0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbal se hraje na góly, my jsme soupeři na dva góly přihráli. Porazila nás naše psychika, sdělil Nykles po zápase


Branky


35

Lhota chtěla navázat na předchozí domácí zápas s Rapidem, ale měla proti sobě mužstvo, které potřebovalo odčinit porážku s posledními z domácího hřiště. A právě hosté začali utkání lépe, i díky svým soupeřům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí sice začali tlakem a dlouhými auty do vápna, ale po rohovém kopu to byli právě hosté, kteří jako první skŕovali. V 7. minutě totiž napodruhé dávali do šestnáctky centr z odvráceného rohu, míč se dostal k domácímu Vlčkovi, který měl prostor jej odkopnout do bezpečí. Ale chtěl to řešit fotbalově, což se mu vymstilo. Do balónu se opřel Dominik Reindl a o levou tyč skóroval. A že si zrovna Adam Vlček vybral smolný den potvrdila minuta devatenáctá. Na půlce Dominik Šebek zachytil jeho pomalou přihrávku Dykovi a nasměroval si to přímo na Bláhu, kterého překonal stejným způsobem, jako přechozí hornobřízský střelec. Prvního ostřelšího zákroku se dočkali diváci chvíli před půlhodinkou hry, když Kohout zajel do Kračka. A právě Jakub Kraček odpověděl o minutu později nejlépe jak mohl. Domácí obránci špatně vystoupili do vzdušného souboje, po propadlém míči šli hnedle tři hosté na jednoho obránce a než se síly srovnaly, právě hostující záložník uklidil míč na zadní tyč po rychlé sklepávačce ve vápně. Do přestávky už se diváci dočkali jen žluté karty pro domácího Marka, jelikož žlutočerní byli v útočné fázi bezzubí a hosté své útoky tentokrát za obrannou čtveřici nedostali.

 

Ve druhé půli jakoby smolnou kopačku nazul Dyk, který vyslal po deseti minutách hry do útoku Kocourka, ale ten proti Bláhovi selhal. V dalším nájezdu pomohl Bláhovi Marek, který před do prázdné brány zakončujícím útočníkem na poslední chvíli zasáhl. Největší šanci domácích ke skórování zahodil v 70. minutě střídající Peterka, který vyprášil z deseti metrů jen Schimmerovy rukavice. O chvilku později to zkoušel hlavičkou, ale opět jen do rukavic hostujícího brankáře. Žlutou kartičku viděl za řeči i hostující Paukner, kterému se nelíbil zákrok Vlčka na jeho brankáře. Kartónek zaznamenal nad svou hlavou i právě domácí šutér. Výsedek zápasu už se do konce zápasu nezměnil a hosté si zaslouženě odvezli tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Chtěli jsme doma vstoupit vítězně do nějaké série a hrát třeba jako s Rapidem. Ale on hrál soupeř a my ne. Od začátku bylo vidět, že soupeř chce víc než my. My jsme v zápase neměli takřka žádnou šanci a jelikož fotbal se hraje na góly, kdy my jsme soupeři dvakrát nahráli, tak se pak hraje úplně jinak. Fotbal je i o hlavách, nemůžu říct, že se na to hráči vyprdli, ale psychika je mocná a nás porazila. S Rapidem jsme dali tři góly my, hrálo se krásně, do všeho se chodilo na sto procent, naopak teď jsme brzy prohrávali dva nula našimi chybami a soupeř začal lítat. Soupeř byl jednoznačně lepší, my neměli první ani odražené míče, plašili jsme zbytečně a hosté jednoznačně vyhrál. Jinak určitě nechci nic vyčítat Adamu Vlčkovi, který právě ty zásadní chyby udělal. On je to výborný fotbalista, který má rád balón a jednou to přidržoval ve vápně, jednou to špatně nahrál při rozehrávce přímo do běhu. Chtěl to řešit fotbalově, ale tentokrát se to vymstilo. Mrzí mi, že jsme se pak nekousli, že to bylo takové odevzdané. Budeme doufat, že to bylo jen nějaké chvilkové a že hned v dalším kole to změníme. Holýšov je sice nabuzený, ale budeme je jistě chtít porazit.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Jsem moc rád za výsledek 0:3, bez inkasované branky ze hřiště soupeře, 3 body a hlavně naši předvedenou hru, především tedy v 1. poločase. Pro naší pohodu do dalších kol byl tento duel velice důležitý a jsem rád, že ho kluci zvládli. Do samotného utkání jsme vstoupili velice dobře, aktivně a s velkým klidem na balonu v samotné hře... Což jsme doplnili důrazem v osobních soubojích, na který jsem hodně upozorňoval už v šatně před zápasem. Tohle vše dohromady se pak promítlo do samotného obrazu hry, kdy jsme vstřelili velice brzy 1. gól. Stálou aktivní hrou jsme přidali další a do poločasu konečný třetí gól. Ve druhém poločase jsme trochu polevili z aktivity, ale i přesto jsme si v klidu pohlídali náskok z 1. poločasu a došli si pro 3 bodíky do tabulky. Závěrem bych chtěl všechny kluky moc pochválit za přístup k zápasu, protože 4 hráči základní sestavy nastoupili s určitými problémy, ale kluci jako jeden muž vše odmakali na výbornou. Soupeři bych do dalších kol popřál hodně štěstí a my už se soustředíme na dalšího těžkého soupeře.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - J. Kohout [-] (46. J. Peterka [-] ) , Z. Černý [-] , T. Marek [-] , J. Šroubek [-] (60. J. Jaroušek [-] ) , J. Petr [-] - O. Kotrnoch [-] , R. Dyk [-] , A. Vlček [-] - J. Eliášek [-] (46. P. Suda [-] ) , D. Křížek [-] (60. V. Suda [-] )

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - T. Koudele [-] , J. Kraček [-] (62. T. Do [-] ) , A. Lavička [-] - D. Šebek [-] (70. L. Kramer [-] ) , M. Paukner [-] - D. Reindl [-] - V. Šimice [-] , V. Kocourek [-] (72. M. Trojanec [-] ) , S. Rous [-] , Z. Netáhlo [-]

ŽK: 29. J. Kohout , 42. T. Marek , 78. A. Vlček - 78. M. Paukner .
Hráči zápasu: V. Kocourek , T. Koudele .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠKARDA Jiří, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů