Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradicím dvoubrankový náskok nestačil, Bolešiny i v deseti dovedly zápas k remíze!


Branky


20

Svéradice remizovaly ve 4. kole s Bolešinami 2-2. Domácí vedli po brankách Vachušky a Prokopiuse 2-0, ale hosté i v deseti lidech dokázali vyrovnat a zabránili tak soupeři v premiérovém vítězství v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Úvodní minuty byly ve znamení herní převahy domácího týmu. Hráči Svéradic se hrnuli do ofenzivy a postupem času si vypracovali několik slibných šancí, v koncovce se jim ovšem nedařilo a příležitosti zůstaly nevyužity. Hosté úvodní tlak soupeře přežili a sami několikrát nepříjemně zahrozili, ani oni však recept na domácí defenzivu nenašli. Ve 27. minutě musel na domácí straně střídat z důvodu zranění Beránek a místo něj přišel Klas. I přesto, že měly oba týmy v prvním poločase dostatek šancí na vstřelení branky, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0-0. 

Bolešiny i v deseti dokázaly utkání vyrovnat

Druhý poločas byl už pro diváky daleko atraktivnější. Domácí snaha se vyplatila v 55. minutě, kdy si na pěkný centr z rohového kopu naskočil Vachuška a hlavou otevřel skóre zápasu. Domácí tým branka povzbudila a v dalších minutách soupeře přehrával. V 70. minutě musel zatáhnout za záchrannou brzdu hostující Brtník a jelikož byl posledním hráčem, tak rozhodčí jeho faul ocenil rovnou červenou kartou. Domácí navíc dostali k dispozici přímý volný kop z velmi výhodné pozice. K balónu se postavil Prokopius a krásnou střelou překonal brankáře hostů podruhé. Bolešiny reagovaly na nepříznivý vývoj utkání střídáním, dolů šel Novák a jeho místo zaujal Vraný. Že tento tah byl správný, se ukázalo v 80. minutě, kdy Vraný využil dobrého postavení a přesným zakončením snížil na 2-1. V nastaveném čase bylo pro domácí tým ještě hůře, hosté využili poslední šanci zápasu dokonale. Matějka rozehrál standardní situaci téměř z půlky dlouhým nákopem na bránu soupeře, gólman domácích chtěl míč vyboxovat, ale i díky ostrému slunci nezakročil ideálně a nákop skončil rovnou v bráně, 2-2. Svéradice tak stále čekají na první vítězství a jsou na předposledním místě, Bolešiny okupují jedenáctou příčku. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Petr Plass, trenér: V prvním poločase jsme si vypracovali několik velmi dobrých příležitostí ke vstřelení branky, ale bohužel jsme ani jednu z nich neproměnili. Naše snaha přinesla góly až po přestávce, kdy jsme se prosadili dvakrát krátce po sobě, navíc po našem druhém gólu šel soupeř do deseti, tak pro nás situace byla ideální. Bohužel i přesto Bolešiny snížily a v nastaveném čase se jim dokonce podařilo vyrovnat. Je to pro nás samozřejmě velké zklamání, zápas jsme měli dobře rozehraný a celkem nepochopitelně jsme ztratili dvougólového vedení. Naneštěstí jsme tak zažili další nezdar a na začátku sezóny hrajeme špatně. Nějaké věci jsme si už vysvětlili v kabině a další zápasy ukážou, jak se s danou situací popasujeme. Hráči samozřejmě musí zlepšit svůj přístup k utkáním, protože takové zápasy jako dnes prostě musíme vyhrávat. Uvědomuji si, že nejsme jediný mančaft s přetrvávajícími problémy, ale je jen na nás, abychom se tomu postavili a v dalších kolech podali daleko lepší výkony, než jaký jsme předvedli dnes.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: V úvodních minutách byl soupeř lepší, vytvořil si několik slibných šancí, ale naštěstí pro nás je neproměnil. Cca od 25. minuty jsme zápas vyrovnali a do příležitostí jsme se dostali také. V druhém poločase jsme si nepohlídali standardní situace a soupeř vedl o dvě branky, navíc byl na naší straně vyloučen hráč. Poté jsme v poli udělali několik změn, což nám hodně pomohlo. Poměrně rychle jsme snížili a v nastaveném čase jsme po dlouhém nákopu na soupeřovu bránu i vyrovnali. Vzhledem k tomu, že jsme dohrávali zápas v deseti, tak je dnešní remíza pro nás určitě úspěch.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (46. L. Lávička [-] ) , A. Vachuška [-] , S. Makovec [-] , F. Prokopius [-] , V. Beránek [-] (27. M. Klas [-] ) , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , M. Doležal [-] (89. M. Mládek [-] ) , P. Mičkal [-]

SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] (84. M. Ceplecha [-] ) , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] (63. P. Eremiáš [-] ) , J. Brtník [-] , T. Novák [-] (76. D. Vraný [-] ) , R. Farný [-] , P. Matějka [-] , V. Rehák [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 75. A. Vachuška - 90. J. Pitel . ČK: 70. J. Brtník .
Hráči zápasu: F. Prokopius - P. Matějka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - PAUR Roman, BRŮHA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jan Karásek
Tip experta: remíza

Tento zápas nebude mít vítěze, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích