Úlice nastříleli šest branek


8

Úlice doma přivítaly hosty z Kammeného Újezda. Vzhledem k tomu, že oba týmy se nacházejí na opačných koncích tabulky, tak byli jasným favoritem právě domácí. To se nakonec i potvrdilo a vítězí v poměru 6:0.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení domácích po poločase

Jedna polovina hřiště byla silně podmáčená, takže se utkání odehrávalo na těžkém terénu. V prvním poločase překážel spíše favoritovi z Úlic, kteří i když měli herně navrch, tak se těžko dostávali do šancí. Je pravda, že hosté měli několikrát i štěstí. Nejnebezpečnější byly rohové kopy, kterých domácí zahrávali opravdu hodně. Uklidnění do domácích řad přinesl ve 33. minutě Daniel Šablatura, který zamířil přesně z hranice vápna. Do konce prvního poločasu už jsme nic neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

 

Gólová kanonáda domácích

Jakoukoliv naději hostů na překvapení v zápase přineslo prvních 10 minut v druhém poločase a 2 slepené inkasované branky. O které se postaral Petr Dědek a svou druhou brankou v zápase Daniel Šablatura. Poté se domácí dostali do herní pohody, vyhovovalo jim, že útočí na polovině, která byla sušší, utkání se jen odehrávalo a otázkou bylo jen kolik zápas skončí. O další branky se nakonec postarali ještě svou druhou brankou Petr Dědek a dvěma brankami Jiří Kopecký. Utkání nakonec skončilo za stavu 6:0.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Kamenný Újezd
Miroslav Vozabule: Domácí byli celý zápas lepší. Do první inkasované branky se na podmáčeném terénu trápili v zakončení, měli spousty rohů. My s 5 novými hráči bojovali dokud to šlo, ale první poločas nebyl z naší strany moc fotbalový. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že si víc zahrajeme, podržíme balón. To se sice stalo, ale po 10 minutách druhé půle jsme byli bez šance na jakékoliv překvapení. Naprosto zasloužené vítězství Úlic.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: HÁJEK Jiří - ĎURINA Marek (N), ŘEŽÁBEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Klečka

Expert: Jiří Švamberg
Tip experta: výhra domácích

I do třetice předpokládám jasné vítězství domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích

Věřím, že vedoucí tým soutěže si doma s hosty poradí, i když terén bude spíše nahrávat bojovnosti hostů.