2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozlučka domácího hráče Priečka vyšla na výbornou


Branky


7

Domácí na své malé umělce umí potrápit kohokoliv, tentokrát to byli spíše oni kdo s protrápil k výhře 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím nešla upřít bojovnost, herně to nebylo ono

Domácí pojali zápas proti Chlebovicím jako rozlučkový pro dlouholetou oporu Tomáše Priečka, který kvůli zranění končí kopanou. A ač zápas nezačal vůbec pro domácí dobře a pocelý zápas se svým výkonem nemohli být spokojeni, tak přece jenom zápas dotáhli do vítězného konce. 

 

V 10.min totiž hosty do vedení posílá Vít Syřínek po chybě domácího brankáře 0:1. Domácím to po celý zápas herně nešlo, ale upřít bojovnost se jimi nedá. A když své 3 velké šance neproměnili šli do šaten spokojenější hosté.

 

 

Bojovnost, vůle a touha po vítězství dovedla domácí ke 3 bodům

Jestli chtěli domácí něco změnit, tak jim to mohli hned z kraje 2. půle zarazit hosté, kteří měli 100% šanci, když se jeden z hostů řítil sám na brankáře domácích, ale šanci neproměnil.A tak se hrál bojovný fotbal i nadále, od domácích byla cítit vůle a touha zápas otočit, ale nešlo to.

 

Až přišla 69.min  kdy vyrovnáná hlavičkou Jakub Boščík 1:1. Poté domácí obdrželi červenou kartu, kterou si do svých statistik zapsal Filip Chrascina. I tak se domácím přece jenom zápas podařilo otočit a 87.min svou druhou branku střílí Jakub Boščík 2:1. Na konci zápasu mohl mít gólovou rozlučku Tomáš Priečko, který v 91.min kopal penaltu, bohužel neproměnil, ale i tak se rozloučil vítězným zápasem za svou bohatou fotbalovou kariérou. Domácí Návsí, tak rozlučkový zápas zvládlo a dotáhlo do vítězného konce, nutno ale pochválit i hosty z Chlebovic, kteří se pomalu ,,restartují´´.



Ohlasy k zápasu


SK Návsí
Roman Pyszko (asistent trenéra): ,,Zápas proti Chlebovicím byl posledním zápasem Tomáše Priečka, který kvůli zranění končí kopanou. Hosté se rychle ujali vedení, my v poločase měli 3 tutovky, které jsme nedali. Na začátku druhé půle měli obrovskou šanci hosté nedali. Pak se nám podařilo vyrovnat díky Boščíkovi, poté bohužel ČK pro Chrascinu, ale naštěstí se nám díky druhé brance Kuby Boščíka podařilo zápas otočit. Nejlepší hráč Jakub Boščík.´´

FK Chlebovice 1963
Jan Zajac (hráč): ,,Odehráli jsme jedno z nejlepších utkání na jaře. I když Návsí mělo trochu víc ze hry, dlouho jsme drželi vedení. Šance na obou stranách lépe zužitkoval soupeř a tři body si zasloužil. Kluci, Chlebovice jen tak dál"



Sestavy


SK Návsí
O. Lasota [-] - F. Chrascina [-] , D. Cieslar [-] , J. Bojko [-] , D. Byrtus [-] , L. Grbal [-] , P. Ludvík [-] , G. Bilko [-] , N. Turoň [-] , J. Boščík [-] , T. Priečko [-]

FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - J. Zajac [-] , F. Weissmann [-] , J. Šlachta [-] , E. Sobek [-] , V. Pavlas [-] , R. Beker [-] , J. Morys [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Janečka [-]

ŽK: 55. F. Chrascina , 63. P. Ludvík , 79. L. Kantor - 90. J. Zajac . ČK: 79. F. Chrascina .
Hráči zápasu: J. Boščík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CHREN Michal - ŠIGUT Pavel, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Umělý povrch není pro každého a myslím že tento faktor rozhodne zápas a domácí po venkovních přídělech dají tentokrát příděl posledním Chlebovicím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích