1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov veze tři body z Chanovic, skvělým výkonem se blýskl brankář Pressl


Branky


19

Chanovice nestačily ve 3. kole na Strážov a na domácím hřišti mu těsně podlehly 1-2. Na hostující straně předvedl výborný výkon gólman Pressl, který měl velký podíl na konečném vítězství svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chanovice neproměnily šance, Chaluš otevřel skóre

Od úvodních minut fotbalisté Chanovic drželi balón na svých kopačkách a postupnou kombinací překonávali obranný val soupeře. V bráně Strážova však stál pozorný Pressl, který se během prvních 45 minut několikrát fantasticky vyznamenal a skvělými zákroky podržel svůj tým. Domácí měli i trochu smůly, jelikož při jedné střele zachránilo hostující tým břevno. Naopak Strážov nečekaně udeřil z ojedinělé šance na konci první půle. Ve 42. minutě hosté narychlo rozehráli rohový kop, jeden z obránců převzal balón a přesným centrem na zadní tyč našel volného Chaluše, který se nemýlil, 0-1. Chanovice recept na soupeřovu obranu nenašly, a tak se šlo do šaten za jednobrankového vedení hostujícího týmu. 

Strážov si došel pro tři body

Do druhého poločasu vstoupil lépe Strážov. Ve 49. minutě domácí stoper vyvážel balón, záhy však chyboval v rozehrávce, čehož okamžitě využil hostující útočník, který přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Chvala, pro něhož už nebylo složité dostat míč do branky. Chanovice měly v druhém poločase opět herní převahu, ale v koncovce se jim nadále nevedlo. Strážov bránil ve více lidech a situace řešil jednodušše. V 89. minutě obdržel druhou žlutou kartu hostující Hosnedl a Strážov šel do deseti. Domácí využili přesilovku vzápětí, kdy si dlouhý balón našel Bláha a přesnou hlavičkou překonal brankáře, 1-2. Hosté už hubený náskok ubránili a ve 3. kole si odvezli velmi cenné tři body ze hřiště Chanovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Ladislav Skuhravý, trenér: V prvním poločase jsme sice byli lepším týmem, ale naše šance zlikvidoval výborný brankář soupeře. Strážov nám následně udělil lekci z produktivy a z ojedinělé šance šel do vedení. Bohužel na začátku druhého poločasu jsme udělali chybu v rozehrávce a hosté ji okamžitě potrestali. I když jsme měli po celý zápas více ze hry a vypracovali jsme si několik velmi dobrých šancí ke vstřelení branky, tak Strážov náskok ubránil a nám se pouze podařilo v úplném závěru utkání snížit.

SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: Vlivem několika absencí a zdravotních komplikacích jsme přijeli na půdu do Chanovic v úzké sestavě. Naším cílem bylo tedy především plnit své obranné povinnosti mnohem lépe než minulý týden proti Blovicím a pokusit se využít rychlých přechodů. Domácí tak měli od začátku zápasu míč více na svých kopačkách, ale naši obranou hrou se dostávali v prvním poločase do zakončení především zpoza vápna, se kterými náš Ondra Pressl neměl větší potíže. Tedy až na jednu střelu, která však naštěstí pro nás orazítkovala pouze břevno. A tak přišel úder na druhé straně. První varování po standardní situaci ještě domácí přežili. Další rozehraný roh Ludi Souška šel na Jirku Hosnedla, s jehož centrem si Michal Chaluš tentokrát poradil mnohem lépe. Ve druhém poločase se ze začátku jelo dle stejných not. Domácí se nemohli prosadit a naopak to byla naše krásná kombinace po ose David Kološ, Jirka Hosnedl a zakončující Ondra Chval, pro něhož to byl premiérový gól v našem dresu. Domácí následně prostřídali a začali být více nebezpeční, své šance už dokázali dostat k nám do vápna. Výborně nás ale podržel Ondra Pressl i za přispění zbývajících hráčů, kteří dokázali několik střeleckých pokusů zablokovat. Domácím se podařilo pouze snížit po standardní situaci, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Jirka Hosnedl. Za velké nasazení všech hráčů jsme tak byli odměněni 3 body. Zvláště je třeba pochválit za defenzívu brankáře Ondru Pressla a stopera Jardu Vališe. Svůj potenciál ukázal také v základní sestavě poprvé nastoupivší dorostenec David Papoušek.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - M. Kubaň [-] , D. Pavlovský [-] , L. Ziolek [-] - M. Šlehubr [-] , J. Varga [-] (60. J. Merašický [-] ) , J. Prýmas [-] , M. Šabek [-] (71. J. Šulc [-] ) - L. Rada [-] (53. Š. Bláha [-] ) , M. Jakub [-] (53. F. Hrachovec [-] ) , J. Kubaň [-]

SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Kalivoda [-] (71. D. Bouberle [-] ) , J. Franc [-] , J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , I. Hryhorak [-] , O. Chval [-] (76. B. Mayer [-] ) , D. Kološ [-] , J. Hosnedl [-] , M. Chaluš [-] , D. Papoušek [-]

ŽK: 39. D. Pavlovský , 76. J. Kubaň - 62. J. Franc , 67. M. Chaluš , 71. J. Hosnedl . ČK: 89. J. Hosnedl .
Hráči zápasu: J. Vališ , O. Pressl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - KOŘAN Josef, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: výhra domácích

Doufám, že potvrdíme 3 body z venku a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích