Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

21.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádek si s chutí zastřílel


Branky


10

Chlebovice se na jaro opravdu hledají a připsaly si další porážku

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli do poločasu

Od první minuty bylo jasné jak jsou rozdané karty v tomto zápase. Domácí vstoupili do zápasu i se zkušenou posilou v zadu Janem Zajacem. Dokonce i bratrské duo Kozlů Patrika a Dana po delší době zasáhlo do utkání, bohužel to na body nestačilo. 

 

Domácí se snažili, ale soupeř byl zdatnější a zkušenější. V 1.poločase to byla hra na jednu branku, a tak bylo prakticky o výsledku rozhodnuto, když se šlo do kabin za stavu ,,jen´´ 0:4. Postupně se trefili Marosz, Szlauer, Martynek a Rusz

Druhý poločas hosté přestali hrát a domácí měli šance

Hrádek i druhý poločas ukazoval na hřišti svou dominanci, ale už se mu tolik nechtělo vymýšlet a zápas tak ztratil náboj. Toho se naopak snažili využít domácí a poslali brankáře Parmu do útoku a do branky se postavil Šlachta. 

 

Hosté hned z kraje druhého poločasu díky Szprycovi dali již na 0:5 a bylo hotovo. Jinak prvních 20.min druhého poločasu bylo spíše jako uspávání hada, když v tom z čista jasna v 67.min po dlouhém výkopu Šlachty si našel skákající míč Dalibor Parma a z hranice vápna vystřelil nepříjmenou střelu, kterou brankář hostů jen vyrazil a na druhý pokus už ho Parma prostřelil a snížil tak na 1:5. 

 

Poté znovu takové hluché místo až nakopnutý dlouhý a vysoký balón domácích zkrotil až na několikáty pokus brankář hostů, ten na nic nečekl a centimetrovou přihrávkou založil rychlý brejk, který skončil těsně mimo branku. Následně pár minut před koncem z lajny prošel Parma až do vápna, jeho střelu chytl Stach a z následné akce dostal míč na zlatém podnose znovu Szpryc a upravil tak podobu výsledku na 1:6.

 

Chlebovice si připsaly tedy další prohru do statistik. Ono né, že by je fotbal nebavil, ale opravdu kvalitou předvádí na to co mají. Hosté si tak připsali ,,povinné´3 body a trošku si tak vylepšili nelichotivé skóre.



Ohlasy k zápasu


FK Chlebovice 1963
nezaujatý fanoušek: ,,Tady není moc co hodnotit, domácí hrají na to co mají a hosté byli lepší, líbil se mi od nás brankář Parma a od hostů hráč co nám dal ve druhém poločase 2 branky.´´




Sestavy


FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - J. Šlachta [-] , E. Sobek [-] , P. Kozel [-] , J. Špaček [-] , V. Pavlas [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Stachura [-] , J. Morys [-] , M. Janečka [-]

TJ Sokol Hrádek
D. Stach [-] - P. Pszczolka [-] - M. Szuscik [-] - M. Szlauer [-] , L. Liberda [-] , L. Buchta [-] , M. Szpyrc [-] , P. Hudzieczek [-] , M. Sikora [-] , L. Marosz [-] , F. Martynek [-]

Hráči zápasu: D. Parma - M. Szpyrc .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Galásek Michal - VYKOPAL Štěpán, PODAŘIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

18. 4. 2023 21:48
Výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Smítal

Expert: Dominik Kopec
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že tenhle zápas bude spíše bojovný a nenabídne moc branek. Ale přikláním se k hostům. Vyhrají těsně 0:1.