Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pernarec nastřílel v Kozolupech šest branek


4

 Pernarec přijel do Kozolup. Jednalo se o utkání třetího s osmým celkem tabulky. Jasným favoritem byli právě hosté z Pernarce, to se nakonec i potvrdilo a hosté si domů odváží vítězství 6:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šest branek v první půli

Do utkání hraném, na perfektně připraveném trávníku, vstoupili lépe domácí. Vytvořili si několik slibných příležitostí, které ale nedokázali proměnit. Jednou trefili tyč, s ostatními si poradil brankář Míkovec, který předvedl několik skvělých zákroků. Postupně začali přebírat aktivitu hosté. Ve 22. minutě zaskočil domácího gólmana střelou z hranice velkého vápna Jiří Navrátil. Hned o dvě minuty později se po kolmé přihrávce do běhu prosadil František Košan ml. V probíhající 30. minutě se k pravé tyči pěkně trefil opět Jiří Navrátil. Domácím se podařilo snížit ve 34. min., když se k obdrženému míči ve vápně dostal Pavel Pancurák. Hosty tento moment nerozhodil a do poločasu ještě dvakrát skórovali. Nejprve po pěkné kombinaci ve 40. minutě Daniel Brácha a o tři minuty později završil hattrick Jiří Navrátil.

 

Už jen snížení domácích

Druhý poločas začal stejně jako první, tentokrát se domácím, ale v 50. minutě podařilo jednu z šancí Liborem Řezáčem proměnit. V této fázi byla hra vyrovnaná. V 70 min. se po rohovém kopu prosadil domácí Jakub Čech. Na konečných 6:3 pro hosty upravil František Košan ml., když tváří v tvář nedal brankáři domácích šanci.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pernarec
Miroslav Horký: Do utkání jsme vstoupili nervózně, naštěstí nás podržel brankář. Uklidnila nás první branka, po které jsme začali hru kontrolovat. Vytvořili jsme si několik šancí, které se podařilo proměnit. Druhý poločas byl herně vyrovnaný. Naše vítězství bylo zasloužené.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy B
J. Kubát [-] - V. Sláma [-] , J. Čech [-] , P. Kollross [-] (15. L. Řezáč [-] ) , P. Pancurák [-] , F. Šrámek [-] , M. Janko [-] , A. Erhard [-] (46. P. Tejc [-] ) , J. Huleš [-] , J. Sasz [-] , L. Řezáč [-] (46. M. Pazderník [-] )

TJ Sokol Pernarec
J. Míkovec [-] - V. Troch [-] , M. Cihelka [-] , F. Košan [-] , T. Doležal [-] - D. Brácha [-] - J. Navrátil [-] , F. Košan [-] - J. Hrubý [-] , P. Uldrych [-] , J. Schuster [-]

ŽK: 40. F. Košan .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: LANDSHUT Josef - COYNE Thomas (N), PACÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů