Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 13:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka favorita nepřekvapila, plzeňské miniderby skončilo jednoznačně


Branky


32

Nováček krajského přeboru stále čeká na vítězství a ani po devátém utkání se nic nezmění. Na Petříně dokázali hosté ještě reagovat a snížit, ale smolně inkasovanou brankou se o naděli připravili. Nakonec to vzdal i košutecký trenér, který již dříve avizoval tužbu získání určitého počtu bodů do tohoto zápasu, což se nesplnilo. Po situaci v Mýtě jde tedy o druhý tým, kde se hnulo trenérské křeslo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petřín začal velmi dobře a od počátku držel míč na kopačkách. V 10. minutě se navíc dočkal první branky, když zleva centroval Treml a sám hlavičkující Jan Flachs neměl proti spící obraně žádný problém, i když už byl celkem z úhlu. Domácí kontrolovali průběh zápasu a možná kdyby hráči nechtěli dovést míč až do prázdné brány, mohli diváci vidět více gólů, nebo minimálně střel na bránu ze zajímavých pozic. Hostům se nedařily ani standardky, takže bylo na čase změnit stav skóre opět v neprospěch Košutky. Ve 34. minutě se předvedl parádní sólo akcí přes tři hráče Štěpán Fikrle, na kterou se ale uvnitř šestnáctky už odmítal dívat Jan Vodrážka a bombou z otočky nedal Šatrovi příliž šancí. Poločas tedy skončil dvoubrankovým rozdílem.

 

Čtvrt hodiny po výměně stran se ale radovala i Košutka. Než hostující Liška rozehrál standardní situaci, došlo ke střídání na obou stranách, při němž se do hry dostal i Jan Kalaš. No a právě tento hráč vlastně od vystřídání ani nezpomalil, běžel za obrannou linii a hlavou překonal Vytiska. Přesně 15 sekund mu trvalo, než od postranní čáry doklusal pro gólovou hlavičku. Jenže to bylo z gólového představení Košutky vše a už brzy poté opět lovila míč ze své sítě. Právě Kalaš při přechodu do nadějné šance špatně přihrál, hra se otočila a Macht se snažil odkopnout míč, který mířil za jeho záda. Trefil ale svého spoluhráče do hlavy, který následně zůstal na zemi. Domácí hráli dál, rozhodčí hru nezastavil a David Hrdina z nepovedeného centru zamířil míč přes brankáře do jeho sítě. Smolná chvíle pro Košutku, která zřejmě pohřbila naděje na snahu o srovnání. V závěru zápasu ještě domácí dvakrát slavili, když se zblízka hlavou prosadil Martin Trojovský a o chvilku později Králova příhra prošla skrze Šatru až k Dominiku Třískovi zavírajícím zadní tyč. 



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Měli jsme docela dost mužských absencí, před víkendem nám z celého kádru chybělo hned 12 hráčů a vzhledem k vývoji zápasu áčka jsme ještě nechali nějaké muže odpočívat. Takže jsme trochu zariskovali a postavili fakt mladý tým. Ale kluci to zase zvládli na jedničku. Od začátku jsme měli více ze hry a vypracovali si šance, ze kterých jsme v prvním poločase dali jen 2 góly. Košutka sice ve druhé půlce snížila, ale závěr zápasu už zase patřil nám. Teď se budeme soustředit na souboj s Rapidem o 1. místo, kdy bilance našich vzájemných zápasů v poslední době není úplně dobrá.

TJ Košutka Plzeň
Pavel Macht, kapitán: V první půli byly šance na obou stranách. Nám se z žádné šance nepodařilo vstřelit branku, zatímco domácím hned dvakrát. V druhé půli jsme chtěli se zápasem ještě něco udělat a to se nám povedlo v 60. minutě ze standardní situace, kdy se střídající Honza Kalaš hned po pár vteřinách na hřišti prosadil a snížil tak na 2:1. Bohužel pro nás přišel za necelých 10 minut smolný zlomový okamžik, kdy se mi povedlo obraným odkopem trefit spoluhráče přímo do hlavy, odražený míč se dostal k protihráči, kterému se podařilo, pravděpodobně z nepovedeného centru, dostat balón do sítě. Zbytek zápasu měli míč na nohou převážně domácí a dalšími dvěma góly potvrdili své vítězství.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
J. Vytisk [-] - A. Rada [-] , J. Vodrážka [-] (46. D. Tříska [-] ) , D. Hrdina [-] (74. D. Lajbl [-] ) , M. Hodan [-] , M. Trojovský [-] , Š. Fikrle [-] (74. M. Král [-] ) , J. Treml [-] (60. L. Kotěšovec [-] ) , M. Brož [-] , J. Flachs [-] , M. Jandoš [-] (74. Š. Fikrle [-] )

TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - P. Macht [-] , O. Lemon [-] (74. L. Kovařík [-] ) , T. Krejčí [-] , K. Liška [-] , D. Adam [-] (60. J. Kalaš [-] ) , D. Král [-] (74. J. Lhoták [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (74. P. Sobotka [-] ) , J. Hemzáček [-] , X. Nguyen [-] (60. V. Kučera [-] )

ŽK: 24. J. Flachs - 72. J. Pekník .
Hráči zápasu: J. Flachs , Š. Fikrle .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KRŮS František - BOGDAN Gabriel, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích