3:2
(3:0)
57. D. Kroc
78. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šílený start zažily Radnice. Ve druhém poločase se srovnat nepodařilo


Branky


25

Hosté mohli na těžkém terénu ve Zruči zabojovat o možnost přiblížit se nejvyšším patrům tabulky, ale ve Zruči až hrozivě nezvládli začátek zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První slabší střela z dálky hostujícího brankáře ještě nijak nezaměstnala, ale následující tři už byly pro Radnice nakonec rozhodující. V 9. minutě zahrávali domácí rohový kop, míč se dostal na druhou stranu vápna, odkud byl vracen zpět do chumlu před bránou, hosté centr odvrátili jen do Adama Boháče a ten si poté připsal první branku zápasu. O čtyři minuty později lovil Volák druhý míč ze sítě, když nedosáhl na Boháčovu střelu z dvaceti metrů k zadní tyči, kterou popohnal mokrý terén. A krátce po čtvrt hodině hry neudržel Volák plachtící střelu Krále, aby dorážel přesně Josef Motyčák. Studená sprcha mohla pokračovat, ale obrana hostů už se chytla a ke konci poločasu se i radničtí jednou osmělili střelou na Fořta, i když bez úspěchu.

 

Ve druhé půli nastoupil do zápasu v červeném dresu úplně jiný tým a začal svého soupeře mačkat. Už po dvou minutách mohl snížit Svoboda, ale před prázdnou bránou hlavičkoval do strany na vracejícího se Fořta, který parádním zákrokem držel nulu, a z dorážky mířil Huttr nad. Přesto se ale hosté brzy radovali z branky, kterou po pěkném centru za obranu z první přizvedl křížem přes Fořta parádně David Kroc. Hostující trenér zavelel k trojímu střídání a na hřiště přišla čerstvá trojice zkušených. Hra se ještě zlepšila, i když se hřiště trhalo čím dál více pod nohami. Dlouho se ale hosté trápili s brankářem a velikostí brány. Mohli být potrestáni, ale ve třech příležitostech radnický brankář tentokrát podržel. V 78. minutě pak po zvláštním faulu na polovině hřiště přišel centr do vápna na Davida Kroce, který opět mířil přesně a už to bylo jen o gól. Ten se nakonec ani po dalším oživení hry nepodařilo dát a tak si Zruč doma ponechala tři důležité body v boji o záchranu soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jiří Lauko, trenér: Do zápasu jsme doslova vlétli a po 15 minutách to bylo 3:0. Od té doby se utkání herně vyrovnalo a i hosté pak začali útočit, ale nám hrála dobře obranná fáze. Do druhé půle, jsme přišli dost vlažně a Radnice po pár vystřídání začaly kousat a i dávat góly. My ještě taky měli pár šancí a myslím si, že jsme zvítězili zaslouženě.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Úvodní minuty posledního podzimního utkání jsme nezvládli, během 15 minut jsme obdrželi tři branky, které pramenily z nesoustředěnosti a laciných ztrát. Navíc jsme si za celý první poločas nevytvořili žádnou kloudnou šanci. Druhý poločas už byl od nás o něčem jiném, soupeře jsme jasně přehrávali a nechybělo mnoho, abychom utkání ještě zremizovali. Šance na to rozhodně byly. Prohru vezmu na sebe, oproti minulému utkání jsem udělal větší množství změn, které si sedaly jen postupně a to možná mělo vliv na konečný výsledek. Nicméně půl sezonu hodnotíme jako úspěšnou. Při pohledu na možnosti a zázemí většiny mužstev v soutěži, musíme brát zisk 25 bodů opětovně jako výrazný úspěch.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - M. Šesták [-] (71. M. Kraus [-] ) , J. Motyčák [-] (71. J. Šnajdr [-] ) , A. Král [-] , M. Lang [-] , M. Mošna [-] (90. D. Kuneš [-] ) , O. Mašek [-] , M. Fryček [-] , A. Boháč [-] , M. Pechman [-] , V. Pavel [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Kroc [-] , M. Krč [-] - D. Fencl [-] , M. Habr [-] (62. J. Vaščák [-] ) , M. Svoboda [-] (62. P. Spěváček [-] ) , D. Rýdl [-] , Š. Huttr [-] (62. L. Aubrecht [-] ) - T. Kroc [-] (84. P. Valenta [-] ) , F. Polášek [-] (78. L. Brož [-] ) , D. Krč [-]

ŽK: 75. A. Král , 78. J. Fořt , 82. O. Mašek - 47. D. Rýdl , 54. F. Polášek .
Hráči zápasu: A. Boháč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů