Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Plzenec smetl Bolešiny šesti góly!


Branky


19

Starý Plzenec zvítězil ve 2. kole nad Bolešinami vysoko 6-1. Domácí výhru řídil Pavel Brejcha, který se trefil do sítě soupeře hned třikrát. Hosté tak prohráli i druhé utkání v sezóně a v současné chvíli jsou poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři rychlé góly domácího týmu

Hostující tým před zápasem narychlo poslepoval základní jedenáctku a od prvních minut to bylo znát. Domácí zahrozili z několika rychlých útočných akcí a po jedné z nich se v 11. minutě prosadil Pokorný, který tak potvrdil formu z minulého týdne. Neuběhla ani minuta a skóre se měnilo znovu. Tentokrát stál na konci týmové souhry P. Brejcha a přesným zakončením překonal hostujícího brankáře podruhé. Bolešiny soupeře vůbec nestíhaly a v prvním poločase zbytečně chybovaly. V 16. minutě zvyšoval už na 3-0 Pícka a s hosty to nevypadalo vůbec dobře. I přesto se nakonec dočkali snižující branky, v 39. minutě obdržel přesný balón za obranu Moravec a následně obstřelil gólmana, 3-1. 

Pavel Brejcha dokončil hattrick

Do druhého poločasu poslal hostující trenér několik nových hráčů a rovněž změnil rozestavení, jeho týmu to však nepomohlo. Krátce po přestávce V. Brejcha našel pěkným centrem Pícku a ten efektivními nůžkami upravil skóre na 4-1. Plzenec byl při chuti a v 54. minutě zvyšoval už na 5-1 P. Brejcha. Stejný hráč zkompletoval v 76. minutě hattrick, čímž stvrdil výborný individuální výkon. Posledních 20 minut už se zápas spíše dohrával a na nějaké zdramatizování docházely hostujícímu týmu síly. Starý Plzenec vyhrál ve 2. kole nad Bolešinami vysoko 6-1 a získal první tři body v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: Zápas byl.od začátku zcela v naší režii. Soupeř si vytvořil pár náznaků šancí díky dlouhým nákopům, ty jsme však brzy eliminovali. My jsme si naopak vytvořili ještě spoustu dalších příležitostí ke vstřelení branky, které jsme bohužel neproměnili.

SK Bolešiny
Jiří Šmolc, trenér: Bohužel výsledek značně ovlivnily absence v našem týmu. Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře a velmi rychle jsme prohrávali. Do druhého poločasu jsme vystřídali několik hráčů a také jsme změnili rozestavení, k lepšímu výkonu to ale nevedlo. Soupeř byl dnes lepší a po zásluze si připsal vysoké vítězství. Do příště musíme zlepšit mnoho věcí, abychom dosáhli na první body.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - V. Seman [-] , M. Bláha [-] (46. A. Forejt [-] ) , J. Vlček [-] (70. T. Kašperák [-] ) , M. Pícka [-] , M. Košťál [-] (77. J. Husák [-] ) , T. Pata [-] , V. Pokorný [-] (63. J. Švéda [-] ) , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-] , P. Brejcha [-]

SK Bolešiny
A. Martínek [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] (52. P. Matějka [-] ) , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] , P. Hodl [-] , M. Ceplecha [-] , M. Moravec [-] (63. V. Simbartl [-] ) , P. Bošek [-] (46. P. Zahálka [-] ) , M. Kolář [-] , Š. Bauer [-]

ŽK: 64. M. Pícka , 89. V. Brejcha - 26. J. Pitel , 84. M. Ceplecha , 90. P. Hodl .
Hráči zápasu: V. Seman , M. Košťál , P. Brejcha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PELIKÁN Jiří - SLABÝ Otto, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Michal Toman
Tip experta: výhra domácích

Věřím Starému Plzenci, jelikož Bolešiny budou mít slabší rozjezd sezóny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích