Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 15:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pňovany doma poráží jasně Hunčice 8:1


Branky


6

Tentokrát do Pňovan zavítaly Hunčice. Oba týmy dělily před tímto zápasem v tabulce pouhé tři body. Nakonec tento důležitý zápas lépe zvládli domácí a odskakují tak na rozdíl šesti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5:1 už po poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí a už v osmé minutě vedli o dvě branky, zásluhou Václava Albla a Václava Dražského. V 21. minutě přišlo snížení hostů, o které se postaral Jiří Telekeš. Domácí ale obrdžená branka nepoložila, hráli si dále svou hru a do poločasu přidali další tři branky. Postupně se trefili Ondřej Svítil, Zdeněk Zdvihal a Martin Hejkal.

Další tři branky domácích

V druhém poločase měli domácí ještě více času míč na svých kopačkách. V rozmezí dvou minut (53 a 55) se prosadili Ondřej Svítil a Petr Loukota. V 88. minutě ještě završil svůj první hattrick za Pňovany Ondřej Svítil. Zápas tedy končí za stavu 8:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pňovany
Ondřej Svítil: Do zápasu jsme vstoupili dobře, vedli jsme 2:0 a měli jsme zápas pod kontrolou. I přes inkasovaný gól jsme nepřestali hrát a přidali další branky. Druhý poločas jsme chtěli být ještě více na balónu, což se nám povedlo. Měli jsme tam pár skvělých kombinací a některé pasáže měli i potřebnou kvalitu. Soupeře jsme do nic nepouštěli, Hunčice pouze faulovaly a nesmyslně se hádaly, jak s námi tak s rozhodčím. Ke konci zápasu už se ale situace uklidnila. Podařilo se nám získat tedy další tři důležité body do tabulky.




Sestavy


TJ Sokol Pňovany
L. Fiala [-] - P. Loukota [-] , V. Dražský [-] (76. J. Pelant [-] ) , M. Hejkal [-] , Z. Zdvihal [-] , K. Švarc [-] , O. Svítil [-] , M. Škola [-] , J. Kafka [-] (58. O. Bindar [-] ) , M. Čech [-] , V. Albl [-]

TJ Sokol Hunčice
T. Jindra [-] - J. Voith [-] , V. Kučera [-] (65. K. Kovář [-] ) , V. Remeš [-] , D. Huml [-] - D. Toráč [-] , J. Telekeš [-] , V. Vyskočil [-] , T. Helmich [-] - J. Boháček [-] , J. Papež [-] -

ŽK: 12. V. Albl , 60. O. Bindar - 50. T. Helmich , 52. D. Huml .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SLADKÝ Stanislav - ALBL Václav (N), ČUCHOR Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích