1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 10:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stejné chyby stejné známky, 1:1 jako na podzim


Branky


7

Zápas dvou týmů z chvostu tabulky dopadl stejně jako na podzim 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Seznamování s UT vyšlo lépe hostům

Zápas se odehrál na umělé trávě v Českém Těšíně. Po minulém domácím zápase Smilovic s Janovicemi bylo hlavní hřiště ve špatném stavu. Navíc pár dní před utkáním pršelo, a tak nešlo využít ani vedlejší hřiště.

 

Domácí hráči Smilovic chtěli odčinit minulý venkovní zápas v Nošovicích, a tak proti Chlebovicím začali hned od začátku hrát na vítězství. Několik dobrých náznaků však nedotáhli do úspěšného konce. No a jak to tak bývá, z ničeho nic udeřili hosté.

 

Ve 29.min po vysunutí přihrávkou za obranu běžel sám z boku Vít Pavlas a krásným gólem nedal gólmanovi domácích šanci 0:1. Odpověď domácích mohla přijít hned vzápětí, jenže velké šance Martina Sikory a Romana Galacze zůstaly nevyužity.

 

 

Domácí bušili do soupeře, ale na víc než bod se nezmohli

Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil. Domácí Smilovice chtěly zápas otočit, zatímco hosté z Chlebovic ubránit těsné vedení. To se jim však nepodařilo, když v 74.min po rohovém kopu se míč odrazil k Václavu Jurdzinovi, ten přiklepl na šestnáctce Martinovi Lipowczanovi, jehož tečovanou střelu z voleje gólman hostů s obtížemi vyrazil vedle sebe a důrazný Zdeněk Minář ji dorazil do branky, 1:1.

 

Ačkoliv domácí měli více ze hry, více vyložených šancí, hosté vytěžili z minima maximum a odváží si tak bod za remízu 1:1. Opakoval se tak výsledek předešlého utkání z podzimní části.



Ohlasy k zápasu


SC Smilovice B
Martin Lipowczan (hráč): ,,Pro nás je tohle ztráta 2 bodů. Při vší úctě k soupeři, tento zápas jsme měli jednoznačně vyhrát. Místo toho jsme se kvalitou našeho výkonu přizpůsobili soupeři. Velké šance jsme neproměnili a soupeř dal z ničeho gól. Naštěstí jsme alespoň vyrovnali a nechali soupeře pod sebou. Nejlepším hráčem Z. Minář.´´




Sestavy


SC Smilovice B
J. Revaj [-] - E. Kubiena [-] , V. Jurdzin [-] , T. Smolka [-] , Z. Minář [-] , D. Balvar [-] , Š. Stašák [-] , M. Sikora [-] , J. Chamrad [-] , L. Uhlář [-] , M. Lipowczan [-]

FK Chlebovice 1963
D. Parma [-] - E. Sobek [-] , P. Kozel [-] , I. Kolář [-] , J. Špaček [-] , V. Pavlas [-] , P. Klečka [-] , P. Klečka [-] , M. Stachura [-] , J. Morys [-] , M. Janečka [-]

ŽK: 68. V. Pavlas .
Hráči zápasu: Z. Minář .
Počet diváků: 18. Rozhodčí: PETROŠ Radim - KUBĚNA Petr, CHREN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Smítal

Expert: Jaromír Kaňok
Tip experta: výhra domácích

Na tento zápas se určitě těší oba tábory, jak domácí tak hosté po podzimní remíze 1:1. Domácí sestaví lepší tým a vyhrají.