Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice jednoznačně zvítězily na hřišti Strážova


Branky


20

Strážov prohrál ve 2. kole s Blovicemi 0-4. Hosté rozhodli utkání již v prvním poločase, kdy soupeři vstřelili tři branky. Skóre zápasu uzavřel v 51. minutě hostující Šabata. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii Blovic

Blovice začaly svižně, uběhlo sotva pár sekund a z levé nohy Radka Šabaty letěl prudký centr do vápna, na zadní zavíral mladíček Břicháček, ten však zblízka přestřelil. Další rychlý brejk přišel hned ve 2´, to ještě rychlonohý Krásný brankáře neprostřelil, ale za tři minuty, dostal přesný balon za obranu podruhé, stopeři naprosto nestíhali a Krásný tentokrát již skóroval, 0:1. V 8´ načapal statickou obranu domácích další mladík v obraně – Kolář, a opět přesným pasem našel rozběhnutého Krásného, ten měl před sebou jen brankáře a nekompromisně zakončil, 0:2. Krásný měl vzápětí další 3 tutovky, ale nebylo mu již přáno. Od 25´začali být domácí konečně trochu aktivnější a na řadu přišly jejich dlouhé nakopávané balóny. Jejich snahu však utnul výborně hrající Radek Šabata. Zřejmě nejmenší muž na hřišti, k tomu ještě se jménem Malý, předskočil jednoho z bránících hráčů, hlavou posunul míč za sebe na rozběhnutého Šabatu a ten svým levasem otřel míč po anglicku o tyč, 0:3. Hosté byli na koni, dokonce i velezkušený brankář Rojík, který se hodně vysouval do pole. Avšak po jednom zaváhání ve středu pole, míč převzal domácí Hryhorak a chytrým lobem se snažil Rojíka přehodit a málem se mu to povedlo, míč trefil naštěstí pouze břevno. Do poločasu se ještě do velké šance, po kolmici Malého, dostal opět Radek Šabata, ten tváří v tvář trefil jen vyběhnuvšího brankáře Pressla.

Šabata pojistil výhru

Hned na počátku 2.pol. poslal opět kolmicí Petra Malého do šance tentokrát Radka Rouse, ten zkusil překonat domácího brankáře jednoduše bodlem, ale trefil pouze jeho. V 51´přišla chvíle Radka Šabaty, který uplatnil svůj důraz a rychlost a dnes podruhé, již nešťastného brankáře překonal, 0:4.

Ve druhé půli se nešťastně zranil lídr a kapitán hostů Tříska, musel střídat a šanci si zahrát dostala, vzhledem k průběhu zápasu, celá lavička hostů, kteří si zbytek zápasu pohlídali a zaslouženě vyhráli.

 

Autor reportu: Luboš Horvát



Ohlasy k zápasu


SK Kovodružstvo Strážov
Michal Chaluš, hráč: V prvním domácím utkání k nám přijel soupeř z Blovic. I když jsme znali sílu soupeře v jeho kombinačních a rychlostních schopnostech, tak již v 7. minutě jsme po jeho typických akcích prohrávali 0:2. Hosté nadále pokračovali ve své hře a do konce poločasu přidali ještě jeden gól. V našich pár situacích jsme bohužel nebyli dostatečně přesní ve finální fázi, abychom dokázali snížit. Ve druhém poločase tempo zápasu trochu polevilo, i když hosté měli stále více míč na svých kopačkách. Toho využili ke vsítění další branky. Z naší strany se nepodařilo zužitkovat žádnou příležitost, a tak si hosté zaslouženě odvezli 3 body. V našem dresu poprvé debutoval Lukáš Mayer, který tak začíná navazovat na dráhu svého otce.

TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát, asistent trenéra: Ve Strážově se nám minulou sezónu nedařilo, čekali jsme proto, že budeme opět bušit do hlubokého obranného bloku a zase necháme vyniknout jejich brankáře. Domácí těžili vždy z dobře zahraných standardek. Nic z toho se naštěstí nepotvrdilo. Soupeře jsme zaskočili rychlostí v protiútocích a také jsme byli lepší na míči. Byli jsme aktivnější a myslím, že zaslouženě vezeme ze Šumavy 3 body.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
O. Pressl [-] - J. Franc [-] , B. Mayer [-] (58. D. Bouberle [-] ) , J. Vališ [-] , L. Soušek [-] , I. Hryhorak [-] (74. D. Papoušek [-] ) , L. Kalivoda [-] (58. J. Kalivoda [-] ) , D. Kološ [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] , O. Chval [-] (88. L. Mayer [-] )

TJ Sokol Blovice
J. Rojík [-] - J. Polívka [-] , R. Kolář [-] , M. Štětina [-] , J. Diviš [-] - L. Břicháček [-] (83. M. Kurach [-] ) , R. Rous [-] , D. Tříska [-] (58. L. Skřivan [-] ) , P. Malý [-] - R. Šabata [-] (74. I. Ivanov [-] ) , L. Krásný [-] -

ŽK: 26. I. Hryhorak , 56. D. Kološ , 80. M. Chaluš - 27. M. Štětina , 75. I. Ivanov .
Hráči zápasu: R. Šabata , L. Krásný .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Orlík Vladimír - REIPRICH Václav, CHEJLAVA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Michal Toman
Tip experta: výhra hostů

Blovice v minulém kole vyhrály a nyní budou chtít opět urvat tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích