Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:30

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtyři červené a šest gólů, to vše nabídl vyhecovaný zápas mezi Bolešinami a Losinou


19

Bolešiny zvítězily ve 3. kole nad Losinou 5-1. Zápas kromě spousty gólů přinesl i čtyři červené karty a emoce na obou stranách. Domácí poprvé v sezóně získali tři body, zatímco hosté po první porážce klesli na osmé místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly domácího týmu, dvě červené pro hosty

Bolešiny vstoupily do zápasu lépe a již v 7. minutě se ujaly vedení, když dobrou šanci přetavil v gól R. Šindelář. Od úvodních minut bylo utkání hodně vyhecované a ani jeden ze soupeřů si nic nedaroval, což vedlo k několika zákrokům za hranou pravidel. Ve 22. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Hajšman a rozhodčí sáhl rovnou pro červenou kartu. Nutno dodat, že i na druhé straně by si některé fauly zasloužily přísnější ohodnocení. Oslabení hosté inkasovali podruhé ve 28. minutě, kdy se po rychle sehraném brejku trefil Novák. O dvě minuty chyboval jeden z hostujících hráčů v rozehrávce, čehož ihned využil Farný a zvýšil už na 3-0. Ve 39. minutě ještě obdržel červenou kartu hostující trenér Spörl. 

 

Pokračovalo se ve střílení gólů i udělování karet

Losiná sice prohrávala 0-3 a hrála v deseti, ale na začátku druhého poločasu byla lepším týmem. Její aktivita byla odměněna v 57. minutě, kdy skóroval Gavora. Hosté následně mohli vstřelit další branku, ale velkou šanci ke své smůle neproměnili. V 69. minutě se konalo další vyloučení, po vzájemném souboji si pár asi ne moc hezkých slov mezi sebou neodpustili domácí J. Pitel a hostující M. Šindelář a oba museli opustit hřiště. V 73. minutě navýšil vedení domácího týmu R. Šindelář a v 81. minutě uzavřel skóre na konečných 5-1 střídající Roháč. Bolešiny zvítězily poprvé v nové sezóně, zatímco Losiná zakusila hořkost první porážky. 



Ohlasy k zápasu


SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Utkání jsme začali velmi dobře a po zásluze jsme šli do vedení. Zanedlouho došlo k vyloučení hostujícího hráče a my jsme vstřelili další dva góly. Za stavu 3-0 jsme trochu přestali hrát a soupeř toho ihned využil. Po přestávce jsem brzy inkasovali a poté jsme měli i trochu štěstí, jelikož hosté mohli snížit na rozdíl jediné branky. Postupem času jsme se znovu naplno dostali do utkání a dalšími dvěma góly jsme dokráčeli k pohodlnému vítězství.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Zápas jsme nezačali dobře a velmi brzo jsme inkasovali. Poté se odehrálo několik tvrdých zákroků na obou stranách, ale vyloučen byl jen náš hráč. Bolešiny přidaly další dvě branky, ale my jsme jim i v deseti dokázali vzdorovat a myslím, že jsme na začátku druhé půli byli i lepším týmem, což vedlo ke snižující brance. Následně došlo k dalšímu vyloučení, ale tentokrát na obou stranách. Ve zbytku zápasu už jsme se nedokázali prosadit, zatímco soupeř ano. Některé posuzování zákroků nebo reakce rozhodčích během či po zápase asi nemá cenu komentovat. Jen si občas člověk říká, jestli vůbec stojí zato jezdit na fotbal a věnovat tomu čas. Když bych měl zhodnotit náš výkon, tak jsme to dnes soupeři určitě hodně usnadnili a bohužel nebereme ani bod.



Sestavy


SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] (72. J. Roháč [-] ) , K. Šilhavý [-] , J. Brtník [-] , T. Novák [-] (62. D. Vraný [-] ) , R. Farný [-] , P. Matějka [-] , V. Rehák [-] (81. P. Bošek [-] ) , Š. Bauer [-]

TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Šindelář [-] , M. Gavora [-] , D. Šlais [-] (72. P. Tančouz [-] ) , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] (65. D. Matulka [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , V. Hajšman [-] , M. Bodanský [-] (62. M. Pešek [-] ) , R. Kozák [-]

ŽK: 39. V. Rehák , 53. J. Pitel , 84. R. Farný , 89. D. Kolář - 16. J. Votípka , 19. M. Šindelář , 53. R. Kozák , 67. L. Šindelář . ČK: 69. J. Pitel - 22. V. Hajšman , 39. R. Spörl , 69. M. Šindelář .
Hráči zápasu: R. Farný , R. Šindelář .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Dušek Václav - MOLNÁR Ludovít, KULHÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: výhra hostů

Bolešiny nechytly začátek soutěže a více věřím hostům, ti to ovšem budou mít velice těžké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích