2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Švihov přetlačil Měcholupy, o zisku tří bodů rozhodl v nastaveném čase Petelík!


Branky


19

Švihov porazil v 5. kole Měcholupy těsně 2-1. Domácí poslal do vedení Marek, ale hosté vyrovnali v 83. minutě po brance Valečky. Švihovu zařídil v 95. minutě tři body Petelík, který se prosadil po rohovém kopu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek poslal Švihov do vedení

Švihov vstoupil do utkání sebevědomě a od úvodních minut byl lepším mužstvem. Měcholupy však byly na soupeře dobře připraveny a jejich obrana si s ofenzivními snahami domácího týmu věděla rady. Výjimkou byla 21. minuta, kdy se hostující defenziva dopustila chyby, kterou okamžitě využil Marek a přesnou střelou k tyči otevřel skóre zápasu. Hosté se snažili o odpověď, ale po celý první poločas byli směrem dopředu bezzubí a domácí brankář nemusel ani jednou zasahovat. Naopak Švihov si na konci poločasu vytvořil ještě jednu zajímavou šanci, která ovšem brankou neskončila. Po 45 minutách odcházeli hráči do kabin za stavu 1-0 pro domácí tým.

Měcholupy zápas vyrovnaly, ale v nastaveném čase je o body připravil Petelík

Druhý poločas začal změnou v poli na domácí straně. V 52. minutě skončil v zápase Polívka a místo něj přišel Pham. Domácí fotbalisté už v útoku nebyli tak nebezpeční jako v prvním poločase a Měcholupy naopak svůj výkon výrazně zlepšily. Branka hostujícího týmu visela ve vzduchu, ale domácí obrana dlouho odolávala. Šanci na vyrovnání přerušilo v 77. minutě vyloučení. Hostující Veselka zajel do protihráče a jelikož už jednu žlutou kartu měl, tak musel opustit hřiště. Avšak ani oslabení Měcholupy nezastavilo. V 83. minutě se na hranici vápna dostal k balónu Valečka a přesnou střelou srovnal na 1-1. Když už to vypadalo, že si týmy body rozdělí, tak udeřili domácí. V 95. minutě propadl balón po rohovém kopu až ke zcela volnému Petelíkovi, který ho na zadní tyči poslal hlavou do odkryté branky, čímž zařídil Švihovu tři body. Domácí vyhráli počtvrté v řadě a díky sérii výborných výkonů jsou už na třetím místě, hosté okupují desátou příčku.



Ohlasy k zápasu


FC Švihov
Adam Popelka, trenér: První poločas byl z naší strany opravdu výborný, soupeř se nedostal k žádnému ohrožení, my jsme dali branku a měli několik náznaků. V druhém poločase se nám po odchodu Míry Polívky nedařilo v útoku podržet míč a soupeř hru zjednodušil a začal nakopávat míče za obranu, což nám dělalo problém. Paradoxně vyrovnání hostů přišlo ve chvíli, kdy šli do deseti a po našem prohraném souboji. Vážím si toho, že jsme obrovskou vůlí dokázali v posledních vteřinách strhnout vítězství na naší stranu. Teď nás čeká Hrádek, připravíme se na to a budeme si chtít odvést tři body.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Domácí byli v prvním poločase jednoznačně lepším týmem. My jsme se do utkání nemohli naplno dostat hlavně co se týče hry dopředu. V první půlce jsme hráli bez pohybu, bez nabídky a vůbec jsme neohrozili branku soupeře. Na druhou stranu jsme se snažili eliminovat rychlé protiútoky soupeře a to se nám celkově dařilo. Bohužel po naší hrubé chybě v obraně jsme soupeři nabídli možnost skórovat a ten ji využil. Po přestávce se obraz hry změnil. Zlepšili jsme výkon a soupeře jsme několikrát dostali pod tlak. Paradoxně vyrovnávající branka přišla až po vyloučení našeho hráče. Naneštěstí jsme v úplném závěru inkasovali branku po rohovém kopu, která znamenala vítězství domácího týmu. Je to pro nás samozřejmě zklamání, protože za druhý poločas bychom si body určitě zasloužili a vzhledem k průběhu utkání by konečná remíza byla pro oba týmy zasloužená.



Sestavy


FC Švihov
R. Sláma [-] - T. Daněk [-] , M. Brož [-] , M. Daněk [-] - V. Kašpárek [-] (71. M. Moláček [-] ) , T. Štengl [-] , J. Sláma [-] , V. Petelík [-] , M. Marek [-] - M. Toman [-] (97. L. Cibulka [-] ) , M. Polívka [-] (52. Q. Pham [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - T. Jandečka [-] (66. P. Javorský [-] ) , O. Novotný [-] , S. Bečka [-] , V. Kaas [-] , P. Harmady [-] , D. Kotlan [-] (71. J. Valečka [-] ) , D. Bálek [-] , D. Novák [-] (46. O. Červený [-] ) , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-]

ŽK: 90. R. Sláma - 40. S. Kubík , 40. S. Bečka , 58. K. Veselka , 90. P. Javorský . ČK: 77. K. Veselka .
Hráči zápasu: M. Marek , M. Daněk .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HAVRÁNEK Martin, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Parlásek
Tip experta: výhra domácích

Švihov potvrdí své postavení v tabulce a nad Měcholupy zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích