3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezvěrov poráží Dolní Bělou a posouvá se v tabulce


Branky


11

Do Bezvěrova zavítala Dolní Bělá. Dolní Bělá na tom je tabulkově lépe, ale ukázalo se, že papírové předpoklady nejsou vše a tak nakonec vítězí domácí Bezvěrov. Ten se díky tomuto vítězství posouvá v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na obou stranách

Domácí se pozvolna dostávali do tlaku, ale zase neproměnili spousty šancí a tak přišel hostující gól. Ve 13. minutě zahrávali hostující hráči přímý kop, který skončil v domácí bráně. Pavel Kaprál zakroutil balón krásné k tyči. Jinak se hosté k ničemu nedostávali, Bezvěrov měl další šance na vyrovnání, ale nedařilo se. Pak zase hosté zahrávali standartní situaci, kterou krásně zlikvidoval Kanát. Ve 27 minutě se rozjela akce od Matouška, který předal balón Haucovi, který natáhl balón po lajně a předal ho Tomáši Petrůmu, ten přízemním centrem našel ve vápně Vodrlinta a ten už uklidil míč do sítě.

Překlopení zápasu na stranu domácích

Po změně stran začali lépe hosté když několikrát zahrozili, ale Kanát jejich šance zlikvidoval. Pak domácí měli krásnou akci, kdy Kanát vyhodil balón na George a ten krásně sebral balón na půlce, prošel až k hostující brance, kde krásně prostřelil gólmana. Tento gól domácí uklidnil a tak přišla akce po levé straně, kdy Vodrlint zakombinoval s Rešlem a přihráli až do šance Adamickému, který se nemýlil. Pak měli hosté ještě šanci, ale Kanát střelu chytil. Hosté už se k ničemu nedostali a domácí už si to pohlídali.



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - T. Rešl [-] , R. Vodrlint [-] , T. Petrů [-] , J. Petrů [-] , I. Popiuc [-] , O. Matoušek [-] , T. Moravec [-] , T. Adamický [-] (74. D. Loge [-] ) , F. Burda [-] (78. P. Koncicky [-] ) , G. Hauca [-] (74. P. Kasal [-] )

TJ Sokol Dolní Bělá B
M. Kraus [-] - J. Pechát [-] (69. F. Pergl [-] ) , T. Soukup [-] (83. R. Bohuslav [-] ) , D. Domabyl [-] , P. Kaprál [-] , V. Gaier [-] , D. Nový [-] , D. Švamberg [-] (82. D. Kalous [-] ) , O. Sýba [-] , L. Kolář [-] , A. Borisov [-] (69. V. Sebránek [-] )

ŽK: 33. T. Petrů - 45. V. Gaier .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KALOUS Jan - RADA Jaroslav (N), POTLUKA Otakar (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Jan Vlček
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích