2:2
(1:0)
63. H. Bigas (p.)
70. J. Talaš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 15:00

29.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů, který skončil dělbou bodů


Branky


11. V. Maťaťa , 84. F. Kaloč - 63. H. Bigas (p.) , 70. J. Talaš
6

Nošovice měly Janovice na lopatě a mohly rozhodnout již v prní půli, nakonec zachraňovali bod

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nošovice z několika šancí využily jen jedinou

Poslední zápas sezóny se hrál v Nošovicích nezvykle v sobotu v 15h za teplého počasí. V prvním poločase měly Janovice sice více míč na svých kopačkách, ale byli to domácí, kteří se dostávali po brejcích do šancí. Ujmula se pouze jediná akce v 11.min, kdy Skotnica vysunul Červeného na pravé straně a Maťaťa z blízka na přední tyči umístil míč 1:0. Ostatní šance Skotnica, Turoň, Červený bohužél nedali. Hosté byli v prví půli neškodní.

 

 

Hosté jako pokropení živou vodou

Druhá půle byla jako noc a den pro domácí. Hosté najednou byli všude a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Vyustěním toho byla v 55.min ČK pro domácího gólmana Matyskiewicze za ruku mimo 16ctku. Do brány tak musel hráč Jakub Vojkovský. V 63.min zahrál domácí Dyba rukou v 16ctce a hosté penaltou srovnávají, autor Hynek Bigas 1:1. V 70.min bylo ještě hůře pro domácí, protože roh na zadní tyč přesně umístil hlavou Jan Talaš 1:2.

 

Posledních 10 minut vrhli všechny síly do útoku domácí a to se vyplatilo. Individuální akci předvedl domácí bek Filip Kaloč, který prokličkoval od lajny ke středu hřište a k údivu všech z 20 metrů trefuje krásnou střelu na zadní tyč a v 84 minutě tak dává výsledku konečnou podobu.

 

Nošovice se tak po dobrém jaru vyhouply na 11.místo, kde jim do horní poloviny tabulky nakonec chybělo jen 5 bodů. Janovice, které soupeřily o druhé místo, ztratily nakonec na Chechču bodů 10 a zakončují sezónu na 3.místě. 



Ohlasy k zápasu


SK Nošovice-Lhoty
Zdeněk Skotnica (hráč): ,,Kdybychom dali 3/4 góly v první půli bylo po zápase. Místo toho přestaneme v 2 poločase nepochopitelně hrát a tak tak zachráníme remízu. Bod asi spravedlivý pro obě strany.´´




Sestavy


SK Nošovice-Lhoty
M. Matyskiewicz [-] - Z. Skotnica [-] , V. Turoň [-] , Š. Papřok [-] , V. Maťaťa [-] , P. Bednárek [-] , M. Červený [-] , M. Kulhánek [-] , L. Krella [-] , T. Kendzior [-] , F. Kaloč [-]

TJ Janovice
L. Kozel [-] - V. Hroch [-] , J. Boor [-] , L. Karásek [-] , D. Roháček [-] , J. Roháček [-] , J. Červeňák [-] , J. Talaš [-] , M. Juříček [-] , H. Bigas [-] , R. Hutník [-]

ŽK: 63. M. Dyba , 68. Š. Papřok , 73. L. Krella , 90. Z. Skotnica - 83. M. Juříček . ČK: 55. M. Matyskiewicz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KREŽELOK Ondřej - KARCH Otakar, POVAŽAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Tomáš Sebera
Tip experta: remíza

Přiklonil bych se k hostům, ale Nošovice taky umí. A poslední zápas doma...takže střední cesta remíza .

Tip: remíza