4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovický ,,kůň´´ další body doma neztratil


Branky


18. M. Pastorek (p.) , 26. L. Valek , 61. L. Valek , 85. M. Sušovský - 48. J. Boščík , 51. A. Klus
7

Vojkovice se rychle oklepaly po nezdaru z posledního zápasu a další body doma neztratily

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Pastorek = penaltový král

Domácí se sešli vzhledem ke zdravotním problémům, pracovním povinnostem a ne vždy a všem pochopitelným prioritám některých, ale v součtu většiny hráčů, jen ve 12 lidech a tím museli přistoupit a hlavně zvolit vhodnou taktiku, která povede k úspěchu. To hosté přijeli s plnou lavičkou a odhodláním urvat nějaký ten bod. 

 

Vpředu rychlost a vzadu důraz v soubojích měl domácím zajistit gól z rychlého protiútoku a pevnou defenzívu. Po 15 minutách, kdy si oba týmy zvykaly na pohyb na těžkém terénu, se Jarek Fára v šestnástce odhodlal k ,,zidanovce´´ a byl při ní faulován a pískala se penalta, kterou s přehledem proměnil Mario Pastorek 1:0, a má tak na svém kontě již 6 branek v soutěži..

 

V této fázi byly Vojkovice lepším týmem a přebraly otěže zápasu a po další Fárově parádě, křižné přihrávce na Lukáše Válka a jeho střele to bylo ve 26.min 2:0 a vypadalo to, že poločas i zápas se v poklidu dohraje. Ovšem opak byl pravdou.

 

 

Domácí zaspali a hosté rychle srovnali

Domácí zaspali začátek duhé půle a první dvě šance ještě ustáli, ale třetí a čtvrtou už né. A Návsí tak rychle vyrovnalo, nejprve se trefil ve 48.min Jakub Boščík a v 51.min Adam Klus na 2:2. 

 

Návsi přebralo otěže zápasu a bylo lepší než Vojkovice. K tomu domácí začali chytat i křeče. Vysvobodila je až další kvalitní nahrávka Jároslava Fáry na Lukáše Válka v 61.min a druhá rána kapitána znamená 3:2. Domácí opět chytli druhý dech a byli znovu blíže ke třem bodům.

 

Ale byly by to nervy až do konce, nebýt sóla přes půl hřiště Martina Sušovského v 85.min 4:2, který vrátil domácím dvougolové vedení a klid na kopačkách do konce zápasu.

 

,,Pochvalu si zasloužilí i trojice rozhodčích, kteří zápas z mého pohledu odřídili v duchu pravidel a spravedlivě na obě strany.´´  Trenér domácích Jaromír Kaňok.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vojkovice
Petr Tesarčík (hráč): ,,Byli jsme lepší, ale ve druhém poločase jsme snad zůstali v kabině a hosté během chvilky srovnali. Naštěstí jsme zápas urvali na svou stranu.´´

SK Návsí
Roman Pyszko (asistent trenéra): ,,Prvním poločase domácí o něco lepší gól. Nám se podařilo během 3 minut vyrovnat 2:2. Domácí měli ojedinělou akci a vsítiti branku na 3:2 . Návsi pak začalo hrát všechno do útoku a z brejků dostalo na 4:2 škoda. Nejlepší hráči domácích Martin Sušovský a hostů Filip Chrascina.´´



Sestavy


TJ Sokol Vojkovice
P. Tesarčík [-] - L. Valek [-] , O. Majer [-] , F. Koloničný [-] , K. Stříž [-] , M. Pastorek [-] , D. Nytra [-] , P. Slaminka [-] , M. Sušovský [-] , A. Puzoň [-] , J. Fára [-]

SK Návsí
T. Cyhan [-] - D. Byrtus [-] , J. Bojko [-] , G. Bilko [-] , Š. Krenželok [-] , J. Boščík [-] , T. Pyszko [-] , A. Klus [-] , F. Chrascina [-] , L. Grbal [-] , B. Samuel [-]

ŽK: 40. J. Boščík , 49. L. Grbal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: KREŽELOK Ondřej - ŠIGUT Pavel, ŠAŠINKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Smítal

Expert: Jaromír Kaňok
Tip experta: remíza

Čeká nás těžký zápas na těžkém terénu a jelikož se raději pletu, než nevyhrávám, tipuji nulu.