1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulkov si odváží z Přehýšova tři body


Branky


4

Přehýšov doma přivítal hosty ze Sulkova. Díky postavení v tabulce byli favoritem právě hosté ze Sulkova. Nakonec z toho bylo ale jen těsné vítězství 1:2 ve prospěch hostů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka na obouch stranách

Na obouch týmech byla znát zimní přestávka. Ze začátku se hodně kazilo a všem to odskakovalo. V prvním poločase měli více ze hry domácí. Ale byli to právě hosté, kteří se ujali už v sedmé minutě vedení a to zásluhou Michala Kaprála. Dvě minuty před koncem se ale podařilo domácím vstřelit gól do šatny. Postaral se o něj Daniel Šimek. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:1.

 

Rozhodla 66. minuta

Druhý poločas vypadal stejně jako ten první. Viděli jsme v něj ale pouze jen jednu branku. A o tu se v 66. minutě postaral Martin Beran. Nic víc jsme v druhé půli neviděli a tak zápas končí za stavu 1:2 a hosté si tak odváží domů všechny tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přehýšov
Jiří Hakel: K zápasu,na obou mužstvech bylo vidět, že je to první mistrovský zápas. Hostům se povedla jediná akce za poločas, ze které skórovali. My jsme přes více šancí vyrovnali. Druhý poločas opět jediná šance hostů, opět gól. My opět zahazovali šance. Nervozita, zbrklost. Když už jsme dvakrát netrefili prázdnou branku bylo jasné, že nebudeme bodovat.




Sestavy


TJ Sokol Přehýšov
A. Nekola [-] - A. Lašut [-] , J. Šimek [-] (46. J. Jurčo [-] ) , D. Šimek [-] , P. Mozolani [-] , O. Gálik [-] , M. Schwarz [-] , B. Kuchynka [-] , R. Hřebec [-] , M. Kopečný [-] , J. Hakel [-]

TJ Sparta Sulkov B
M. Giňa [-] - M. Dufek [-] , M. Třeštík [-] , M. Beran [-] , D. Beran [-] , M. Popule [-] , A. Mašek [-] , P. Kubík [-] , M. Kaprál [-] , Z. Holec [-] , L. Ficu [-]

ŽK: 27. M. Kaprál , 27. P. Kubík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BOHUN Josef - DVOŘÁK Alois (N), LOPATA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Josef Zetocha
Tip experta: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů