0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice doma padly s Chanovicemi


Branky


20

Svéradice prohrály ve 2. kole s Chanovicemi 0-4. Hosté si po velmi dobrém výkonu připsali první tři body, zatímco domácí stále zůstávají v nové sezóně bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól Chanovic

Úvodní minuty nabídly poměrně vyrovnanou podívanou. Ve 4. minutě však chyboval při výběhu domácí brankář, balón se následně dostal ke Kubaňovi, který téměř z půlky otevřel skóre zápasu. Hosté po vedoucí brance trochu vypadli z tempa a v dalších minutách si dvě nebezpečné příležitosti vytvořily Svéradice. Domácí se v pokutovém území soupeře dostali dvakrát k zakončení, ale ani jednu šanci nevyužili. Chanovice odpověděly další příležitostí Kubaňe, ale ten tentokrát pověst kanonýra nepotvrdil. V závěru prvního poločasu hosté několikrát zbytečně faulovali a rozhodčí rozdal tři žluté karty. Do kabin se odcházelo za jednogólového náskoku Chanovic. 

Hosté nasázeli soupeři další tři branky

Do druhého poločasu vstoupili daleko lépe hosté. Zvyšující se aktivitu Chanovic využil v 58. minutě Prýmas, který se dostal po rohovém kopu k dorážce a bezpečně uklidil balón do odkryté branky. Vzápětí jeden z domácích hráčů střílel nebezpečně k tyči, ale hostující brankář si s šancí poradil. V 79. minutě se hosté dočkali potřetí, po rychlém brejku Šebek pěkně přiťukl balón Bláhovi a ten v obrovské šanci nezaváhal. Chanovice zápas zakončily pohlednou týmovou akcí po pravé straně, na jejímž konci se prosadil Šabek. Hosté zvítězili po výborném výkonu v druhém poločase na hřišti Svéradic 4-0. Domácí tak v nové sezóně stále čekají na první body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Pfeifer Chanovice
Ladislav Skuhravý, trenér: V dnešním zápase jsme dali zapomenout na nepovedený výkon z minulého týdne a od úvodních minut jsme byli lepším týmem. Odměnou nám byla brzká vedoucí branka, po které jsem se ale trochu stáhli a nechali jsme hrát i soupeře, který dvakrát nebezpečně zahrozil. O přestávce jsme si pár věcí vyříkali a do druhého poločasu jsme vstoupili výborně. Vstřelili jsme Svéradicím další tři góly a za celou druhou půlku jsme je téměř do ničeho nepustili. Nakonec nás může mrzet skutečnost, že jsme neproměnili ještě další šance ke vstřelení branky, konečné skóre zápasu tak mohlo být daleko vyšší.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] (58. P. Majer [-] ) , T. Lávička [-] , F. Prokopius [-] (46. A. Vachuška [-] ) , D. Juhaňák [-] , V. Brůha [-] , M. Doležal [-] , V. Červený [-] , P. Mičkal [-] (71. M. Klas [-] )

TJ Pfeifer Chanovice
B. Timoshenko [-] - L. Pícka [-] , F. Machovský [-] , M. Kubaň [-] - J. Prýmas [-] , M. Šabek [-] , M. Šlehubr [-] , J. Varga [-] (85. J. Šulc [-] ) - J. Šebek [-] , J. Kubaň [-] (91. F. Hrachovec [-] ) , M. Jakub [-] (75. Š. Bláha [-] )

ŽK: 61. D. Juhaňák - 37. J. Prýmas , 41. L. Pícka , 43. J. Kubaň .
Hráči zápasu: J. Varga , F. Machovský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: TYKAL Martin - FRGAL Lukáš, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Michal Toman
Tip experta: remíza

I zde si myslím, že utkání bude hodně vyrovnané.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích