2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 13:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto má první body v sezóně! Doplatila na to Košutka, která ztratila po změně stran vedení


Branky


11. O. Lemon , 21. T. Pekník - 9. T. Hatina , 49. M. Prach , 85. M. Mařík , 94. J. Šmíd
28

V Ledcích přivítala plzeňská Košutka hosty z Mýta. Jednalo se o souboj dvou celků, které stále čekaly na první výhru. A hosté se nakonec i dočkali, když z kabin po výměně stran přišel "úplně jiný tým".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto na nic nečekalo a hned se vrhlo na zteč košutecké branky. V 9. minutě se k exekuci volného přímého kopu postavil Tomáš Hatina a nádhernou střelou přes zeď z 25 metrů otevřel skóre - 0:1. Kdo čekal, že úvodní rychlá branka hosty uklidní, tak byl na omylu. Domácím se podařilo prakticky hned vzápětí vyrovnat. Po levé straně utekl Nguyen a přesnou přihrávkou našel Lemona, který nastavil placírku a usměrnil balon k zadní tyči - 1:1.  Rychlý vyrovnávací gól domácí nabudil a za deset minut za to byli odměněni další brankou, když si odražený balon na hranici vápna našel Tomáš Pekník a technickou střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení - 2:1. Poté se hra vyrovnala a šancí bylo k vidění hned několik na obou stranách hřiště, ale již bez gólového efektu. Do kabin se šlo za stavu 2:1.

 

Do druhé půle vlítlo hostující Mýto jako uragán a přišpendlilo košutecké k vlastnímu vápnu. Ve 49. minutě se vydal z brány na výlet Šatra, první střelu ještě vyrazil před sebe, ale na dorážku Pracha už byl krátký - 2:2. Hosté byli dál lepším týmem a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Dvakrát ale Košutku zachránil pohotovým zákrokem Šatra. V 75. minutě se krásně na levé straně uvolnil Krejčí, ale nahrávkou ve vápně nenašel žádného ze svých spoluhráčů. Vše důležité a rozhodující přišlo až v poslední desetiminutovce. V 84. minutě došlo na hezkou spolupráci střídajících hráčů Kalaše a Primase. Prvně jmenovaný se protáhl po pravé straně a naservíroval ideální přihrávku Primasovi, který však sám před gólmanem nezamířil přesně a přestřelil. Bylo tak uvedeno do praxe známé fotbalové pořekadlo "nedáš - dostaneš", protože hned z výkopu gólmana a následného prodloužení hlavou se na bránu řítil sám Mařík a zamířil přesně - 2:3. Domácí už pak vrhli všechny síly do útoku a hráli vabank, což vyústilo v další brejk a gól Šmída, což byla definitivní tečka za zápasem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Milan Primas: Mám pocit, že v současném rozpoložení bychom nevyhráli ani pexeso s obrázkama otočenýma nahoru. Nutno podotknout, že za výkon ve druhém poločase jsme si vyhrát nezasloužili. Mrzí mě moje šance z 84. minuty, nebudu lhát, kdybych to tam trefil, tak bych po hřišti lítal jak jezevčík nakaženej vzteklinou a nikdo by mě nechytil. Po zápase jsme museli hodit všechny chmury za hlavu, protože náš legendární kanonýr Bláža slavil třicítku. Na svojí oslavu pozval celý město, choval se jak rocková hvězda a pozvánky rozhazoval jak večerníček noviny. Jediná dvě místa, kde nikoho nepozval byly věznice na Borech a Ústřední hřbitov na Doubravce, protože měl strach, že odtud by nikdo nepřišel. Musím říct, že to byla super akce a zlepšilo nám to všem náladu. Ještě teď když komentuju výsledek zápasu, tak se cítím, jak kdyby mě kousnul komár nakaženej malárií typu Plasmodium vivax. Gratuluju Mýtu ke třem bodům a my už se moc těšíme na výjezd do Radnic. Musíme začít každej u sebe a uvědomit si, zda chceme zahodit tu dlouhou dřinu spojenou s postupem do kraje či nikoliv.

TJ Slavoj Mýto
Petr Bejček, trenér: Z počátku vyrovnaný bojovný zápas, ve kterém si oba týmy uvědomovaly, že se hraje o 6 bodů. Zásluhou standardní situace jsme šli do vedení. Bohužel po vstřeleném gólů, místo aby nás to nakoplo, jsme předržovali míč ve středu hřiště a soupeř nás bojovností přehrával. Po dvou ztrátách balónu jsme také dvakrát inkasovali. Přestávka nám pomohla, zkušení hráči si v kabině řekli své a do druhého poločasu nastoupil jiný tým. Soupeře jsme přehrávali, k čemuž velkou měrou pomohli i střídající hráči. Takto si představuji boj o základní sestavu. Zápas jsme zaslouženě otočili a konečně získali 3 body. Pokud bude tým hrát jako druhý poločas, tak bodové zisky budou přibývat.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Hemzáček [-] , P. Kalaš [-] (70. L. Kovařík [-] ) , X. Nguyen [-] (70. D. Triner [-] ) , P. Macht [-] , T. Pečenka [-] , K. Liška [-] (83. J. Kalaš [-] ) , O. Lemon [-] (46. T. Krejčí [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (83. M. Primas [-] ) , J. Holec [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - T. Hatina [-] , M. Kellner [-] (70. M. Mařík [-] ) , M. Prach [-] (55. J. Feřstek [-] ) , J. Lenk [-] (46. J. Šmíd [-] ) , M. Brož [-] , P. Štych [-] , M. Lenk [-] (46. J. Mašek [-] ) , J. Melka [-] , J. Hereit [-] , M. Melka [-]

ŽK: 58. J. Pekník , 82. K. Liška - 64. J. Feřstek .
Hráči zápasu: J. Mašek , J. Melka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Sirový Václav - SLADKÝ Stanislav, FANFULE Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tip: remíza