3:1
(1:0)
53. M. Baran (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 18:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V rámci třetího kola krajského přeboru přivítal zatím stoprocentní Nepomuk nováčka z Košutky


Branky


5. J. Vosyka , 73. M. Kašpar , 94. M. Skala - 53. M. Baran (vl.)
35

Stejně jako všechny víkendové zápasy se i tento odehrával ve velmi vysokých až tropických teplotách. Tempu zápasu to však neuškodilo a diváci viděli hned v první půli několik vyložených šancí na obou stranách hřiště.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vezmeme to ale pěkně popořadě. Sotva se diváci usadili a už se měnilo skóre. Zdánlivě nevinně vypadající nákop propadl za košuteckou obranu, Holec se po míči natahoval marně a nepodařilo se mu odkopnout do zázemí, a tak přišel křížný balon do malého vápna, kde Vosyka zamířil ve skluzu přesně pod břevno - 1:0.

 

V 15. minutě mohlo být však srovnáno, Kalaš se ve středu pole hezky uvolnil ze sevření nepomuckého záložníka a narýsoval krásnou ulici na Kučeru, který upaloval sám na bránu, jenže Flandera pohotovým zákrokem zabránil vyrovnání. Hra se dále přelévala ze strany na stranu a byl k vidění festival zahozených šancí. Nepomučtí si mohli vzít dvougólové vedení a potrestat zmatky v hostující obraně, ale z výšky se snášející balon za Frýdla vyhlavičkoval z brankové čáry Primas. Na druhé straně mohl pro změnu vyrovnat Triner, po hezké kombinaci se dostal do vápna z levé strany, ale nezamířil přesně a prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil. Další šanci měl na kopačkách opět Kučera, ale znovu si vylámal zuby na Flanderovi a dorážející Krejčí pro změnu trefil nepomuckého stopera. 

 

 

S blížícím se koncem poločasu přišly ještě dvě šance Nepomuka, v jedné se blýskl reflexním zákrokem Frýdl a v té druhé se po nedorozumnění Frýdla s Liškou otřáslo dokonce břevno. Do kabin se šlo tak za stavu 1:0.

 

Druhá půle už byla opatrnější a rozhodně ne tak bohatá na brankové příležitosti jako ta první. Košutka se utábořila před domácím vápnem prostřednictvím série několika standardek zahrávaných převážně Pečenkou a po jedné z nich skončil balon v síti, když ho nešťastně tečoval domácí kapitán Baran - 1:1.

 

V následujících minutách už hra připomínala spíše boj a dále se všechno podstatné odehrávalo po standardních situacích. Nepomuk se dostal do vedení v 73. minutě. K volnému přímému kopu se poostavil Kašpar a vůbec nic nevymýšlel a na Frýdla vyslal nártem projektil se kterým si košutecký brankář neporadil - 2:1. V posledních minutách byla hra rozkouskovaná a nepomučtí zodpovědně a zkušeně střežili jednobrankový náskok. 

 

V 93. minutě měli hosté asi největší šanci na vyrovnání, když střídající Huy našel ve vápně Krejčího, ten byl sice osamocen, ale svoji slabší nohou vysoko přesřelil. Košutka už vsadila vše na jednu kartu a byla potrestána v 94. minutě, kdy po brejku definitivně rozhodl Skala.

 

Nepomuk tak dále zůstává stoprocentní a Košutka si musí na první výhru dále počkat.

 

Report zaslal: Milan Primas



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Byla to dřina, Košutka je hodně běhavá. My jsme na to chlapce upozorňovali. Měli jsme dobrý začátek a povedenou akcí jsme se dostali do vedení. Potom jsme z toho vypadli na nějakých 10-15 minut, kdy nás podržel brankář, který byl našim nejlepším hráčem a můžeme mu poděkovat, že jsme vyhráli. Jinak jsme zažili i minutu hrůzy na obě strany, ale oba týmy průběžný stav udržely. Po výměně stran jsme sami srovnali skóre vlastní brankou, když nechtěně prodlužoval Michal Baran míč hlavou za sebe, ale ten zapadl k tyči, kam brankář už nedosáhl. V tu chvíli to vypadalo, že to snad i skončí remízou. Měli jsme ale trestňák za vápnem, kterým jsme se zase dostali do vedení. Následně jsme se zatáhli a bránili výsledek, jelikož nebyl konec zápasu daleko. V závěru zápasu jsme ale dali pojistku po rychlém protiútoku. Ke Košutce musím říct, že bylo ze začátku vidět, že hrála o soutěž níž, ale postupem času se hra vyrovnala a hosté hráli dobře. Jistě z nich čiší ještě postupový elán. Jinak musím pochválit naše trávníkáře, protože i v tak horkém počasí bylo hřiště parádní. Chodí na nás i hodně lidí, za což jsme také rádi.

TJ Košutka Plzeň
Milan Primas, kapitán: Zápas se odehrával v tropickém počasí a kdybych z okna místo pěti stánků s kebabem viděl alespoň jednu pyramidu, byla by to taková light verze Káhiry. Dalo by se říct, že kdybych se posypal kořením a na záda si namaloval fixou čárovej kód, tak mě mohli prodávat jako grilovaný kuře na parkovišti před Kauflandem. Dopoledne před zápasem jsem si v rámci taktické přípravy pustil zápas Lhota-Nepomuk. Chtěl jsem hlavně zjistit, jestli je někdo z Nepomuku pomalejší než já. No a už ve třicátý minutě mi bylo jasný, že není. Rychlejší než já byl i jejich náhradní gólman a taky delegát. Zápas se spoustou šancí, v obou vápnech byl provoz jako v kině během Kazmovo premiéry. Myslím, že jsme nehráli špatně, ale to je nám platný jako budík v rodinný hrobce. Jinak ale musím říct, že to byl super zápas, kterej měl náboj, diváckou kulisu, a tak všechno. Kvůli tomu to hrajeme. Nepomuku gratuluju k zisku dalších třech bodů a děkuju za férovej souboj, my už se budeme těšit na Vejprnice.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (58. J. Pittr [-] ) , M. Kašpar [-] (88. M. Urbánek [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] (74. D. Jára [-] ) , L. Sládek [-] (88. M. Berkovec [-] ) , J. Kozák [-] , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , T. Voráček [-]

TJ Košutka Plzeň
D. Frýdl [-] - J. Hemzáček [-] , T. Krejčí [-] , P. Kalaš [-] (88. L. Kovařík [-] ) , M. Primas [-] , T. Pečenka [-] (88. P. Macht [-] ) , K. Liška [-] , D. Triner [-] (84. D. Král [-] ) , V. Kučera [-] (64. J. Kalaš [-] ) , J. Pekník [-] (64. X. Nguyen [-] ) , J. Holec [-]

ŽK: 32. J. Nový , 75. A. Viktora - 61. P. Kalaš , 71. M. Primas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - ŠIMEK František, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Jasně Nepomuk, na tom jejich plácku si to pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích