9:1
(4:1)
26. M. Klas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice rozdrtily Svéradice a dál jsou v čele!


Branky


2. J. Boček , 9. J. Boček , 22. R. Kába (vl.) , 24. O. Šabek , 56. V. Červený (vl.) , 62. J. Boček , 65. J. Karásek , 75. J. Karásek , 87. A. Faltys - 26. M. Klas
18

Horažďovice vyhrály v 5. kole nad Svéradicemi vysoko 9-1. Domácí rozhodli utkání již v prvním poločase, který opanovali v poměru 4-1. Po změně stran však vedoucí tým soutěže nepolevil a nasázel soupeři dalších pět branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácího týmu

Horažďovice šly do zápasu jako papírový favorit a od úvodních minut to potvrzovaly. Domácímu týmu se dařily rychlé a přesné kombinace a již v 2. minutě se po pěkné týmové akci prosadil kapitán Jan Boček. Ten šel spoluhráčům opravdu příkladem a o sedm minut později zvýšil na 2-0. Svéradice v prvních 20 minutách vůbec nestíhaly a soupeře nechaly hrát. Další mezery v defenzivě hostů využili domácí ve 22. minutě, kdy si nešťastně srazil balón do vlastní branky Kába. Ve 24. minutě bylo pro Svéradice ještě hůř, Šabek využil dobrého postavení a přesným zakončením překonal brankáře počtvrté. Poté domácí viditelně ubrali a jejich hra už neměla do konce prvního poločasu takovou intenzitu. Hosté ucítili šanci a ve 26. minutě přetavil velkou šanci ve snižující branku Klas. Další šance ani jeden z týmů neproměnil, a tak se šlo do kabin za stavu 4-1 pro Horažďovice.

Horažďovice přidaly dalších pět branek!

Domácí trenér nehodlal nic podcenit a do zápasu poslal čerstvé síly. I hosté zareagovali na nepříznivý vývoj utkání několika střídáními. Horažďovice začaly druhou půlku výborně a v 56. minutě už to bylo 5-1 po vlastním gólu Červeného. Kdo si v tu chvíli myslel, že domácí tým poleví, byl na omylu. Nejdříve v 62. minutě zkompletoval hattrick Jan Boček a o tři minuty později Karásek upravil skóre už na 7-1! Demolice Svéradic pokračovala a v 75. minutě se Karásek trefil podruhé. V 87. minutě dovršil kanonádu domácího týmu Faltys, který uzavřel skóre na konečných 9-1. Horažďovice tak pokračují ve výborných výkonech a stále jsou v čele soutěže, zatímco Svéradice se nachází na posledním místě se ziskem dvou bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: V 5. kole nás doma čekalo další derby, tentokrát s FK Svéradice a byť derby nikdy nemá favorita, určitě jsme doma favoritem byli a chtěli jsme to dokázat i na hřišti. Od začátku zápasu jsme byli aktivní a rovněž střelecky potentní, takže se zápas od samého začátku pro nás vyvíjel velmi příznivě. V 24. minutě bylo již 4:0 a zápas byl rozhodnutý. Poté jsme, pod vlivem jasného skóre, ubrali na intenzitě a zbytek 1. půle dohráli ne úplně podle našich představ. Hosté dokonce dokázali snížit na poločasové skóre 4:1. O přestávce jsme se opět zkoncentrovali, oživili hru několika střídáními a celý 2. poločas jsme hru měli pevně ve své režii. Naše aktivita byla odměněna dalšími góly do sítě soupeře a konečné skóre 9:1 je sice pro soupeře ze sousedních Svéradic kruté, ale plně odpovídá předváděné hře na hřišti. Co na závěr, Svéradicím přejeme určitě lepší výsledky v dalších zápasech a fanoušky zveme na další derby, tentokrát do Chanovic, kde se představíme v sobotu 23. 9. v 16:30.




Sestavy


FK Horažďovice
D. Petržilka [-] - M. Šedivý [-] (65. M. Šašek [-] ) , O. Šabek [-] (65. J. Karásek [-] ) , A. Faltys [-] , J. Boček [-] , Š. Urban [-] (67. F. Fuščič [-] ) , A. Rojt [-] (46. F. Marc [-] ) , M. Mlnařík [-] (46. J. Kodýdek [-] ) , P. Klečka [-] , T. Jůda [-] , J. Boček [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] (46. T. Lávička [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , F. Prokopius [-] , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , M. Doležal [-] , M. Klas [-] (54. D. Pánek [-] ) , P. Mičkal [-] (67. F. Šuhajda [-] )

ŽK: 53. V. Červený .
Hráči zápasu: T. Jůda , A. Faltys .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - FILLINGER Miloš, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Josef Parlásek
Tip experta: výhra domácích

I v Horažďovicích jsme už hráli a domácí mají ve svých řadách zajímavé mladé hráče, hlavně směrem do ofenzivy, takže tipuji, že 3 body zůstanou v Horažďovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích