hodně rozháraní. Navzdory tomu jsme v 18. minutě vstřelili první branku a šli do vedení. Druhý gól přišel po rohovém kopu a my jsme se poměrně šťastně dostali k dvoubrankovému vedení. V druhém poločase už jsme se uklidnili a v 72. minutě jsme po přímém kopu i za přispění ostrého slunce zvýšili na 3-0. Poté jsme zápas mohli nadobro rozhodnout a vsítit čtvrtou branku, ale to se samozřejmě nestalo. Hosté naopak snížili a zápas zdramatizovali. Ke konci zápasu bylo utkání i lehce vyhecované, ale nám se nakonec podařilo dotáhnout ho k vítěznému konci.

SK Klatovy 1898 B
Lukáš Urs, hráč: Do zápasu jsme nevstoupili špatně a během prvních 15 minut jsme byli na hřišti lepším týmem. Během této čtvrthodiny jsme si vytvořili dvě jasné šance ke vstřelení gólu, ale gól nepadl. Naopak soupeř v 18. minutě prošel středem hřiště nikým neatakován a poté přišel centr ze strany, který jsme si tečovali do brány sami. Zbytek prvního poločasu byl spíše bojovný. Po jednom z rohů ale opět soupeř využil naší chyby v obraně a dostal se k odraženému míči, který dopravil do sítě. Do druhého poločasu jsme udělali drobné změny na postech a hru jsme otevřeli, jelikož nebylo na co čekat. Soupeře se nám dařilo přehrávat, ale pouze po vápno. Losiná ale hrozila z rychlých protiútoků. Po jednom z našich faulů před vápnem se k přímému kopu postavil hostující kapitán a šanci proměnil. Nutno dodat, že náš brankář měl nevýhodu v tom, že proti němu stálo mimo jiné i prudce svítící slunce (jinak by tento přímý kop bez problému chytil, ale i to se stává). Pár minut poté se nám podařilo po rychlém protiútoku snížit na 3:1, což byl i konečný výsledek.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , O. Tic [-] , V. Tobrman [-] (72. M. Pešek [-] ) , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , V. Hajšman [-] , M. Bodanský [-] (50. T. Pech [-] ) , R. Kozák [-] (10. P. Tančouz [-] )

SK Klatovy 1898 B
J. Herman [-] - L. Kamenský [-] , J. Pretzelmayer [-] , J. Kolerus [-] , J. Pitel [-] , O. Mareš [-] , M. Pešek [-] , L. Urs [-] , M. Barborka [-] , M. Bluďovský [-] (79. L. Korpa [-] ) , J. Šťastný [-]

ŽK: 9. O. Tic , 65. L. Šindelář , 82. J. Votípka , 90. M. Šindelář - 90. O. Mareš .
Hráči zápasu: M. Bajer .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: MĚŘIČKA Vojtěch - ŘÍHA Zdeněk, ŠAŠEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Žiak
Tip experta: remíza

Tipuji remízu, kde se oba týmy aspoň dvakrát prosadí.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Losiná minulé kolo schytala výprask v Mochtíně, naopak Klatovy dali výprask Plzenci a získali tak první 3 body v soutěži. O branky se v tomto zápase nemusíte bát, domácí si doma ale 3 body ubrání

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích