3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:30

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlejska zařídil premiérové vítězství Spáleného Poříčí


Branky


17

Spálené Poříčí porazilo ve 3. kole Svéradice 3-1. Domácí sice prohrávali po trefě hostujícího Mičkala, ale třemi góly utkání otočili, a připsali si tak první výhru v novém ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

V úvodních minutách měli domácí velkou herní převahu. V 8. minutě Spálené Poříčí zahrávalo přímý volný kop z výhodné pozice. K balónu se postavil Vaidiš a jeho následná technická střela skončila na břevnu. Svéradice soupeře napodobily a střela z velké dálky skončila rovněž na brankové konstrukci. Akce však dál pokračovala a k dalšímu pokusu se dostal hostující Mičkal, který střelou z patnácti metrů poslal hostující tým do vedení. Ve 21. minutě to střelou ze střední vzdálenosti zkusil aktivní Vaidiš, ale jeho pěkný pokus brankář soupeře pokryl. V dalších minutách si domácí fotbalisté vytvořili několik slibných přílěžitostí, k vyrovnávající brance to však nevedlo. To změnila 36. minuta, kdy P. Byron našel krásnou přihrávkou Šefla, který následně obešel gólmana a dopravil balón do prázdné branky. V samém závěru prvního poločasu se domácí prezentovali téměř identickou akcí s výjimkou gólového zakončení. 

Šlejska se postaral o vítězství domácího týmu

Po přestávce si vypracovali první vyloženou šanci hosté, jasnému gólu ale na poslední chvíli zabránil výborným obranným zákrokem Homolka. O chvilku později se už Svéradice prosadily, nicméně branka nemohla být uznána kvůli ofsajdovému postavení. V 56. minutě šikovně prodloužil nákop brankáře Šefl, balón si poté převzal Šlejska a tvrdou ranou na přední tyč poslal domácí tým do vedení. S přibývajícím časem se domácí aktivita začala opět stupňovat, ale fotbalisté SP nedokázali několik velkých příležitostí ke vstřelení branky proměnit. V 82. minutě Vaidiš našel pohlednou kolmicí Šlejsku a ten tváří v tvář brankáři nezaváhal, 3-1. Spálené Poříčí zvládlo domácí zápas a po premiérovém vítězství se posunulo na šestou příčku, Svéradice jsou předposlední. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Spálené Poříčí
Luděk Tupý, vedoucí mužstva: Zápas jsem začali dobře a postupem času jsme se dostávali do šancí. Nicméně soupeř z první vážnější příležitosti dokázal vstřelit branku. Nám se však podařilo před koncem prvního poločasu po pěkné akci vyrovnat. V druhém poločase Svéradice více držely balón a několikrát nepříjemně zahrozily ze standardních situací. My jsme zase byli nebezpečnější z protiútoků, kterých jsme si vypracovali opravdu hodně. V ten správný čas se nám rovněž probudil střelec Radek Šlejska a ve výsledku nám zařídil tři body. Myslím si, že vzhledem k předvedenému výkonu a řadě gólových příležitostí je naše výhra zcela zasloužená.




Sestavy


TJ Sokol Spálené Poříčí
M. Prantner [-] - O. Homolka [-] , J. Tupý [-] , V. Novotný [-] , S. Hefert [-] - M. Krňoul [-] (61. V. Fiala [-] ) , T. Vaidiš [-] , P. Byron [-] , J. Byron [-] - J. Šefl [-] (90. K. Bláha [-] ) , R. Šlejska [-] (87. M. Šlouf [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - J. Vonášek [-] , J. Makovec [-] (46. P. Majer [-] ) , R. Kába [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , F. Prokopius [-] , V. Brůha [-] , V. Červený [-] , M. Doležal [-] , P. Mičkal [-] (70. V. Staněk [-] )

ŽK: 85. T. Vaidiš - 30. P. Mičkal , 32. A. Vachuška .
Hráči zápasu: R. Šlejska .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: KAISER Daniel - PRESSL Václav, CUPL Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Jaroslav Kubaň
Tip experta: remíza

Vůbec nevím, co čekat od Sp. Poříčí, ale už mají dvě plichty, tak do třetice všeho dobrého.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích