2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO | Mochtín v úvodním kole porazil Švihov


Branky


20

Mochtín zvládl první domácí zápas a nad Švihovem zvítězil 2-0. Domácí hráli ze zajištěné obrany a velmi dobrý defenzivní výkon obohatili o gól v každém poločase, čímž si dokráčeli pro první tři body v sezóně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žiak poslal Mochtín do vedení

Domácí tým vstoupil do zápasu o něco lépe a od úvodních minut soupeře přehrával. Švihov sice více držel balón, ale na jeho straně byla k vidění řada nepřesností a zbytečných ztrát. Mochtín hrál ze zajištěné obrany a na svého soka byl výborně připraven. Ve 22. minutě domácí využili špatné rozehrávky Švihova, Smolík našel přesnou přihrávkou Žiaka a ten pohotově překonal brankáře. Mochtín měl vzápětí další vyloženou šanci, tu ovšem neproměnil. Domácí velmi dobře bránili a hosté se jen stěží dostávali do gólových příležitostí. Mochtín opanoval první poločas v poměru 1-0. 

Pretzelmayer stvrdil vítězství domácího týmu

Druhá půle odstartovala nepříjemností na straně domácího týmu. V 60. minutě se zranil defenzivní záložník Staněk, který byl posléze nahrazen Kapustou. Mochtín se ještě více zatáhl a spoléhal zejména na rychlé protiútoky. To se mu vyplatilo v 65. minutě, kdy se po pohledně sehraném brejku prosadil Pretzelmayer a zvýšil už na 2-0. Nutno dodat, že se jednalo o hraniční situaci, která zaváněla ofsajdem, rozhodčí však byl jiného názoru a branka platila. Posledních 30 minut se hrálo na polovině domácího týmu, Švihov se viditelně snažil o kontaktní gól, ale domácí obrana si vedla na jedničku a všechny útočné akce přečkala bez úhony. Mochtín po výborném taktickém výkonu zvítězil nad Švihovem 2-0, a připsal si tak první tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Jaroslav Cihlář, trenér: S ohledem na kvality soupeře jsme k utkání přistoupili hodně zodpovědně a od začátku jsme hráli ze zajištěné obrany. V prvním poločase jsme po velmi dobrém napadání vstřelili vedoucí branku a posléze jsme si vypracovali i další šance, které jsme bohužel neproměnili. Zároveň jsme si v první půlce počínali svědomitě v obranné fázi a soupeře jsme téměř do ničeho nepustili. V 60. minutě se nám bohužel zranil P. Staněk a poté jsme se už soustředili zejména na defenzivní výkon. I přesto jsme dokázali vstřelit druhou branku, která padla po výborně sehraném brejku. Ve zbytku zápasu hosté drželi balón na svých kopačkách a hrálo se hlavně na naší polovině, ale k žádné vyložené šanci Švihova to nevedlo.

FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Do zápasu jsme vstoupili zbytečně zbrkle, ztráceli jsme balóny a minimálně v úvodních minutách nám scházela větší kvalita. Ve 22. minutě jsme chybovali a soupeř to okamžitě potrestal vedoucí brankou. Poté se domácí hodně zatáhli a začali hlavně bránit. My jsme se sice dostali do několika šancí, ale žádnou z nich jsme v gól nepřetavili. Po přestávce Mochtín pokračoval v bránění a bohužel z jednoho protiútoku dokázal skórovat podruhé, i když situace byla hodně sporná a dle mého názoru se jednalo o zcela očividný ofsajd. Posledních třicet minut jsme urputně dobývali branku soupeře, vytouženého gólu jsme se ovšem nedočkali, a tak dnes odjíždíme bez bodu.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - J. Pretzelmayer [-] (89. J. Osvald [-] ) , S. Strejc [-] (74. P. Kovařík [-] ) , Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] (61. M. Kapusta [-] ) , J. Bejvl [-] , J. Žiak [-] , J. Lysek [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] , D. Gajdušek [-]

FC Švihov
R. Sláma [-] - M. Brož [-] , M. Daněk [-] , T. Štengl [-] - M. Marek [-] , Q. Pham [-] (54. J. Baxa [-] ) , M. Moláček [-] (81. M. Petelík [-] ) , J. Sláma [-] (60. L. Cibulka [-] ) , T. Daněk [-] - M. Toman [-] , M. Polívka [-] (60. V. Kašpárek [-] )

ŽK: 20. J. Žiak , 77. P. Kovařík , 86. J. Lysek , 93. Z. Smolík - 30. M. Daněk , 70. M. Brož , 93. M. Toman .
Hráči zápasu: J. Žiak , P. Staněk .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - BUCHTELÍK Lukáš, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Urs
Tip experta: remíza

Švihov hodně posílil a bude silným soupeřem pro Mochtín, který po delší době sestoupil z A třídy a bude se jistě rvát o to, aby v další sezóně byl opět tam, kde ho známe. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích