P. Spěváček 81.
M. Primas 96. (vl.)
2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice urvaly výhru v závěru. Další smolný zápas pro Bílka


Branky


81. P. Spěváček , 96. M. Primas (vl.)
30

V rámci sedmého kola na svém hřišti přivítali Radnice plzeňskou Košutku, která se mezitím díky překvapivé výhře Černic propadla až na samotné dno tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se před velmi slušnou diváckou kulisou čítající přibližně 200 fanoušků. Od začátku utkání se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté se snažili pronikat do vápna převážně přes křídelní prostory a domácí zase chtěli pomocí dlouhých balonů dopředu využít formy svého kanonýra Kroce. Košutečtí měli své největší příležitosti právě po akcích po stranách hřiště, ale Tomáš Peknik patou trefil pouze svého obránce a aktivní Nguyen své nadějně se rozvíjející akce nevyřešil dobře a s lehkou střelou neměl domácí gólman vážnější problém. Radnice ohrožovaly branku golmana Frýdla převážně po standardních situacích, ale ani ony se neprosadily a do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

 

Druhá půle byla opět vyrovnaná a začalo se to vyvíjet jako klasický zápas "kdo dá první gól, vyhraje". K němu byla blízko Košutka v 70. minutě, kdy velmi dobře hrající Lemon našel centrem Tomáš Pekníka, ale ten svojí hlavičkou trefil pouze tyč Bílkovy svatyně. Sám Lemon se pak mohl zapsat taky mezi střelce, když dostal nahrávku do vápna a hned z první střílel, ale Bílek secvakl včas své "betony" a střelu mezi nohami nepropustil za svá záda. Radnice si pak vypracovaly tlak po sérii standardek, největší šanci měl David Kroc, který si našel rohový kop a sám hlavičkoval na malém vápně, ale balon netrefil ideálně a přestřelil. 

 

Radnice pak udeřily jako blesk z čístého nebe v 81. minutě, když nevinně vyhlížející výkop od brány prodloužil záložník hlavou na Kroce, ten po úniku trefil Frýdla, ale balon se odrazil pouze ke Spěváčkovi a ten rozjásal dvě stovky domácích příznivců. Těsně před uplynutím řádného hracího času se smolně zranil gólman Bílek při výkopu od brány a musela být přivolána rychlá záchranná služba. Největší šanci na srovnání skóre měl střídající Macht, který střílel z voleje po přetaženém rohu, ale střela neměla patřičnou razanci. Košutka hrála vabank a ve třetí minutě nastavení mohla přijít pojistka, když po kostrbaté rozehrávce Hemzáčka s Primasem upalovala na bránu dvojice radnických, ale Frýdl skvělým zákrokem udržel košutecké akcie ve hře. 

 

Definitivní pojistka přišla v šesté minutě nastavení, když Spěváček hledal křižnou nahrávku svého spoluhráče, skluzem situaci hasil Primas, ale srazil si balon do vlastní sítě - 2:0. Všechny body tak zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Košutka byla po celé utkání herně lepší, pohyblivější a určitě hrála s větší chutí. V naší hře bylo na můj vkus strašně moc nepřesností a chyběl i lepší pohyb. Že jsme utkání nakonec výsledkově zvládli bylo asi dílo větších zkušeností s krajským přeborem. Nicméně tři body se počítají a jsme za ně rádi. Bohužel během utkání se nám opět zranil náš brankář Petr Bílek a tentokrát to vypadá na delší pauzu.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Myslím, že jsme podali celkem dobrý výkon a snažili jsme se hrát fotbal, ale opakovaně se střílíme do vlastní nohy. Vzhledem k tomu, že se na televizní obrazovky vrátil MasterChef, tak si dovolím použít trochu té kulinářské terminologie. Dá se říct, že osmdesát minut se nám daří uvařit poměrně solidní svíčkovou, ale jakmile se blíží finále a jdeme servírovat, tak si začneme krást knedlíky z vlastního talíře. Co si budeme povídat, situace a nálada v týmu není bůhvíjak růžová a při pohledu na tabulku mám chuť se pořezat střepem, ale rozhodně nic nebalíme. Sezona je ještě dlouhá a já pořád pevně věřím, že ta kvalita v našem mančaftu je. Potřebujeme prostě za každou cenu už vyhrát a ať ten zápas je klidně zábavnej jak skupinový čtení Koránu, ale hlavně ať je to za tři body. Radnicím gratuluji k zisku třech bodů a za férový zápas v hezké divácké kulise a přeji brzké uzdravení jejich golmanovi a následný návrat mezi tři tyče. My už se soustředíme na další těžký zápas s kvalitním soupeřem ze Zruče.



Sestavy


TJ Sokol Radnice
P. Bílek [-] (88. Š. Körner [-] ) - P. Spěváček [-] (94. M. Habr [-] ) , D. Rýdl [-] , P. Valenta [-] (86. T. Kroc [-] ) , Š. Huttr [-] , L. Aubrecht [-] , D. Kroc [-] , J. Vaščák [-] - J. Esterka [-] (46. D. Krč [-] ) , M. Krč [-] (46. L. Brož [-] ) , D. Fencl [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - X. Nguyen [-] (61. T. Krejčí [-] ) , P. Kalaš [-] (85. J. Lhoták [-] ) , J. Holec [-] , M. Primas [-] , K. Liška [-] (85. P. Macht [-] ) , O. Lemon [-] , T. Pekník [-] (69. D. Triner [-] ) , J. Pekník [-] (69. D. Adam [-] ) , J. Hemzáček [-] , T. Pečenka [-]

ŽK: 65. D. Fencl , 76. P. Spěváček - 8. M. Primas , 57. P. Kalaš .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - SIROVÝ Václav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Tady to hodně záleží na tom, kterou nohou ráno vykročí z postele David Kroc a Tomáš Pekník. Myslím si, že by si ale Košutka mohla odvést bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích