3:3
(2:2)
34. Z. Mašek (p.)
36. T. Vágner
70. I. Varga
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 10:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Kaznějově skončila dělbou bodů


Branky


4. L. Filipec (p.) , 45. J. Vondráček , 79. J. Buček - 34. Z. Mašek (p.) , 36. T. Vágner , 70. I. Varga
25

V posledním podzimním kole nechce nikdo prohrát, však následuje ještě dokopná a čím více bodů se získá, tím lepší je večerní párty. Kaznějov se ale s nýrským zájezdem musely spokojit s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu vyšel Kaznějovu výborně. Po pár minutách si vynutil penaltu, ze které se nemýlil Lukáš Filipec. Jenže na další gól se domácí trápili tak dlouho, až chybovali i oni ve svém vápně, když hasili předchozí špatně zahranou standardku, a nabídli penaltu Nýrsku. Tou nepohrdl Zbyněk Maše a bylo srovnáno. Ale aby toho pro domácí nebylo málo, hosté vývoj zápasu otočili. O dvě minuty později se z rychlé akce prosadil Tomáš Vágner. Jenže to by nebyl Jakub Vondráček, aby svůj tým před přestávkou nenakopnul! Právě on byl na konci nenápadné akce, která nakonec skončila gólem do sítě Nýrska, a to už běžela poslední minuta prvního poločasu.

 

Ve druhém dějství si více s míčem zahráli domácí, jenže na další branku se opět dlouze trápili, až přišla odpověď na druhé straně. Do gólovky se dostal Imrich Varga a ten dvacet minut před koncem proměnil. Jenže domácí, sice podmáčený terén, patřil Kaznějovu a jeho hráči byli před obědem nejen hladoví, ale před dokopnou také žízniví. A lépe se tráví, když se slaví úspěch. K tomu nakonec dospělo jen částečně, jelikož jeden bod nakonec zajistil Jan Buček, jelikož jeho spoluhráči ve zbytku zápasu trefovali jen brankovou konstrukci.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: V posledním podzimním zápase nás opět čekal těžký podmáčený terén. Nám vstup vyšel parádně a hned ve 4. minutě jsme dali úvodní gól z penalty. V prvních 20 minut jsme si vytvořili ještě další 3 tutovky a zápas vypadal jednoznačně. Bohužel jsme po půl hodině špatně zahráli standardku a z protiútoku dostali hosté výhodu penalty, kterou proměnili. Za 2 minuty jsme již prohrávali, když Nýrsko využilo další brejk. Naštěstí jsme do přestávky po nenápadné akci srovnali. I ve druhé půli jsme měli převahu, ale ne a ne vstřelit 3. branku. Tu nakonec dali hosté, když ve dvou lidech přehráli celou naši obranu. 10 minut před koncem se nám po chybě brankáře podařilo vyrovnat z rohovém kopu. V samotném závěru jsme měli ještě dvě obrovské šance z toho jedna střela skončila na břevně. Pro nás, jako pro nováčka, je každý bod dobrý, ale dnes jsme měli vyhrát a asi jsme si i vyhrát zasloužili.

FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: V úvodu utkání jsme udělali penaltu hned z první rychlé akce domácích, kterými nám způsoboval problémy i nadále, ale další dvě vyložené příležitosti neproměnil. Domácím to vlilo krev do žil a aktivita byla na jejich straně. Povedlo se nám oplatit stejnou mincí, kdy jsme 2 ztráty soupeře ve středu po krásných průnikových přihrávkách Jirky Tauška otočit skóre a vyrovnal se i obraz hry. V závěru poločasu jsme nejprve měli my tutovou šanci po standardní situaci, neproměnili jsme, aby nás domácí následně potrestali a do kabiny se šlo za stavu 2-2, namísto 1-3. Druhý poločas jsme chtěli celý blok lehce posunout níž, abychom neotevírali Kaznějovu prostory pro náběhy za obranu, nicméně zatáhli jsme se až příliš, domácí byli pohyblivější a důraznější, díky čemuž měli převahu. Krátce po vystřídání se nám povedla kombinační akce na levé straně a dostali se do vedení, které se nám díky velkému množství rohových kopů, které jsme Kaznějovu dopřáli, nepovedlo udržet. Jelikož závěrečná střela domácích se od břevna nejspíš odrazila před brankovou čáru, odvezli jsme si alespoň bod, který vzhledem k průběhu utkání na těžké, podmáčeném terénu musíme brát.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
B. Sadílek [-] - D. Vinkler [-] , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] (78. M. Polívka [-] ) , J. Hyneš [-] (74. . Müller [-] ) , F. Rusňák [-] , P. Domabyl [-] (46. F. Fait [-] ) , M. Tichý [-] , J. Buček [-] , J. Vondráček [-] , V. Višnovský [-]

FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - M. Trumpeš [-] (66. Š. Švec [-] ) , J. Taušek [-] (66. P. Janovský [-] ) , Z. Mašek [-] (89. R. Dvořák [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , D. Vávra [-] , I. Varga [-] (89. V. Bořánek [-] ) , T. Vágner [-] , Š. Švec [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-]

ŽK: 28. M. Tichý - 27. J. Taušek .
Hráči zápasu: J. Vondráček - T. Vágner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, KRŮS František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 17:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 14:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 11:58

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů