M. Jakub 31.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná dohrávala od 60. minuty v deseti, i přesto vyzrála na Chanovice


Branky


20

Chanovicím nevyšel první ostrý zápas sezóny a doma prohrály s Losinou 1-3. Hosté sice od 60. minuty dohrávali utkání v deseti lidech, ale ani to je nezastavilo a po brankách Bodanského a Hracha získali tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy nenabídl

V úvodních minutách se oba týmy prezentovaly nepříliš pohledným fotbalem. Fanoušky z letargie nakonec vytrhli hosté. V 7. minutě M. Šindelář prošel po levé lajně a následně našel přesnou přihrávkou Hracha, který potvrdil roli kanonýra a poslal Losinou do vedení. Poté však hosté přestali hrát a jednoznačná aktivita byla na straně Chanovic. Domácí tlak vygradoval ve 31. minutě, kdy Šebek pěkně prodloužil balón hlavou na Jakuba, jenž v ideální pozici uklidil míč do branky, 1-1. V dalších minutách se hra přelévala z jedné strany na druhou, ale ani jeden tým si další vyloženou šanci nevytvořil. 

Losiná dohrávala v deseti, ale i přesto utkání dovedla k vítěznému konci

Druhý poločas byl ve znamení bojovného fotbalu. V 60. minutě to však s agresivitou přehnal hostující Hajšman a jelikož už měl na kontě jednu žlutou kartu, tak musel předčasně opustit hřiště. Na hráčích Chanovic bylo vidět, že chtějí přesilovky okamžitě využít a utkání rychle rozhodnout, to se jim však vůbec nedařilo. Naopak byla to Losiná, kdo střílel góly. V 73. minutě hosté sehráli rychlý brejk, na jehož konci se prosadil Bodanský. Domácí se prezentovali několika standardními situacemi, k vyložené šanci to ale nevedlo. Losiná zvládla oslabení na výbornou a v 84. minutě potvrdil po rohovém kopu definitivně tři body Hrach. Chanovice nepotvrdily velmi dobrou přípravu a v prvním zápase sezóny doma prohrály s Losinou 1-3. 



Ohlasy k zápasu


TJ Pfeifer Chanovice
Ladislav Skuhravý, trenér: Bohužel hned v úvodu zápasu jsme se nevyvarovali chyb a Losiná šla velmi rychle do vedení. Po inkasované brance jsme trochu zapnuli a na soupeře jsme vytvořili tlak, který vygradoval vyrovnávající brankou po pohledné akci. Nicméně poté se ani jednomu týmu nedařilo v kombinaci a přišlo mi, že utkání celkově bylo z obou stran zbytečně nervózní. Hosté šli v 60. minutě do deseti, ale nám to paradoxně spíše ublížilo. Losiná se prezentovala jednoduchým a důrazným fotbalem, který na nás platil a naneštěstí jsme po rychlých akcích soupeře dostali další dvě branky. Samozřejmě nás mrzí i absence několika klíčových hráčů, jež jsme v utkání nemohli využít a věřím, že by nám určitě pomohli.

TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Do zápasu oba týmy nastoupily hodně nervózně a myslím si, že to v prvním poločase nebyl moc pohledný fotbal. Nám se podařilo vstřelit rychlý gól, ale poté jsme zcela přestali hrát a aktivitu převzali domácí, kteří posléze zaslouženě vyrovnali. Druhá půlka byla hodně bojovná, my jsme možná bojovali až moc a v 60. minutě jsme šli do deseti. Nicméně tentokrát jsme se nesesypali a dvěma góly krátce po sobě jsme strhli výhru na naší stranu. Domácí ještě několikrát zahrozili ze standardních situací, my jsme jim ovšem další branku nedovolili.



Sestavy


TJ Pfeifer Chanovice
Š. Bláha [-] - M. Kubaň [-] , M. Šábek [-] (84. B. Timoshenko [-] ) , D. Pavlovský [-] , L. Pícka [-] - M. Šlehubr [-] , J. Prýmas [-] , F. Machovský [-] (74. J. Šulc [-] ) , J. Merašický [-] (46. L. Ziolek [-] ) - M. Jakub [-] , J. Šebek [-]

TJ Sokol Losiná
M. Zbiň [-] - M. Šindelář [-] (84. P. Tančouz [-] ) , O. Hubka [-] , T. Hrach [-] , M. Bajer [-] , D. Matulka [-] (57. D. Šlais [-] ) , L. Šindelář [-] , J. Votípka [-] , V. Hajšman [-] , M. Bodanský [-] (77. R. Spörl [-] ) , R. Kozák [-]

ŽK: 22. F. Machovský , 43. J. Merašický - 22. V. Hajšman , 37. M. Šindelář , 80. R. Kozák . ČK: 60. V. Hajšman .
Hráči zápasu: J. Votípka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BÍBA Zbyněk - HEBR David, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Lukáš Urs
Tip experta: výhra domácích

Chanovice to na svém hřišti umí, za mě to bude jasná záležitost.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích