0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhenice vezou všechny body z Hluboké nad Vltavou


Branky


18

Rezerva Hluboké nad Vltavou přivítala na domácí půdě Lhenice. Ty byly favoritem a papírové předpoklady potvrdily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostujicí tým byl od začátku lepším týmem, ale první šance domácí tým ustál bez inkasované branky. Jenže do poločasu se stav přeci jen měnil, když se nejdříve trefil Martin Fišer a po něm Pavel Prenner

Druhý poločas si domácí tým vytvořil převahu, ale ztroskotával na pozorné obraně Lhenic. Lhencie se spoléhaly na brejky a jeden z nich zakončil svou druhou brankou v zápase Martin Fišer.

Lhenice se výhrou dostaly na druhé místo v tabulce. Bod za první Boršov.



Ohlasy k zápasu



SK Lhenice
Ivo Čech (trenér): Do zápasu na Hluboké jsme vstoupili aktivně a v první čtvrthodině si vypracovali dvě tři dobré příležitosti ke vstřelení úvodní branky. V době, kdy se hra opticky vyrovnala, se po dobrém přechodu prosadil poprvé Fišer a nedlouho poté se hezky trefil po rozehraném rohu Prenner. První půle nebyla bez chyb, ale nebylo to z naší strany špatné. Ve druhém poločase byli domácí více na míči, nám se nedařila kombinace úplně podle představ, ale do větších šancí jsme je nepouštěli, nejnebezpečnější situace vznikaly, i díky jejich výškové převaze, po centrovaných míčích. My se snažili o rychlé protiútoky, ale až na ten zakončený třetím gólem Fišera, jsme se do finálního zakončení moc nedostali. Opět můžeme být spokojeni se třemi body, celkem i s výkonem a také s tím, že jsme šli do utkání s takovým kádrem, to mě těší moc.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Bublík [-] - J. Sulek [-] , J. Trnka [-] (77. J. Přibyl [-] ) , J. Procházka [-] , Z. Stráský [-] - A. Sypal [-] , T. Křiváček [-] , P. Matásek [-] (71. [-] ) , M. Kaňák [-] (81. V. Marek [-] ) - J. Suchan [-] (60. T. Klimeš [-] ) , J. Novák [-] -

SK Lhenice
T. Plojhar [-] - D. Kiš [-] , J. Růžička [-] , Z. Jedlička [-] , D. Trojan [-] (84. I. Štangret [-] ) - J. Máčl [-] (78. P. Krejčí [-] ) , M. Fišer [-] , P. Prenner [-] , O. Váša [-] (67. M. Mahák [-] ) - P. Vincik [-] (67. D. Jirkovský [-] ) , J. Růžička [-] (46. M. Rosa [-] )

ŽK: 45. J. Novák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - MROSKO Tomáš, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Na Hluboké nás nečeká nic lehkého. Doufám, že se prosadí konečně Kuba Máčl a odvezeme všechny body domů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Na domácím pažitě se neprohraje.