2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 13:30

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boršovu zařídil tři body František Benhák


Branky


15

Boršov po dvou výhrách přivítal doma rezervu Hluboké nad Vltavou a chtěl na podařený úvod soutěže navázat dalším plným bodovým ziskem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

To se domácím povedlo, ale zápas nepřinesl pěknou podívanou. Byl to především boj. K tomu hnedp o patnácti minutach dostal po dovu žlutých červenou kartu zkušený Martin Kovařík. A aby toho nebylo pro hosty málo, tak se hned na to prosadil František Benhák. Nepříliš pohledný zápas pokračoval až do konce zápasu. V samotném závěru potvrdil všechny body pro domácí opět František Benhák

Boršov má tak p otřech kolech plný počet bodů, ale herně tentokrát nijak neoslnil. Za týden jede Boršov do Roudného. Hluboká B hostí rezervu Kaplice. 



Ohlasy k zápasu


FK Boršov nad Vltavou
Jaroslav Zedek: Zápas ovlivnila červená karta hostujícího hráče. Zápas byl jinak bramboračka, koukat se na to nedalo. Pro nás vybojovaná výhra díky brankám Fandy Benháka.

TJ Hluboká nad Vltavou B
Jan Suchan (kapitán): Z naší strany není co hodnotit! Prohra, žádný bod jsme Boršovským neuloupili, ale tento nesportovní zážitek budou mít jak všichni hráči na hřišti, tak přítomní fanoušci dlouho v paměti! Kladli jsme si otázku, jestli je třetí kolo, nebo 3 kola do konce a jde někomu o postup, nebo o sestup! To co tam předvedl hlavní rozhodčí Ryneš, tak to jsme dlouho asi všichni nezažili. Nechápeme důvody jeho výkonu, rozhodnutí které v utkání udělal. Jen je škoda, že toto utkání není natáčené! Utkání začalo z obou stran opatrně. Snažil jsme se hrát v bloku a trpělivou obranou jsme chtěli něco vytvořit z brejkových situací. Celé utkání ovlivnila 15 minuta, kdy se poprvé projevil hlavní rozhodčí Ryneš!!! Od domácích nakopnutý dlouhý míč, kdy náš stoper Martin Kovařík skluzoval jasný míč před hráčem do zámezí a hráč Boršova přes něj přepadl (nejednalo se o skluz, kdy vzal sebou míč i hráče). Rozhodčí signalizoval jasný faul a tasil žlutou kartu! Stoper Kovařík na sudího („jestli si dělá prdel, že z tohle dává kartu“). Z naší střídačky zazněla nesouhlas s rozhodnutím v podobě i sprostého slova. Rozhodčí si však „asi myslel“, že to řekl stoper Kovařík a dal mu rovnou červenou. Když jsme se ptali, co řekl, tak odpověď byla, „že si do zápisu něco napíše“!!! Co uvedl rozhodčí Ryneš do zápisu není pravda „Co to pískáš ty čuráku“!!! Od té doby jakýkoliv sporný kontakt hráče s hráčem pískal sudí pro domácí. V zápětí (16.minuta) přišel gól domácích při centru do malého vápna, kdy útočící hráč naskočil na hráče a úder s loktem do obličeje (z našeho pohledu jasný faul) a skóroval. Útočný faul dle pana Ryneše nebyl a domácí šli do vedení 1:0. On faul byl, ale panu Rynešovi se hodilo to neodpískat! Druhý gól jsme bohužel dostali v 90.minutě po faulu útočícího hráče na našeho obránce Radka Dohnala, kdy i domácí čekali, že rozhodčí bude pískat faul, což se nedělo a inkasovali jsme na 2:0. Tím rozhodčí Ryneš ještě nekončil. Po obdržení gólu jsme rozehráli a kopli míč do zámezí – aut – vhazují domácí. Nic neobvyklého. Rozhodčí Ryneš uděl hráči Suchanovi žlutou kartu za zakopnutý míč do zámezí. Ptali jsme se, za co se uděluje žlutá karta? „že nás to nemusí zajímat, prostě se uděluje a žádný aut není, je míč rozhodčího“! Boršovští rozehráli a tím skončilo utkání. Chtěli bychom jen upozornit, že si nemyslíme, že by hráči Boršova s tímto výkonem měli něco společného a několik sporných rozhodnutí rozhodčího Ryneše degradovali a sportovně nám vrátili míč. Tímto bychom jim chtěli poděkovat za férovost, která ke sportu patří. Nechceme si stěžovat na výroky rozhodčích, chyby k fotbalu patří. I chybné vyloučení by jsme dokázali pochopit, ale tohle bereme jako nepochopitelný celozápasový zkrat rozhodčího Ryneše, kdy úmyslně obracel rozhodnutí, aby hráče vyprovokoval, což role rozhodčího vůbec být nemá!!! Právě naopak! Doufáme, že se toto v letošní sezoně už nebude opakovat!



Sestavy


FK Boršov nad Vltavou
L. Machata [-] - T. Vaverka [-] , R. Kofroň [-] (50. D. Budějcký [-] ) , J. Zedek [-] , R. Řežáb [-] , V. Čuřík [-] (75. T. Kéri [-] ) , T. Dvořák [-] , J. Lísal [-] , F. Benhák [-] , F. Filištein [-] , J. Staněk [-]

TJ Hluboká nad Vltavou B
L. Hájek [-] - M. Kovařík [-] , F. Brom [-] , R. Dohnal [-] , J. Trnka [-] - M. Kaňák [-] (56. F. Dohnal [-] ) , J. Procházka [-] , K. Štabrňák [-] , T. Kučera [-] - P. Matásek [-] (78. J. Pouzar [-] ) , J. Suchan [-] -

ŽK: 25. T. Vaverka , 73. D. Budějcký - 15. M. Kovařík , 20. J. Trnka , 44. T. Kučera , 88. J. Suchan . ČK: 15. M. Kovařík .
Hráči zápasu: R. Dohnal .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - MIKYSKA Jaroslav, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Boršov začal sezónu velmi dobře a myslím, že doma vyhraje 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích