3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice znovu vyhrály, tentokrát to odnesl Hrádek


Branky


18

Blovice porazily v 5. kole Hrádek 3-0. V 36. minutě poslal domácí do vedení nejlepší střelec soutěže Krásný. Ten přidal v 76. minutě druhou branku a na konečných 3-0 uzavřel skóre J. Rous. Domácí se po druhé výhře za sebou posunuli na druhé místo, Hrádek je devátý. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásný poslal domácí do vedení

Ani jeden mančaft nechtěl udělat hloupou chybu, oba si byly vědomy síly toho druhého, proto se prvních 20´ odehrávalo mezi vápny a pokud došlo k nějakému centru do pokutového území nebo zahranou standardku, vše vyřešila pozorná obrana spolu s brankáři na obou stranách. Avšak cca v 25´ se na pravé straně pěkně uvolnil jeden z mladíků hostů, navedl si balón na střed a nebezpečně vystřelil, pokus se otřel o břevno Šabatovy brány. Naopak v 36´ stoper Martin Štětina podržel ve středu míč, našel přihrávkou volného Krásného, ten vyvezl balón nedostatečně atakován téměř 30 m a ještě v běhu a přes ustupující obránce vystřelil. Polovysoký míč zaplaval, otřel se o jednoho z bránících hráčů a šťastně skončil v síti nešťastného brankáře Ryby, 1:0. Ještě do přestávky mohly Blovice přidat další branku, ale z blízkosti nejdříve hradbu těl neprostřelil jak mladík Břicháček, tak ani následně zkušený Radek Rous, který trefil na brankové čáře vlastního spoluhráče Vokurku.

J. Rous jistil vítězství

Po přestávce domácí pokračovali v aktivitě, v 53´ zahráli nacvičený rohový kop, který na zadní tyči zavíral Vokurka, jehož však opět vychytal zkušený Ryba. Na druhé straně hosté zahrozili z přímého kopu, tvrdá rána zadáka Mareše však šla vedle. V 63´ se hezky ve čtverci prosadil mladíček Břicháček, zazvonila z toho však jen bližší tyč. Domácí následně lacino ztratili míč při jedné ze zadních přihrávek, následně se do samostatného úniku dostával jeden z hostujících útočníků, ale pozorný Šabata jej včasným vyběhnutím vychytal. Pak přišly na řadu tři ukázkové kombinační akce domácích, po ose: Diviš, Krásný, Břicháček, zakončoval z jedničky Vokurka, ale při něm štěstí nestálo a branku netrefil. Z podobné akce zakončoval šikovný Břicháček, ale také minul. Až v 76´ poslal finální přihrávku tentokrát Vokurka, zakončoval ostrostřelec Krásný, jenž otřel střelu o zadní tyč a míč zapadl do branky, 2:0. O tři minuty později před vápnem udržel Břicháček míč, posunul jej svému učiteli, Honzovi Rousovi, a ten základním kopem zpoza vápna zamířil přesně k tyči, 3:0. Zbytek zápasu si domácí již pohlídali a zaslouženě vyhráli.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Potýkáme se s velkou marodkou, zatím jsme nešli do žádného zápasu se stejnou sestavou, ale stejné problémy mají i ostatní mančafty, Hrádek není výjimkou. Měli jsme k soupeři respekt, čekali jsme s čím přijdou, ale postupně jsme se osmělovali. Dali jsme důležitý a velmi šťastný gól do přestávky, udrželi jsme vzadu nulu, Jirka Šabata má na tom velkou zásluhu, poněvadž chytal s přehledem a ostatní uklidnil svým jistým vystupování v brance. Po přestávce jsme hráli to, čím se chceme prezentovat, rychlou a kombinační hrou, dali jsme krásné góly po hezkých akcích. Dnes jsme byli spokojeni a vítězství chutná.

TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st.,: V úvodních minutách si troufnu říct, že jsme byli lepším týmem. Několikrát jsme zahrozili ze standardních situací a vypracovali jsme si několik dobrých příležitostí ke vstřelení branky, které jsme bohužel nevyužili. V druhém poločase jsme to trochu otevřeli a soupeř nám dal z protiútoků dvě branky. I přesto si myslím, že jsme neodehráli špatné utkání, máme hodně mladé mužstvo a dorostenci, kteří nám pomáhají lepit absence, podali dobrý výkon.



Sestavy


TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - J. Polívka [-] , M. Štětina [-] (65. J. Rous [-] ) , R. Kolář [-] , J. Diviš [-] - L. Krásný [-] , R. Rous [-] , D. Tříska [-] , J. Vokurka [-] (86. J. Rojík [-] ) - V. Fortelný [-] (65. L. Skřivan [-] ) , R. Šabata [-] (17. L. Břicháček [-] ) -

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - Š. Fremund [-] , J. Lužný [-] , A. Štěpán [-] , M. Jiřina [-] , J. Kutil [-] (89. A. Němec [-] ) , S. Ryba [-] (86. O. Přibyl [-] ) , V. Skála [-] , F. Mareš [-] , M. Pavlíček [-] (76. M. Trnka [-] ) , Š. Gajdečka [-]

ŽK: 39. J. Polívka , 52. J. Vokurka , 55. J. Diviš , 70. V. Fortelný - 53. M. Jiřina , 82. Š. Gajdečka .
Hráči zápasu: L. Krásný , J. Šabata .
Počet diváků: 94. Rozhodčí: HEBR David - VELÍŠEK Jiří, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Parlásek
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vyrovnané utkání a těsnou výhru Blovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů