1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horažďovice potvrdily formu a znovu vyhrály, tentokrát to odnesl Hrádek


Branky


87. J. Sekyra - 42. T. Jůda , 68. O. Šabek
20

Hrádek prohrál v derby 2. kola s Horažďovicemi 1-2. Hosté vyhráli podruhé za sebou a společně s Blovicemi jsou nyní na špici tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horažďovice se prosadily na konci poločasu

Úvodních 10 minut byla větší aktivita na straně Hrádku, který si vypracoval několik zajímavých příležitostí, které ovšem v gól nepřetavil. Fotbalisté Horažďovic byli poněkud zbrklí a na začátku zápasu si koledovali o branku. V dalších minutách se však hosté uklidnili a prezentovali se pro ně typickou rychlou kombinační hrou. Ve 33. minutě si přivodil nepříjemné zranění domácí Šoural a musel být střídán. (přejeme brzké uzdravení) Ve 40. minutě se provinil nedovoleným zákrokem hostující Šašek a rozhodčí po právu vytáhl žlutou kartu. Hrádek poté trochu vypadl z tempa a nechal ještě více hrát soupeře. Toho hosté využili ke konci prvního poločasu. Ve 42. minutě se po pěkné týmové akci prosadil Jůda a poslal Horažďovice do vedení. 

Sekyra utkání zdramatizoval, na body to ale nestačilo

Do druhého poločasu udělali oba trenéři několik změn v poli. Ta nejvýraznější proběhla na straně hostů, jelikož kvůli zranění nemohl pokračovat brankář Petržilka. Horažďovice se opět prezentovaly rychlou kombinační hrou a i v druhé půlce soupeře přehrávaly. V 68. minutě už to bylo 2-0 pro hostující tým, když se pěkně trefil Šabek. Domácí ale dokázali zápas zdramatizovat, v 87. minutě využil hrubé chyby soupeře Sekyra a přesným zakončením snížil na 1-2. Domácí se ve zbylém čase urputně snažili vyrovnat a nakonec tomu bylo velmi blízko, vyloženou šanci však jeden z domácích hráčů zahodil. Horažďovice porazily v derby Hrádek těsně 2-1 a nyní jsou společně s Blovicemi na špici soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Svatobor Hrádek
Jiří Brabec st, trenér: V současné chvíli nás trápí značné absence a před zápasem jsme horko těžko dávali dohromady sestavu. Bohužel již v prvním poločase se nepříjemně zranil L. Šoural, který tak rozšířil řadu naších zraněných hráčů. Soupeř byl více na balónu a těsně před koncem první poloviny nám vstřelil branku. Po přestávce jsme bohužel znovu inkasovali po chybě v rozehrávce. V závěru jsme dokázali zápas zdramatizovat gólem na 1-2 a těsně před koncem jsme ještě měli jednu vyloženou šancí, kterou jsme bohužel neproměnili. Lepšímu výkonu nepomohl ani těžký terén, zároveň si myslím, že hrát v šest hodin večer, kdy při deštivém počasí není skoro vidět, moc nedává smysl. I přesto bych řekl, že vzhledem k početné marodce a nakombinované sestavě jsme odehráli maximum, takže bych chtěl kluky určitě pochválit.

FK Horažďovice
Michal Šedivý, trenér: Ve 2. kole nás čekalo těžké derby, když jsme zajížděli na hřiště Svatoboru Hrádek. V minulé sezóně jsme s tímto soupeřem ztratili všech 6 bodů, takže bylo co napravovat. Do utkání jsme nevstoupili úplně nejlépe, u některých hráčů byl znát zbytečný respekt ze soupeře, u některých zase menší soustředěnost, a tak jsme byli rádi, že se skóre po prvních 10 minutách nezměnilo v náš neprospěch. Po této úvodní části jsme se postupně uklidnili a začali předvádět hru, na kterou jsme z posledních zápasů zvyklí, tedy jednoduchou, rychlou a kombinační. Od této chvíle jsme byli lepším týmem a odměnou nám byl gól do šatny, který vsítil Tomáš Jůda. Do 2. poločasu v našem mužstvu kromě jiných došlo k vystřídání brankářů, a to z důvodu poranění. V 2. poločase jsme pokračovali v dobré hře, soupeře jsme do ničeho nepouštěli a v 68. minutě zvýšil naše vedení Ondra Šabek. Do 87. minuty zápasu, kdy domácí po naší hrubé chybě snížili, jsme byli lepším týmem, ale skóre jsme bohužel i přes dobré šance již nenavýšili. To se nám mohlo stát osudným, protože v samém konci zápasu domácí vše vrhli do útoku a moc nescházelo, aby vyrovnali. Nakonec pro nás vše dobře dopadlo, zápas jsme vyhráli a myslím, že i zaslouženě.



Sestavy


TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Skála [-] , L. Šoural [-] (33. D. Hanula [-] ) , J. Lužný [-] , Š. Gajdečka [-] , M. Jiřina [-] (80. M. Tonner [-] ) , R. Kočí [-] , J. Kutil [-] , V. Holeček [-] (46. J. Sekyra [-] ) , T. Linhart [-] , A. Štěpán [-]

FK Horažďovice
D. Petržilka [-] (46. O. Šabek [-] ) - T. Jůda [-] , A. Faltys [-] , J. Boček [-] , Š. Urban [-] (46. J. Kodýdek [-] ) , M. Šašek [-] , M. Mlnařík [-] (67. J. Pavlík [-] ) , F. Marc [-] (46. J. Forman [-] ) , A. Rojt [-] , P. Klečka [-] , J. Boček [-] (89. M. Šedivý [-] )

ŽK: 40. M. Šašek , 57. P. Klečka , 90. A. Rojt .
Hráči zápasu: J. Boček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Duda Václav - FRGAL Lukáš, DUŠEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Michal Toman
Tip experta: výhra domácích

Hrádek to nebude mít lehké, ale myslím si, že zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích