Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

26.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tošanovice potvrdily roli favorita, 100. branku hostů v soutěži vsítil nejlepší střelec soutěže


Branky


7

Domácí Metylovice se držely s favoritem skoro poločas, pak jim došla šťáva a hosté dominovali

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům nevyšel první poločas přesto vedli o 2 branky

Hosté z Tošanovic přijely v roli jasného favorita a hlavně potvrdit cíl druhého místa. Ovšem první poločas moc hostům herně nevyšel a tak o fotbalové radovánky se starali spíše domácí. Ty ve 20.min poslal do vedení Michal Garba 1:0. Hosté mají ale ve svých řadách nejlepšího střelce soutěže,Petr Czedron, který 100. brankou svého týmu nejprve vyrovnal a 101. poslal hosty těsně před pauzou do vedení 1:2. A když se k němu ihned přidal ještě Jakub Lisník byl poločas o dvě branky 1:3.

 

V poločase hostům pomohla bouřka a domácím došla šťáva

Do druhé půle už nastoupilo správné mužstvo z Tošanovic, když jim pomohla zřejmě bouřka v kabině. Fotbalovější a kvalitnější hosté tak na hřišti dominovali a svého soupeře do ničeho nepustili. Ba naopak navýšili postupně skóre díky Kelecsény, Lisník, Mrozek na konečných 1:6! A jsou tak už jen krůček k jistému druhému místu.  



Ohlasy k zápasu



Tošanovice
Tomáš Sebera (trenér): ,,Hráli jsme první půli absolutní tužku. Hřiště bylo super, ale my jsme si nebyli schopní nahrát na dva metry . Domácí šli do vedení, takový gól z ničeho, ale zasloužený. Náš výkon byl do konce poločasu nulový. Sice jsme dali 3 branky, ale herní projev... Fakt hnus. Poločas mohl skončit 2:2... V kabině jsme si to vyříkali a do druhého poločasu vlezli jak vyměnění. Druhý poločas fotbal, drželi jsme balón a hřiště patřilo nám. Už jsme to byli my soupeř už pak fyzicky odpadl... A v klidu jsme dokráčeli k jasné výhře. Hráč zápasu, u nás. Je to těžké mám dva . Kuba Vicher. Šlapal jak měl. Nekazil. Vymýšlel šance pro ostatní....Kuba Lisník. 2+2. Předváděl přesně to co od něj čekám. Asi Lisník hráč zápasu. Od soupeře hráč s číslem 16. V mých očích výborný fotbalista!



Sestavy


SK Metylovice
F. Hradečný [-] - M. Kisza [-] , M. Bílek [-] , M. Garba [-] , M. Svobodník [-] , D. Kopec [-] , M. Šigut [-] , S. Brož [-] , L. Halata [-] , M. Trybula [-] , M. Němec [-]

Tošanovice
P. Kovář [-] - T. Hruboň [-] , J. Chylek [-] , T. Jaworek [-] , J. Lisník [-] , M. Baran [-] , P. Czedron [-] , J. Vicher [-] , A. Michalik [-] , M. Stryja [-] , S. Kelecsény [-]

ŽK: 35. P. Czedron .
Hráči zápasu: M. Garba - J. Vicher , J. Lisník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: POLEDNÍK Radek - PETROŠ Radim, POKORNÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Domácí výsledky jsou jak na houpačce. Zato hosté jsou v laufu a druhé místo by jim nemělo utéct. Za mě jasná dvojka a vyžším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů