2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichovice prohrály v Sedlišti a ztratily kontakt s první příčkou


Branky


16

Šlágrem kola, by se dalo nazvat utkání mezi Sedlištěmi a hosty z Oldřichovic, kteří už během jara promarnili luxusní podzimní bodový polštář. V případě porážky v Sedlištích, by dokonce při vítězství Petřvaldu mohli přijít o dělené prozatímní prvenství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udeřili na začátku i na konci

Do první šance utkání se hned v úvodní minutě utkání dostal hostující Zoubek. Po této akci měli hosté výhodu rohového kopu, který rozehrál Mendrok, míč se dostal až k Huťkovi, branku ale netrefil. První šance domácích byla zastavena postavením mimo hru, do kterého se dostal ve 3. minutě Merta. Domácí se poprvé v utkání radovali po samostatném úniku Papřoka v 6. minutě. Srovnat mohli hosté po faulu Jiříčka, kdy se rozehrávky zhostil Mendrok, ale Niemiec hlavou mířil vedle. Naopak zvýšit mohli domácí po 15 minutách hry, kdy Papřok hledal před bránou své spoluhráče, ale Mokroš na míč nedosáhl. Vyrovnání se hosté dočkali v 19. minutě, kdy domácí obránci nechali na zadní tyči volného Mendroka, který se nemýlil. Domácí se s vyrovnaným stavem nechtěli smířit a dál pokračovali v ohrožování branky, kterou střežil Schneider. Mimo skončila rozehrávka po faulu na Kusáka, které se zhostil Jiříček. Pouze protihráče trefil Mokroš po autovém vhazování Hammera. Těsně vedle mířil Merta ve 37. minutě, následný rohový kop hostující brankář vyrazil, míč se dostal k Palusovi, ale i tentokrát se stav neměnil. Zvýšit se domácím povedlo ve 42. minutě, kdy vhodil míč do hry Mojžíšek, míč se dostal až před bránu k Mokrošovi, který upravil na poločasový stav 2:1.

 

Brankové hody se nekonaly

Po změně stran se do šance dostal Vlček, jeho střela ale neměla dostatečnou razanci a hostující obránci míč odvrátili do bezpečí. Po hodině hry byl faulován domácí Merta, Jiříček z dálky mířil ale pouze nad bránu hostů. Hosté pohrozili o 2 minuty později, kdy domácí brankář Majer míč pouze vyrazil před sebe, následná dorážka Walka mířila nad bránu. Největší šanci na srovnání měli hosté v 74. minutě, kdy se míč dostal k Ciencialovi, který míč hlavou poslal před bránu, ale od země se odrazil do autu. Po faulu Kusáka v 77. minutě rozehrál Mendrok, ale domácí brankář míč vyboxoval do bezpečí. V posledních 10 minutách měl dvě šance Papřok, ale obě skončily v zámezí, z následných rohových kopů domácí nic nevytěžili. Poslední větší šanci měl v závěru utkání střídající Majer, který při prvním kontaktu s míčem mířil těsně nad bránu hostů. Domácí si již závěr utkání pohlídali a zvítězili 2:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ Oldřichovice
Josef Stachura - vedoucí mužstva: Věděli jsme,že jedině vítězství nám nechá teoretickou naději na postup, ale opak byl pravdou. Prohráli jsme po nemastném výkonu a tak ztratili i naději na postup!! Z jarních výkonů panuje ve mě obrovské zklamání.



Sestavy


FK Sedliště
D. Majer [-] - J. Palus [-] , R. Vlček [-] (89. T. Majer [-] ) , R. Papřok [-] (89. M. Zrun [-] ) , P. Mojžíšek [-] - K. Jiříček [-] , O. Mokroš [-] , J. Pohludka [-] , M. Hammer [-] (82. K. Šebesta [-] ) , T. Kusak [-] - M. Merta [-] -

TJ Oldřichovice
R. Schneider [-] - O. Zoubek [-] (46. R. Janeček [-] ) , J. Walek [-] , T. Kisza [-] , M. Walek [-] (70. L. Jašek [-] ) - M. Niemiec [-] , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] , M. Huťka [-] - T. Vlachovič [-] , L. Mendrok [-] -

ŽK: 35. J. Pohludka , 59. T. Kusak - 23. M. Walek .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 95. Rozhodčí: SEIDLER David - HRŇA Petr, SLADKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích