3:1
(1:1)
18. J. Šefl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálené Poříčí spálilo šance a z Chanovic jede bez bodu


Branky


20

Chanovice vyhrály ve 4. kole nad Spáleným Poříčím 3-1. Hosté rozhodně za svým soupeřem nezaostávali, ale řadu vyložených příležitostí neproměnili, což ve výsledku znamenolo první porážku v letošní sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Oba týmy začaly utkání aktivně a kdo přišel na fotbal v Chanovicích, tak se určitě nenudil. V 6. minutě domácí zahrávali přímý volný kop kousek za půlkou, balón chytře prodloužil M. Kubáň na nabíhajícího Šabka, který křižnou střelou překonal hostujícího brankáře. Spálené Poříčí inkasovaná branka nerozhodila a nadále se tlačilo dopředu. V 16. minutě jeden z domácích hráčů chyboval v rozehrávce, míč převzal hostující Šefl a krásnou střelou z 16 metrů vymetl šibenici. Další minuty přinesly velké šance na obou stranách, kterým ovšem chyběla gólová tečka. Hosté měli i trochu smůlu, jelikož při jedné akci nastřelili břevno. První poločas skončil nerozhodně 1-1.  

Domácí své šance proměnili, hosté nikoliv

Úvod druhého poločasu vyšel lépe domácímu týmu. Ve 49. minutě chyboval hostující stoper, toho okamžitě využil Machovský, který v samostatném úniku bezpečně překonal gólmana. I druhá půlka nabídla svižnou hru, domácí byli z brejků nebezpeční a hosté rozhodně nebyli pozadu, navíc po jedné z jejich akcí se opět rozeznělo břevno. V 76. minutě obránce Spáleného Poříčí "namazal" domácímu Kubaňovi a ten se tváří v tvář brankáři nemýlil, 3-1. Obě mužstva ještě v druhém poločase vstřelila po jedné brance, nicméně ani jeden z gólů nemohl být uznán z důvodu ofsajdového postavení. Spálené Poříčí se neustále hrnulo do ofenzivy, využívalo křídelní prostory a mělo řadu centrů do pokutového území, v koncovce si však vedlo nepřesně a další branka stále nepřicházela. Chanovice si závěr zápasu zkušeně pohlídaly a ve 4. kole zvítězily nad Spáleným Poříčím 3-1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Ladislav Skuhravý, trenér: Dnešní zápas byl na šance hodně vyrovnaný s tím, že my jsme naše příležitosti proměnili, zatímco soupeř ne. Po celé utkání jsme spoléhali na naše dva rychlonohé útočníky, a to se nakonec vyplatilo. Musím uznat, že hosté byli hodně fotbaloví a vzhledem k průběhu zápasu by si určitě bod zasloužili, my jsme ovšem získali všechny tři a za to jsme samozřejmě rádi.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Bohužel v dnešním utkání jsme neproměnili řadu vyložených šancí a našimi vlastními chybami jsme soupeři darovali vítězství. V obou poločasech jsme byli aktivní, měli jsme spoustu náběhů po stranách, centry do velkého vápna, nastřelili jsme dvě břevna, ale z toho všeho jsme vytěžili pouze jednu branku, což je samozřejmě málo. Díky impotenci v zakončení jsme dnes prohráli a Chanovice zaslouženě berou tři body.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Šlehubr [-] , D. Pavlovský [-] , M. Kubaň [-] - J. Šebek [-] , M. Šabek [-] (64. D. Klas [-] ) , J. Varga [-] (46. F. Machovský [-] ) , J. Prýmas [-] - F. Hrachovec [-] (46. M. Jakub [-] ) , Š. Bláha [-] (89. L. Rada [-] ) , J. Kubaň [-]

TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - O. Homolka [-] (63. J. Kolář [-] ) , J. Tupý [-] , V. Novotný [-] (46. M. Šlouf [-] ) , S. Hefert [-] - V. Fiala [-] (87. J. Karas [-] ) , T. Vaidiš [-] , P. Byron [-] , J. Byron [-] - J. Šefl [-] , R. Šlejska [-] (87. T. Tofl [-] )

ŽK: 64. M. Kubaň , 76. J. Kubaň - 11. V. Novotný .
Hráči zápasu: J. Prýmas .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: CHEJLAVA Petr - REIPRICH Václav, BUCHTELÍK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jan Karásek
Tip experta: výhra domácích

Chanovice si poradí a 3 body zůstanou doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza