2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2023 17:00

28.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za dobrotu na žebrotu !!! Zápas nabral 20 minutové zpoždění kdy se čekalo na zbytek týmu hostů, kteří se nakonec zdrželi i na pozápasové oslavě a vezou zpět všechny body !!!


Branky


6

Chlebovice otočily zápas v Písku a ti si tak v posledním domácím zápase,, uřízly ostudu´´

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný začátek vyhovoval hostům

Poslední domácí zapas si domácí představovali určitě jinak. Zápas nabral zpoždění jelikoz se čekalo 20 minut až dorazí zbytek týmu Chlebovic. A začátek podle toho vypadal. Hosté kteří mohli jen překvapit, a povedlo se, když ve 21.min po ,,střele´´ skoro z poloviny hřiště nakopnul z první jejich stoper Radomír Beker a balón zaplachtil přímo do šibenice 0:1.

 

Hosté nabuzeni posilujícím gólem měli za dalších pár minut dobré šance skóre navýšit, ale nevyužili šance. Trenér domácích prekopal sestavu a poslal na hřiště ještě v první puli novou pětici hráčů. A hra se začla otáčet. Ovšem žádná z vylžzených šancí neskončila v síti. Poločas tak skončil 0:1 !!

Domácí tlačili hosty a zápas otočili, všechny body si ale stejně odvezli hosté

Druhá půle začla jak první skončila. Domácí přitlačili hosty a hned v 49.min po nádherné akci Jaracze srovnal střelou k tyci Sikora 1:1. V 65.min bylo skóre otočeno. Druhou přesnou střelou k tyci otáčí skóre znovu Sikora 2:1.

 

Domácí s nadšením, že se nic nemůže stát zahazovali jednu šanci za druhou. A tak přišel trest. Hostující Šlachta udržel na zádech tři hráče a z hranice šesnáctky vystřelil, gólman Pindor střelu pouze vyrazil, kde čekal osamocený Jiří Šnapka a srovnal v 76.min na 2:2!!

 

V 90.min přišla hlavní zápletka zápasu. Výborný náběh domácího Michalíka hasil hostující stoper faulem a zahrávala se penalta pro domácí. Jenže jinak neomylný strelec penalt Pyszko nechal vyniknout hostujícího gólmana, který mu lapil střelu k tyci !!!! Po rozehrávce gólmana se hosté dostali až na polovinu domácích, kde vybojovali rohový kop. Po zahrání rohoveho kopu se do vzduchu pověsil Šlachta a hlavou se trefil přesně do šibenice 2:3 !!! Domací ještě v závěru chtěli utkání alespoň srovnat, ale další šance vychytal skvělý gólman hostů.

 



Ohlasy k zápasu


Fotbal Písek
Jan Ligocki (hráč): ,Nevim co k tomu zapasu rict, u nas vládlo přesvědčení ze zapas vyhrajeme za kazdou cenu a tomu odpovidal výkon. Od prvnich minut jsme byli vsude pozde a hoste si zapas uzili proto vyhráli. Dobry výkon byl v prvnich 25 minutach druhe pule kdy jsme dali dve branky jinak to byla bida a zapas skončil zaslouzenou ostudou. Hráče utkání volím hostujícího Šlachtu, který cely zapas byl všude a nakonec taky zápas rozhodnul.´´




Sestavy


Fotbal Písek
D. Pindor [-] - T. Pyszko [-] , D. Kluz [-] , A. Lipowski [-] , M. Puczok [-] , J. Przyczko [-] , F. Turoň [-] , D. Michalík [-] , M. Zahradník [-] , L. Jaracz [-] , M. Kapsia [-]

FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - M. Trebatický [-] , J. Špaček [-] , A. Syřinek [-] , J. Šlachta [-] , V. Pavlas [-] , R. Beker [-] , J. Morys [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Janečka [-]

ŽK: 44. T. Pyszko .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: RICHTER Jan - SEKANINA Martin, TVARŮŽKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
David Smítal

Expert: Jan Zagrapan
Tip experta: výhra domácích

Chlebovice mají své problémy a proto věřím více domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích