Hrádek potvrdil výtečnou formu na jaře a celkové 4.místo je příjemným překvapením


Branky


6

Hrádek se na jaře rozehrál ke kvalitním výkonům a když je v nesnázích má v bráně Stacha

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí hráli do plných, hosté poctivě bránili

Metylovice v prvním poločase velmi dobře bránily a i přesto, že se Hrádek kombinačně dokázal dostávat k šestnáctce, tak branku v podstatě neohrozil. Domácí chtěli hrát, ovšem soupeř nepřijel v hojném počtu a dokonce musel nastoupit i hrající trenéra František Garba a tak hosté vycházeli hlavně ze zabezpečené  obrany.

 

Domácí  byli v první půli aktivnější a měli více ze hry, přesto mohli inkasovat z rychlého protiútoku soupeře, ale samostatný únik vychytal opět famózní brankář David Stach.

 

 

 

Obrat domácích a vypjatý závěr utkání

Druhý poločas vypadal zpočátku podobně jako první, ale všechno se změnilo po tom, co padla branka. Hostům vyšel jeden z brejků a v 55.min je poslal do vedení Samuel Brož 0:1. Paradoxně to spíše nakoplo více domácí, začali hrát rychleji, přímočařeji a také konečně střílet na branku, což vyústilo v obrat utkání, o který se postarali ,,veteráni´´ Pavel Pszczolka a Petr Hudzieczek.

 

V závěru byl zápas hodně vypjatý a po oba týmy dostaly v 90.min po ČK. Po faulu Garby oplácel domácí Pszcolka a nervy na uzdě neudržel právě ani Garba a po sérii nadávek směrem k rozhodčím dostal 2 ŽK a pakoval se také předčasně do šatny. Domácí v závěru už žádné komplikace nepřipustili a mohli tak slavit další vítězství díky, kterému se vyhoupli na konečné 4.místo. Metylovice po slibném začátku jara nakonec od bodů upustily a tak skončily přesně v polovině tabulky na 8.místě.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hrádek
Lukáš Buchta (hráč): ,,Dá se říci, že po celý zápas jsme diktovali tempo hry. Soupeř poctivě bránil a hrozil z brejků , kdy měl dobré příležitosti i v první půli. Ve druhé půli nás paradoxně nakopla branka od soupeře a začli jsme hrát účelněji a hlavně také střílet na branku, když se nám podařil obrat v utkání. Hlavně v závěru byl zápas hodně vypjatý, ale dokázali jsme vítězství udržet a můžeme se radovat ze tří bodů a kvalitního výkonu ve druhém poločase. Dobrý zápas odehrálo dnes vícero hráčů, ale vypíchl byl výkon Petra Hudzieczka. Zkušený borec v každém zápase dokazuje, že ještě nepatří do starého železa. Je to asi nejlepší stoper, se kterým jsem kdy hrál, a každý zápas odehraný po jeho boku je pro mě čest. Dnes svůj standardně skvělý výkon navíc korunoval vítěznou hlavičkou.´´

SK Metylovice
Dominik Kopec (hráč): ,,Tak k tomu zápasu, V tomhle zápase nám o nic nešlo, bohužel jsme se nesešli v hojném počtu a do pole musel i nás trenér Franta Garba. Trenérovi klaním všechnu čest a poctu, že se nebál nastoupit. Na to, že jsme neměli ani jednoho na střídání tak jsme měli více vyložených šanci než soupeř od kterého bych čekal teda o dost více. Zapas z počátku probíhal velice v poklidu, později soupeř začal být neklidný, šlo poznat, že hrajou o lepší o umístění v tabulce. První gól nebyla ani střela ale byl to nákop a z toho padnul vyrovnávaíicí gól, druhy padnul z rohu, bohužel si myslím, že mlády rozhodčí udělal spoustu chyb, za které mohl být soupeř potrestán karetně. My jsme bohužel neproměnili 100% šance ale ve výsledku o nic nešlo. V příští sezóně si jdeme pro postup, podle mě jediným našim soupeřem budou Janovice a Bukovec.´´



Počet diváků: 50. Rozhodčí: POVAŽAN Marek - ŠIGUT Pavel, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Tomáš Sebera
Tip experta: výhra domácích

Hrádek se rozehrál, měl už kvalitní prvky proti nám. Myslím, že to doma zvládne.

Tip: výhra domácích