6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestibranková kanonáda Bezvěrova


Branky


8. G. Hauca , 29. P. Kasal , 36. T. Moravec , 41. R. Vodrlint , 72. T. Adamický , 76. T. Petrů (p.)
9

Bezvěrov doma hostil Hunčice. Oba týmy spolu sousedí v tabulce a tak se čakalo velmi vyrovnané utkání. Nakonec z toho byla ale kanonáda domácích, kteří si tak připisují tři body a přeskakují hosty v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnuto už po poločase

Do zápasu vstoupili lépe domácí a dokázali se prosadit už po osmi minutách, kdy po pravé straně obešel soupeřova obránce Gabriel George Hauca a krásně vystřelil do levého rohu branky. Domácí hosty v prvním poločase do ničeho nepouštěli a hráli si svojí hru, protože je ta první branka opět uklidnila a pomohla jim k tomu, aby to z nich zase spadlo. Pak si vytvořili ještě další šance, které neproměnili. Sám před bránou se ocitl Tomáš Petrů ale bohužel přestřelil. Za chvíli se řítili do další šance, ale v té selhal opět  jejich hráč Petr Kasal. Ale hned za chvíli už Petr Kasal prostřelil gólmana a bylo to 2:0. Poté domácí zahrávali standartní situaci před vápnem, ke které se postavil Tomáš Moravec, který opět nádherně obstřelil zeď a nedal gólmanovi šanci. V 41. minutě rozehrával na půli domácích přímý kop Tomáš Petrů a nádherným balónem našel Roberta Vodrlinta, který se kličkou zbavil obránce a zakončil.

Další dvě branky domácích

Druhý poločas už byl jen o tom, jaký bude konečný stav. Hosté se do ničeho nepouštěli a jejich pár náznaků ale zlikvidovala obrana domácích v čele s Janem Petrů. Během druhého poločasu přidali domácí ještě dvě branky, když se prosadili postupně Tomáš Adamický a Tomáš Petrů. Až ke konci druhého poločasu zahrávali hosté pokutový kop, který ale skončil vedle brány. 



Sestavy


TJ Sázavan Bezvěrov
R. Kanát [-] - P. Kasal [-] (76. P. Končicky [-] ) , I. Popiuc [-] , R. Vodrlint [-] , G. Hauca [-] , T. Adamický [-] (72. J. Charvát [-] ) , T. Moravec [-] , J. Petrů [-] , O. Matoušek [-] , T. Rešl [-] , T. Petrů [-] (80. D. Loge [-] )

TJ Sokol Hunčice
T. Jindra [-] - J. Voith [-] , V. Kučera [-] , V. Remeš [-] , D. Toráč [-] - P. Hanzlíček st. [-] , J. Telekeš [-] , V. Vyskočil [-] , P. Toráč [-] - P. Hanzlíček ml. [-] , J. Papež [-]

ŽK: 60. T. Adamický , 82. P. Končicky , 85. T. Moravec - 88. V. Remeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - RADA Jaroslav (N), KOVÁŘ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Klečka

Expert: Radislav Kanát
Tip experta: výhra domácích

Bezvěrov je přejede, bude silný. Nabudila nás výhra a celkově si to sedlo

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích