I. Varga 15.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hráč loňské sezóny rozhodl jedinou brankou souboj s dosavadním lídrem soutěže


Branky


15. I. Varga
34

Rapid, jako lídr tabulky, mohl odskočit svým pronásledovatelům. Ale kvalitní přeborové utkání se hostům výsledkově nevydařilo, takže se čelo tabulky opět zahustilo a jen pár bodů dělí týmy mezi první a osmou pozicí. Nýrsko se právě touto výhrou dostalo na dostřel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do první šance zápasu se dostal Rapid. Drtil obdržel míč od Kadlece a poslal ho z první na nabíhajíciho Korandu, který ale o kousek minul zadní tyč. V 15. minutě ale naopak hosté branku inkasovali. Mašek odkopnul balon zpět na hostující polovinu, kde se v obranné linii zapomněl Fikrle. Ten si míč pustil za sebe, kde už ale nabíhal hráč domácích, který následně vybídl, za bukem číhajícího volného Vargu, který akci zakončil střelou mezi Liškovi nohy. Ke konci poločasu pak po faulu Daniela Kořenka oplácel Varga, viděl však pouze žlutou kartu. Hned poté byl po přerušení hry nařízen balon rozhodčího pro domácí. V tu dobu ale zaspala pravá strana hostů, odkud se domácí dostali až ke střele, která skončila na tyči. Do konce poločasu už jen ohrozil branku dobrou střelou Michal Kořenek. Jeho pokus ale brankář dokázal vyrazit.

 

Hned na začátku druhého poločasu z dobré pozice přestřelil domácí Mašek. Snažení hostů pak často končilo na dobře postavené obraně soupeře. Výjimku tvořila hlavička Řehoře nebo naposlední chvíli zblokovaná střela Michala Kořenka. Z otevřené hry hostů v obraně pak plynula šance domácích, kdy v brejku 2 na 1 vybídl Varga Švece, který ve velké šanci minul. V závěrečné možnosti ještě mířil vedle v solidní pozici Ledvina.



Ohlasy k zápasu


FK Okula Nýrsko
Petr Výtisk, trenér: Poučili jsme se z minulého utkání na Petříně a tentokrát vstoupili do utkání velmi dobře a možná tím hosty z Rapidu i zaskočili. Dostali jsme se do vedení po potrestání chyby hostujícího stopera, kdy dvojice Švec - Varga skvěle vyřešila situaci dvou na jednoho. Po zbytek poločasu měl soupeř územní převahu, ale nám se dařilo odrážet veškeré útoky a naopak díky rychlé přechodové fázi jsme byli nebezpečnější, kdy jsme nastřelili tyčku a z dorážky netrefili míč před poloprázdnou bránou. Na začátku druhé půle jsme byli pasivnější, než jsme chtěli, postupně jsme se ovšem opět zvedli a co se týká nebezpečných situacích před brankami, měli jsme blíž ke vstřelení druhé branky než hosté k vyrovnání. Co se týče nasazení, intenzity a tempa hry, jednalo se o nadstandardní utkání krajského přeboru z obou stran. Jsem rád, že jsme utkání, podle mého soudu, zaslouženě vyhráli a mrzí mě jen, že jsme nepřidali druhou branku, abychom závěr utkání dohráli ve větším klidu.

SK Rapid Plzeň
Pavel Šimsa, trenér: V Nýrsku jsme nesehráli úplně špatný zápas a i přes prohru jsme asi byli víc na míči a snažili se hrát, ale bohužel bez výraznějšího efektu v zakončení. Domácí se po vstřelení gólu zatáhli a hráli na brejky, což jim vycházelo a měli dvě tisíciprocentní šance, které ale zakončili strašidelně a tak se o body hrálo až do konce. Ale až na dvě pološance jsme si nic nevytvořili, brankář domácích měl za celý zápas snad jeden těžší zákrok, a tak Nýrsko asi zaslouženě vyhrálo. My se příště musíme v ofenzivě určitě zlepšit.



Sestavy


FK Okula Nýrsko
M. Kotlan [-] - D. Vávra [-] , J. Pavlík [-] , M. Bastl [-] , J. Taušek [-] (71. T. Rubáš [-] ) , Š. Švec [-] (86. M. Trumpeš [-] ) , R. Dvořák [-] , A. Antonovics [-] , Z. Mašek [-] (86. M. Irlbek [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] (90. P. Výtisk [-] )

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - M. Kořenek [-] , J. Kadlec [-] , P. Jílek [-] , D. Kořenek [-] , D. Koranda [-] (83. J. Holík [-] ) , T. Ježek [-] , M. Fikrle [-] , T. Křen [-] (55. J. Ledvina [-] ) , T. Drtil [-] (55. T. Řehoř [-] ) , R. Klekner [-] (75. M. Brůček [-] )

ŽK: 39. I. Varga - 45. R. Klekner .
Hráči zápasu: I. Varga , D. Vávra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KRIPNER Karel - MIFKOVÁ Hedvika, ŠÁLKOVÁ Helena.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza