Bukovec zaskočil favorita a vedl 2:0, ale nakonec nemá ani bod


Branky


6

Zápas se vším všudy nabídli hráči obout týmu v neděli na Bukoveckém PAŽITU.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí ze série tutovek vytěžili pouze jedinou

Hosté posílení skvělými výsledky v jarní části, kdy ztratili v dosavadních 13 utkání pouze 4 body. Bukovec se ovšem jednoho ze dvou nejlepších týmu jarní části nezalekl, ba naopak měli více možností dát branku a možná i utkání rozhodnout.

 

 

V první půli měli své velké šance hlavně domácí. Domácí si vytvořili během prvních 45 minut 4 stoprocentní šance !!! Bohužel pro Bukovecké hráče a fanoušky se tyto šance nepodařilo proměnit. Hosté, kterým by postup do 1.B třídy neměl uniknout, hráli sice více na míči, ale do vyložené šance se v první půli nedostali. Ovšem své šance taky měli.

 

 

Brankář domácích měl parkrtát štěstí, když pár střel skončilo těsně mimo a nebo je dokázal lapit. Zápas se hrál s velkým nasazením, bojovností a hezkých momentů. Z pohledu diváka i trenéru a hráčů se jednalo o hezkou podívanou, kde ovšem v dosavadní části chyběly góly. A když už se zdálo, že se první poločas rozejde smírem, tak přišla první branka. Nejprve skvěly V. Pielesz v bráně Tošanovic vychytal v pořadí už třetí nájezd, kdy míč vyrazil na roh. Tento rohový kop J. Krenželoka, ale přesně našel důrazného M. Zogatu 1:0. 

Domácí šance neproměnili a tak facka od favorita

Druhá půle se rozjela mnohem svižněji, hlavně co se týče branek. Nejprve Tošanovice neproměnily dobrou příležitost. Poté na druhé straně

po individuální akci uniká T. Starzyk, kterého nedovoleně hosté zastavuji pouze za cenu faulu v pokutovém území. Nejlepší střelec a hráč

Bukoveckých v jarních bojích F. Zogata, bezpečně proměnuje penaltu 2:0, 48.min.

 

Po tomto gólu jakoby se Bukovečti uchýlili k bránění. Důležitý moment a také nejspíše zlom v utkání nastal hned v zápětí v 50.min. Hostující S.Kelescésný dostává hodně prostoru před šestnáctkou a povedenou ránou na vzdálenější tyč snižuje krásnou střelou na 2:1. Po těchto dvou gólech bylo k vidění dalších hezkých fotbalových momentů.

 

 

Rozhodnutí měl na kopačkách dvakrát J. Krenželok, jenže ani jedna z krásných střel neskončila za zády skvěle chytajícího brankáře hostů. Nejprve halfvolej končí jen těsně levé tyče. Drouhou ránu stačil vytlačit brankář konečky prstů na roh. A když se neujala ani standartní situace 

opět J. Krenželoka, tak přišel trest na druhé straně.

 

 

Po rohovém kopu na první tyč, prodlužuje Tošanovický hráč míč, který neudrží domácí brankář a tak se M. Baran dostává k pohodlné dorážce 2:2. Hosté nakonec strhnou vítězství na svou stranu. Opět po rohovém kopu a tetokrát skvělém náběhu M. Barana se ujímají poprvé v zápase vedení 2:3. Domácí se už na více nezmohli a tak po velice slibně rozehraném zápase si nepřipisují ani bod a pohledný fotbal tak končí se štasnějším vítěztvím hostů.



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
Josef Krenželok ( hráč): ,,Zápas musím hodnotit především kladně. Předvedli jsme solidní výkon, kdy jsme si myslím i tým z Tošanovic zaskočili. V zápase jsem jednoznačně více chtěli poslední domácí zápas vyhrát. Do nějakého tlaku či velkých šanci jsme hosty téměř nepustili po celý zápas. Bohužel jsme dostali góly po podařené střele a hlavně dvou rohových kopech !!! Nejvíce mě mrzí, že se mi nepodařilo dát branku, protože dneska jsem neměl při těch střelách štěstí. Oba týmy předvedli velmi slušný výkon, za který se nemusí nikdo stydět. Tošanovice i Nebory ovšem ukázala po celou sezónu svou kvalitu a oba týmy si postup určitě zaslouží. Za mně jednoznažně nejlepší týmy soutěže. Nás aspoň těší, že jsme dokázali s tým držet krok, ikdyž body jsme s něma žádné nezískali. Nejlepšími hráči utkání na domácí straně neunavný, skvěle bránici krajní obránce T. Lysek (celkem pohodlně dokázal ubránit nejlepšího střelce soutěže P. Czedroně). Dokonce dokázal velmi slušně podporovat útok. Na straně hostů M. Baran, který nakonec rozhodl utkání. Ikdyž se dlouho nemohl prosadit na kraji zálohy proti J. Krenželokovi, tak nakonec změna postu, kdy přešel do útoku mu sedla náramně.

Tošanovice
Tomáš Sebera (trenér): ,,Hřiště v topu. Je sice malinké, ale supr připravené. Zápas výborný, hrál se fotbal, tempo zápasu bylo vysoké, první poločas měli domácí více šancí, kdyby to bylo po poločase 3,4-0. Nemohli by jsme se divit. Druhý poločas jsme chtěli hrát trpělivě, že naše šance přijdou, ale místo toho přišla penalta pro domácí a bylo to 2:0... Jenže nás to nezlomilo a přiložili jsme pod kotlem, domácím už začala docházet šťáva a my toho využívali. Kontaktní gól přišel ze střední vzdálenosti. A v tu chvíli jsme přepli na ještě větší otáčky a došli jsme si pro tři body. Ale zápas výborný z obou stran, fanoušky musel bavit! Hráč zápasu za mě Baran!´´



Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - VYKOPAL Štěpán, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Smítal

Expert: Jan Zagrapan
Tip experta: výhra hostů

Na tomhle málem hřišti to budou mít hosté těžké, ale věřím že potvrdí kvalitu a odjedou se všemy body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů