5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov s přehledem poráží Kunějovice


Branky


15. A. Mašek , 38. D. Beran , 61. A. Mašek , 65. M. Beran , 84. M. Dufek - 21. J. Novák
3

Sulkov doma přivítal Kunějovice. Jasným favoritem byli právě domácí, kteří se nacházeli na čtvrté příčce oproti posledním Kunějovicím. Navíc v posledním vzájemném střetnutí vyhrál Sulkov 5:3. Podobný výsledek i teď, když domácí vítězí v poměru 5:1.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Od prvních minut domácí kontrolovali hru. Hosté hodně chybovali a když už měli náznak šance, tak si s tím obrana domácích občas i se štěstím poradili. V 15. minutě po kombinaci ve středu hřiště a rychlém uvolnění po levé straně, centroval Petr Hejzek na nabíhajícího Antonína Maška a ten se hlavou nemýlil. O šest minut později hosté vyrovnali, když neobsazený Jiří Novák využil zpětnou přihrávku. Ještě do poločasu si domácí vzali vedení zpět. Po přihrávce od Jaroslava Straky se trefil Daniel Beran. Herně byli domácí lepším týmem a nebýt nepřesného zakončení, mohl být rozdíl ve skóre vyšší.Hosté hrozili dlouhými auty na jejich vysokého hráče, ale toho si domácí pohlídali. Do kabin se šlo tedy za stavu 2:1.

 

Tři branky domácích

Druhý poločas po prostřídání, se domácí chvilku hledali, ale pak hosty jasně přehráli, měli spoustu šancí a přidali tři trefy, když se nejprve trefil v 61. minutě Antonín Mašek, v 65. minutě Martin Beran a nakonec Michal Dufek. Za zmínku stojí sólo Jaroslava Straky, který šel sám na brankáře, ale dal si příliš dlouhou kličku a vyhnal se moc do strany. Zápas nám tedy končí za stavu 5:1.

 



Sestavy


TJ Sparta Sulkov B
M. Giňa [-] - Z. Holec [-] , M. Třeštík [-] (66. M. Kaprál [-] ) , J. Straka [-] , K. Batěk [-] , M. Popule [-] , A. Mašek [-] , P. Hejzek [-] , D. Beran [-] , M. Beran [-] , M. Dufek [-]

FC Kunějovice
J. Bubeníček [-] - J. Urbánek [-] , D. Novák [-] , V. Lavička [-] - S. Kudík [-] (46. J. Hartl [-] ) , M. Vršecký [-] , J. Novák [-] - D. Vogel [-] , J. Blahník [-] , D. Kocúr [-] - M. Vápeník [-] (60. T. Cín [-] )

Počet diváků: 20. Rozhodčí: MESTL Vlastimil - LOPATA Jan (N), NOVÁK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Miroslav Horký
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích