Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Orlová zaskočila lídra a veze z Oldřichovic drtivé vítězství


11

Oldřichovice neprožívají povedenou jarní část. Lídr tabulky stále těží z náskoku, který si vybudoval na podzim a na čele jej drží hlavně neschopnost pronásledovatelů pravidelně bodovat. Orlovský Baník v minulém kole porazil další celek ze špičky, a to Věřňovice na svém hřišti 3:2 a chtěl navázat na bodový zisk i v utkání s lídrem, kterému se naopak minulé utkání nevyvedlo. Oldřichovice padly s posledními Dětmarovicemi 6:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny branky padly do poločasu

Orlová dala domácím lekci z produktivity, zatímco oldřichovičtí ve 3. minutě trefili tyč, na druhé straně se už o minutu později z první střely radoval soupeř. Centr Andla si totiž našel kanonýr Kopel a otevřel skóre.

 

Dále se hrálo znovu na orlovské polovině, kde domácí mířili i podruhé pouze do tyče a naopak z druhého rychlého protiútoku v 18. min. už vedli hosté 0:2. Valový našel Havláska a ten obstřelil obránce a od tyče míč zamířil do sítě!

 

Ve 24. minutě po standardní situaci snižoval za domácí hlavou Niemiec a vypadalo to, že je jen věcí času, kdy oldřichovičtí srovnají.

 

Proti tomu byli hosté i s pomocí chybující rozhodčí, která neviděla ruku soupeře a naopak odpískala přímý kop za ruku domácího Ciencialy.

 

Špatně postavenou zeď využil střelou na první tyč hostující Kadlíček. Ale ani to nebylo všechno v prvním poločase všechno, když domácí brankář Bašanda ve 44. min. chybnou rozehrávkou daroval soupeři 4. gól a bylo rozhodnuto, opět se prosadil Kadlíček.

Úřadovaly defenzívy

Druhý poločas už nic nezměnil, domácí marně útočili do zorganizované obrany Baníku, ale více práce měl paradoxně domácí brankář Schneider, který vystřídal chybujícího Bašandu. Musel čelit nejen samostatnému útoku hostů, ale chytil i pokutový kop. To je asi jediný pozitivní moment dalšího nevydařeného domácího zápasu Oldřichovic.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Další jarní těžké K.O. Jsme na jaře nejslabší tým celé soutěže. Orlová nám dala lekci z produktivity samozřejmě po našich hrubých chybách!! V prvním poločase jsme nastřelili 2 tyče a měli ještě jednu šanci. Druhý poločas byl z naší strany zase slabý a kdyby nás nepodržel mladý brankář Schneider(chytil PK), který v poločase vystřídal Bašandu, tak by výsledek mohl být daleko větším rozdílem!!

FK Baník Orlová 1927
Jan Valový: V prvních minutách domácí nastřelili tyč. Šli jsme do utkání s tím, co nejméně inkasovat, a tak jsme hráli ze zabezpečené obrany. Na co jsme sáhli, to nám vyšlo. Krásný centr od Andla na kanonýra Jarmila Kopela a ten usměrnil míč od břevna do brány. Druhý gól, rychlý protiútok, kde před vápnem nahrával Valový na Havláska, který obstřelil obranu a od tyče míč skončil v síti. Pak nás domácí semkli a měli za sebou 5-6 rohů, které jsme ubránili. Pak ovšem jsme netakticky faulovali před vápnem a při odkopu teto standardky napálil náš hráč míč přímo na soupeřovu nohu. 1:2. Z té samé situace jsme odpověděli a přímý volný kop před šestnáctkou potrestal Kadlíček. 1:3. Gól na 1:4 byla chyba gólmana, který nahrál přímo na kopačku opět Kadlíčka a ten se nemýlil. V druhé půlce už se nic závratného nestalo. Domácí tlačili a my jsme dobře bránili.



Sestavy


TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] (46. M. Walek [-] ) - O. Zoubek [-] (46. R. Schneider [-] ) , D. Očadlík [-] , J. Walek [-] , P. Novotný [-] (68. O. Plevko [-] ) - J. Cienciala [-] , T. Kisza [-] , M. Niemiec [-] , M. Machala [-] - F. Fryda [-] , M. Huťka [-] -

FK Baník Orlová 1927
T. Papala [-] - D. Kolář [-] (72. D. Novák [-] ) , M. Karkoška [-] , D. Jurček [-] , I. Stuš [-] - T. Havlásek [-] (81. L. Havlásek [-] ) , J. Kopel [-] , J. Valový [-] , J. Andl [-] - P. Stachel [-] , V. Kadlíček [-] (90. M. Mikesch [-] ) -

ŽK: 66. M. Huťka , 73. T. Kisza , 80. J. Cienciala - 61. J. Valový .
Místo: Oldřichovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: HORÁKOVÁ Renáta - BREZOVSKÝ Tomáš, POVAŽAN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Baník Orlová je nebezpečný hlavně na domácím hřišti, tipuji výhru Oldřichovic.

Tip experta: výhra domácích

Oldřichovičtí doma nezaváhají a dojdou si pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích