1:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov se po další výhře vyšvihl do čela soutěže!


Branky


68. F. Mareš - 25. M. Marek , 36. M. Toman , 40. M. Polívka , 53. J. Baxa (p.) , 82. M. Marek
17

Hrádek prohrál v 6. kole se Švihovem 1-5. Hosté utkání zcela dominovali a po páté výhře za sebou se posunuli na první místo, kde vystřídali Horažďovice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominantní výkon hostujícího týmu

Hosté se od prvních minut prezentovali přesnou kombinací a postupem času začali soupeře přehrávat. Švihov si v krátkém sledu vytvořil několik nebezpečných příležitostí, ale ani jedna brankou neskončila. To se změnilo ve 25. minutě, kdy se ke střele z 25 metrů odhodlal Marek, který poslal balón nechytatelně do šibenice. Ve 36. minutě Polívka chytře prodloužil míč, ten následně převzal Toman a v samostatném úniku zacílil přesně k tyči, 2-0 pro Švihov. Poté si vypracovali šanci i domácí, jeden z hráčů však ke své smůle nastřelil pouze břevno. Dominantní výkon hostujícího týmu korunoval ve 40. minutě Polívka, který se prosadil po centru ze strany. Prvních 45 minut ocenili především hostující fanoušci, jelikož jejich tým odcházel do kabin za třígólového vedení. 

 

Švihov dokráčel k vysokému vítězství

Do druhého poločasu už nevstoupil Švihov tak svižně a nikam se zbytečně nehrnul. V 53. minutě se domácí brankář provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území a rozhodčí přisoudil penaltu hostujícímu týmu. K té se postavil Baxa a bezpečně ji proměnil. V 68. minutě se gólového zářezu dočkali i domácí, Mareš převzal v dobré pozici balón a krásnou střelou do šibenice upravil skóre na 1-4. Hosté, vědomi si tříbrankového náskoku, v dalších minutách spíše vyčkávali a kontrolovali hru. I přesto se Švihov prosadil popáté, v 82. minutě korunoval výborný individuální výkon Marek a přesnou střelou zvýšil na konečných 5-1. Hosté vyhráli už popáté v řadě a po zaváhání Horažďovic se posunuli na první místo, Hrádek klesl na jedenáctou pozici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st., trenér: Musím uznat, že soupeř nás dnes přehrál ve všech směrech a vítězství je zcela zasloužené. Dlouhodobě nás sužují zranění a i proti Švihovu jsme byli nuceni nastoupit bez několika klíčových hráčů. Na to se ovšem nemá smysl vymlouvat a na druhou stranu jsem rád, že dostanou šanci i dorostenci. Soupeři gratuluji k vítězství, dle mého názoru to je tým, který má na to hrát vyšší soutěž a proti nám to svým výkonem jen potvrdil.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: V dnešním zápase jsme jednoznačně dominovali. Už v úvodních minutách jsme si vytvořili několik zajímavých šancí, které jsme ale neproměnili. Od 25. minuty jsme byli hodně efektivní a třígólové poločasové vedení to jen potvrdilo. Po přestávce jsme trochu polevili, v 53. minutě jsme však dostali výhodu pokutového kopu, který jsme následně proměnili. Poté soupeř snížil krásnou střelou do šibenice, ale my jsme nenechali nic náhodě a v poslední desetiminutovce jsme vstřelili pátý gól. S dnešním výkonem jsem velmi spokojený a celé mužstvo bych chtěl pochválit.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
J. Fremund [-] - J. Brabec [-] (53. M. Tonner [-] ) , Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , J. Kutil [-] , S. Ryba [-] (80. O. Přibyl [-] ) , V. Skála [-] , F. Mareš [-] , M. Pavlíček [-] (64. M. Holman [-] ) , Š. Gajdečka [-]

FC Švihov
R. Sláma [-] - T. Daněk [-] , M. Brož [-] - J. Baxa [-] (87. P. Havlíček [-] ) , J. Sláma [-] , T. Štengl [-] , M. Marek [-] , V. Petelík [-] , M. Moláček [-] (88. T. Voráček [-] ) - M. Toman [-] , M. Polívka [-] (72. L. Cibulka [-] )

ŽK: 21. S. Ryba , 38. A. Štěpán , 52. J. Fremund .
Hráči zápasu: M. Polívka , M. Marek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - PAUR Roman, HEBR David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Žiak
Tip experta: výhra hostů

Švihov to nebude mít na horké půdě Hrádku lehké, ale potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Švihovu zatím vycházely závěry zápasů a vyhrává je, v Hrádku to ale nebude, Hrádek překvapí a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích