M. Lang 39. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:00

4.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza potvrzuje divizní zkušenosti. Byli prostě lepší, hlásil kouč Zruče


Branky


39. M. Lang (p.) - 25. M. Paukner , 35. V. Kocourek , 67. D. Reindl
30

Hornobřízští fotbalisté ztratili pouze jednou remízou dva bodíky, jinak v aktuální sezóně jsou stále bez prohry. A to i po polsedním utkání ve Zruči, která umí kvalitní soupeře hodně potrápit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli od úvodu aktivnější než domácí fotbalisté a postupně si začali vytvářet další a další šance ke skórování. Prvního gólu se Horní Bříza dočkala ve 25. minutě, když Kříž centroval od rohového praporku, na míč si před roh malého vápna naběhl Martin Paukner a hlavičkou přes celou bránu usměrnil míč do sítě. O deset minut později hosté udeřili podruhé. Domácí zahrávali rohový kop, míč se z pokutového území dostal až k Vilémovi, který ale v souboji 1 na 1 proti Křížovi neobstál, ten vyvezl míč z od laviček až do vápna, kde jej předložil skrz tři špatně postavené hráče Vítu Kocourkovi a ten si s Fořtem věděl rady. Netrvalo to dlouho a na druhé straně se do vápna prodíral Špicl, který byl na hraně šestnáctky složen k zemi a sudí Křen ukázal na penaltový puntík. Hostující Lavička si za své výroky vysloužil žlutou kartu, která ale ničemu nepomohla, kopalo se. Penaltu si vzal na starosti Matyáš Lang a bezpečně proměnil. Do kabin se tak odcházelo za jednobrankového vedení hostů.

 

Po výměně stran se do první větší šance dostal Jáchym Trojanec, který si odcouval při přetaženém rohovém kopu, "udělal" jednoho bránícího hráče a napálil přední tyč. Odražený míč za Fořtovými zády odkopl obránce do bezpečí. V 67. minutě se ale hosté třetí branky dočkali, když se po pěkné akci prosadil Dominik Reindl. Ve zbytku zápasu se ještě objevily šance na obou stranách, ale k žádné brance nedošlo a utkání tak skončilo zaslouženou výhrou Horní Břízy.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Jan Kraus, trenér: Byli prostě lepší, důraznější. Mě by nemrzelo, kdybychom prohráli s lepším týmem. Mě mrzelo, že jsme si nechali dát hloupé góly, jako žáci. Jinak si ale myslím, že herně hráli přesně tak, jak to má vypadat ve vyšších soutěžích. Ne že vyhrají 10:0 a jsou nejlepší. Ale hrají takový ten praktický správný fotbal, mají návyky z vyšší soutěže a bylo to vidět. Důraz, rychlost na balónu... Zatím bych řekl, i co jsem viděl ostatní týmy, tak by si zasloužili hrát o první místo. Ale fotbal je všelijaký, tak uvidíme.

SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Od začátku zápasu jsme plnili, co jsme si řekli v šatně ohledně naší hry a postupně jsme začali Zruč přehrávat Herní převahu jsme přetavili v 1. gól po standardní situaci, za což jsem hodně rád a druhý jsme přidali po nevyužité standardce domácích, kdy následovala krásná rychlá přímočará akce od vlastní šestnáctky, ve spolupráci Kříž a Kocourek, kdy druhý jmenovaný nedal při zakončení gólmanovi žádnou šanci. Za stavu 2:0, chvíli před poločasem, kdy jsme měli hru pod kontrolou odpískal rozhodčí takovou penaltu/nepenaltu. Ale i přes tento inkasovaný gól jsme i v druhém poločase nadále měli víc ze hry a přidali jsme 3. gól. Gólů jsme však mohli dát daleko víc, takže za mě jasně zasloužená výhra a 3 body.



Sestavy


TJ Zruč
J. Fořt [-] - D. Sperl [-] (30. M. Šesták [-] ) , M. Špicl [-] (63. Š. Bidzilja [-] ) , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Mašek [-] (63. J. Šnajdr [-] ) , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , J. Motyčák [-] (46. P. Riedl [-] ) , V. Pavel [-] , A. Král [-]

SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - A. Lavička [-] , T. Koudele [-] , J. Kraček [-] (83. L. Dobrý [-] ) - L. Kříž [-] (46. D. Reindl [-] ) , D. Šebek [-] , V. Šimice [-] , T. Do [-] (63. M. Tvrdík [-] ) , M. Paukner [-] , J. Trojanec [-] - V. Kocourek [-] (73. A. Daníček [-] )

ŽK: 53. D. Mošna - 38. A. Lavička .
Hráči zápasu: V. Šimice , A. Lavička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - CIMICKÝ Filip, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Matěj Kouřil
Tip experta: výhra hostů

Bříza ve Zruči vyhraje těsně o gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů