2:2
(0:0)
73. L. Brož (vl.)
90. M. Brož
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posledním gólem 8. kola byla fotbalová paráda. Ta zajistila Petřínu bod


Branky


54. F. Polášek , 67. F. Polášek (p.) - 73. L. Brož (vl.) , 90. M. Brož
35

Neporažený Petřín zajížděl na půdu Sokola Radnice v čase, kdy jeho první tým i U-19 hrály své důležité zápasy. Takže celek pod vedením mladého kouče Veselého sáhl i do kategorie U-18. Na druhou stranu domácí do zápasu vstupovali s absentujícím kapitánem nebo nejlepším střelcem soutěže, jelikož oba jsou po předchozím utkání zranění.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut se hrál celkem vyrovnaný fotbal a s ohledem na minulá střetnutí obou celků by se dalo hovořit o celkem vyrovnané bilanci. Radnice zvolily taktiku hlubšího bloku a nutily soupeře k přechodu zejména nakopávanými křižnými míči. Až do 20. minuty ale nevedly k žádnému užitku. Pak se ale přes pravou stranu prosmýkl Jandoš, který hledal Kasíka před prázdnou bránou, ale Dan Krč stihl na poslední chvíli zasáhnout. To byla zřejmě největší šance hostů v prvním poločase, jinak šancemi hýřili zejména domácí. Ti spálili několik slibných šancí až do doby, než si vážně zranil ruku petřínský brankář Edelman při jednom ze vzdušných soubojů, při kterém se střetl se svým spoluhráčem. Do pauzy to nějak "doklepal", obrana mu o to více pomohla a do šaten se odcházelo za bezbrankového stavu.

 

Do petřínské brány se po výměně stran postavil mladý trenér hostů, Jakub Veselý a hned ze začátku se zapotil. Nejdříve mířil nepřesně Spěváček, na druhé straně zasahoval i domácí brankář, který vyrážel na roh střelu z blzka, ale pak... Z řad zraněných se právě do tohoto utkání vrátil také postrach Petřína František Polášek, který v minulé sezóně dokázal na půdě Petřína vsítit dvě branky a rozhodnout o výhře. A ve druhém poločase to byl právě on, který načal soupeře. V 54. minutě byl vyslán mezerou mezi obránci do útoku a proti Veselému si vybral přízemní střelu k tyči. Domácí strajker byl při chuti a o chvilku později zkoušel dlouhým pokusem z půlky přelobovat Veselého. Ten se stihl vrátit, poprvé zasáhl, nedostatečně, před dopadem se ale ještě stihl jednou odrazit a vytěsnil míč na roh. Následnou bombu po rohovém kopu kryl i za cenu zranění svého mužství, ale podařilo se. Jenže v 65.minutě bylo pro hosty ještě více zle... Polášek byl vyslán do dalšího náběhu za obranu, dobýhal jej Trojovský, který zasáhl ve vápně skluzem a pohužel pro něj, dříve vzal radnického útočníka a pak teprve míč. Sudí tasil žlutou kartu a jelikož už byla druhá v zápase, musel hostující kapitán předaz pásku a jít do sprch. František Polášek si sám vzal míč a penaltu bezpečně proměnil - 2:0. Hosté se ani nerozkoukali a střelec dvou branek mohl hned slavit hattrick. Opět se mu podařilo dostat se za obranu soupeře, ale tentokrát se ukvapil a mířil mimo bránu. Stejně tak si počínal o chvíli později Spěváček, nebo do brankáře mířící Dan Krč.

 

A jak se říká, nedáš - dostaneš. Bohužel pro Radnice tím nejhorším způsobem, vlastencem a nedorozuměním. Hosté hru v početní nevýhodně zjednodušili a diváci si chvílemi přišli jak v utkání s Tlumačovem z loňské sezóny, ale pravdou bylo, že moc možností hosté k ohrožení branky neměli. Jednu ze standardních situací řešili dlouhým nákopem do šestnáctky, kde ve vzdušném souboji sice vyhrál domácí Lukáš Brož, ale míč pouze líznul za sebe. Domácí brankář pak kvůli přesvědčení, že hrál hráč hostí, míč kontrolova, ale vlivem špatnému postavení zjistil pozdě, že míč nejde mimo tři tyče. Následný pokus o zastavení balónu už byl marný. Hosté byli na koni a domácím se nedařilo trestat. Už už to ale vypadalo, že se zhruba dvoustovka přítomných diváků bude radovat ze třech bodů, když se v 90. minutě nedařilo radnickým odkopnout míč dál než zhruba deset metrů před šestnáctku, míč si uzmul Martin Brož a levačkou vyslal projektil do šibenice Volákovy brány, kde se míč ještě otřel o břevno. Na to byl domácí brankář krátký. Poslední minuty už se kouskovaly a Petřín mohl slavit bod, pro domácí byl hodně hořký.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Před utkáním bychom remízu s Petřínem určitě brali, ale po utkání jsme trochu zklamaní. Přes výrazné absence podalo torzo mužstva kvalitní výkon a bylo blízko zisku třech bodů. Stačilo jen za stavu 2:0 z několika šancí potvrdit dvoubrankové vedení, jenže bohužel. Navíc nám v jedné situaci nezafungovala komunikace a soupeř snížil. Přesto jsme stále věřili ve výhru, ale závěrečnou radost nám vzala výstavní střela petřínského Brože do šibenice.

SK Petřín Plzeň B
Jakub Veselý, trenér: Před zápasem jsme samozřejmě chtěli tři body, ale po průběhu je bod naprosto zlatý. V prvním poločase jsme se snažili prolomit dobře zformovaný obranný blok domácích a domácí hrozili především z rychlých protiútoků. Ovšem naše snaha nevedla k žádnému velkému tlaku a do šaten se tak odcházelo se spravedlivou remízou a bohužel zraněným Zímou a brankářem Edelmanem. Vzhledem k absenci náhradního brankáře jsem musel “obnovit hráčskou kariéru” a zavzpomínat na svá brankářské léta ve starší přípravce. Ve druhé půli měli více ze hry domácí a po chybě v obraně nás potrestali gólem na 1:0. Krátce poté, po vyloučení našeho kapitána, zvýšili domácí z penalty na 2:0 a s námi to vypadalo zle. Ovšem náš tým se nevzdal a díky zjednodušené hře v závěru se nám podařilo nejprve snížit a po životní střele Brože i vyrovnat. Takže bod proti silnému soupeři po takovém průběhu bereme všema deseti. Věřím, že pro náš mladý tým složený z poloviny z dorostenců z U-18 to je další cenná zkušenost a posilní nás to v boji o čelo tabulky. Na závěr bych chtěl z domácích vyzdvihnout útočníka Poláška, který podal výborný výkon a stejně jako vloni nám vstřelil dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - F. Polášek [-] , M. Krč [-] - L. Aubrecht [-] , L. Brož [-] , D. Krč [-] , J. Vaščák [-] , P. Spěváček [-] (79. M. Svoboda [-] ) , D. Fencl [-] (72. T. Kroc [-] ) , D. Rýdl [-] , Š. Huttr [-] -

SK Petřín Plzeň B
D. Edelman [-] (46. F. Nový [-] ) - A. Dvořák [-] (64. M. Král [-] ) , A. Rada [-] , J. Tětek [-] (70. A. Trojovský [-] ) , J. Flachs [-] , M. Vanc [-] , M. Jandoš [-] , M. Trojovský [-] , E. Kasík [-] (64. J. Spiegel [-] ) , M. Brož [-] , J. Zíma [-] (46. J. Veselý [-] )

ŽK: 46. P. Spěváček - 43. M. Trojovský , 45. J. Tětek . ČK: 65. M. Trojovský .
Hráči zápasu: F. Polášek - M. Brož .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - ŘÍHA Zdeněk, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů