Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Dětmarovicích skončila šokem a lídr odjel s prázdnou


15

Ve 21. kole I.B třídy skupiny C přivítaly poslední Dětmarovice první tým tabulky Oldřichovice. Hosté přijeli s jasným cílem, a to vyhrát a upevnit si první pozici v tabulce, a naopak domácí potřebovali vyhrát, aby ještě měli reálnou možnost se zachránit v soutěži.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šestibranková první půle

První poločas začal zhurta a hned v první minutě domácím nevyšla ofsajdová past a Novotný zblízka prostřelil Dočekala, pro domácí těžká facka na úvod. Zápas od začátku měl vysoké tempo a ve 12. minutě po krásném rohu Římanka Berešík předskočil obránce a hlavičkou nedal Bašandovi zblízka šanci a domácí se mohli poprvé radovat. Remízový stav ale nevydržel dlouho. Hned čtyři minuty poté chtěl domácí stoper Mleziva přihrát zblízka gólmanovi Dočekalovi, ale hostující útočník ho dohrál tělem, čímž se mu přihrávka nepovedla a Dočekal navíc minul míč. Mleziva chtěl z brankové čáry míč odkopnout pryč, ale z nulového úhlu už to nešlo. Velmi smolný gól pro velmi dobře hrající domácí tým. V půlce prvního poločasu Římanek z hranice vápna centroval a míč propadl až k Beilnerovi, který ještě kličkou poslal mimo hřiště hostujícího stopera a zblízka nedal šanci Bašandovi, stav byl zase vyrovnaný. V 31. minutě Gill nejspíše podkopnul na hranici vápna hostujícího hráče a rozhodčí Kotas pískl faul a poté si od domácího kapitána vyslechl peprnější slova. K přímému kopu se postavil Cienciala a krásným obstřelem zdi nedal Dočekalovi možnost zakročit. Hosté opět vedli, ale domácí opět dokázali po chvíli srovnat, kdy Ristovský naznačil střelu pravou posunul si míč na levou nohu a placírkou poslal míč do brány, také Bašanda neměl šanci. Zbytek velmi pěkného poločasu, ve kterém padlo šest branek se odehrál už v poklidu.

Ristovský ústřední postavou celého dramatu

Domácí trenér Prokop udělal na začátku dvě změny, hostující trenér nechal stejné složení jako na začátku. Dětmarovicím opět uniknul začátek zápasu a po čtyřech minutách druhého poločasu, kdy po zmatcích v domácí obraně tvrdou přízemní střelou Očadlík propálil Dočekala. Zanedlouho přišla opět chvíle Ristovského. Ligocký nahrál Římankovi a ten kolmicí mezi dvěma obránci vyslal Ristovského na Bašandu a opět se nemýlil. Střelil tak svůj druhý gól v zápase a Římanek měl třetí asistenci. Za 10 minut šly dokonce Dětmarovice poprvé v zápase do vedení, po rohu Římanka došlo ve vápně ke skrumáži, Berešík hlavou posunul na Ristovského a ten kopem přes hlavu potřetí v zápase překonal Bašandu a stylově dovršil první hattrick pro Dětmarovice v sezóně. Dětmarovice měly zápas už pod kontrolou, jenže na konci 79. minuty Novotný z dálky vystřelil a po teči jednoho domácího obránce skončil opětovně smolně míč v brance. Ale to nejlepší přišlo za pár minut. Domácí měli rozehrávat rohový kop, který si opětovně vzal zase Římanek a všiml, že Bašanda je venku z brány a krásným kopem skóroval a diváci byli ve varu. Zbytek tlaku domácí ustáli a vyhráli tak podruhé doma v sezóně.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Vítek Branny - sekretář: Po remíze ve Věřňovicích jsme chtěli bodovat i s lídrem tabulky. První poločas jsme dostali dva smolné góly, ale i vždycky jsme dokázali dorovnat. V druhém poločase jsme začali hrát lépe a dokázali jsme Oldřichovice i díky krásným gólům porazit.

TJ Oldřichovice
Miloš Koloničný - trenér: Když prohraje první s posledním tak je něco špatně. V jarní části jsme všem jen pro smích. Upřímně řečeno takovou jarní část nepamatuji. Nesu to těžce, ale všichni hráči včetně brankáře musí začít každý sám u sebe, protože doslova minely, kterých se dopouští nelze přehlédnout. Když dáte pět gólů nemůžete dostat šest. Ale v našem případě to neplatí!!



Sestavy


SK Dětmarovice
D. Dočekal [-] - D. Gill [-] , D. Římanek [-] , M. Skácelík [-] , T. Mleziva [-] - V. Klečka [-] (78. S. Lepka [-] ) , P. Beilner [-] , M. Berešík [-] (88. L. Zavacký [-] ) , M. Ristovský [-] , P. Zahatlan [-] (46. P. Gír [-] ) - A. Kotrla [-] (46. J. Ligocký [-] ) -

TJ Oldřichovice
P. Bašanda [-] - M. Samek [-] (51. M. Walek [-] ) , D. Očadlík [-] , J. Walek [-] (76. F. Fryda [-] ) , P. Novotný [-] - M. Huťka [-] , T. Kisza [-] (76. O. Zoubek [-] ) , M. Machala [-] , J. Cienciala [-] (76. M. Niemiec [-] ) - L. Mendrok [-] , T. Vlachovič [-] -

Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 182. Rozhodčí: KOTAS Adam - BEDNÁŘ Marcel, DYTKOVÁ Šárka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Vedení klubu, Předseda klubu - TJ Sokol Baška | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí v minulém kole překvapivě remizovali na půdě Věřňovic. Vypadá to, že ještě nevzdávají boj o 1.B třídu. Určitě nás nebude čekat lehké utkání ale věřím že navážeme na výhru s Petrovicemi a zvítězíme.

Tip: výhra hostů